İşte kızım olduğu için 1 yıldır araba kullanmayı öğrenemedim ya. araba koltuğumuz var ama ben yine de cesaret edemiyorum.Nasıl yaa. Araba çalışırken kızınızı da mı alıyorsunuz yanınıza? Kusura bakmayın ama o anlattığınız küçücük çocuğunu sokağa salan insanlardan ne farkınız kalıyor? Bir de az kalsın direğe çarpıyordum diyorsunuz. Umarım en azından oto koltuğuna oturtuyorsunuzdur bebeğinizi.
Otobanda araba kullanma işine gelince bence araba işini iyice pekiştirmeden yapmayın. Yüksek hızda direksiyon hakimiyeti çok önemlidir. Saniyelik dalgınlığınız bile feci sonuçlanabilir.
Ben İstanbul trafiğinde bir yıl boyunca evden işe gittim-geldim. Ama çocuğum olduktan sonra ne kendime ne de diğer sürücülere güvenmediğim için kesinlikle onu arabayla bir yere götürmedim. İyi ki de götürmemişim daha iki hafta önce sürekli park ettiğim otoparkın önünde kaza yaptım. a.s
Demem o ki henüz olabilecek bir kazayı önleme tecrübesine ve refleksine sahip değilseniz bebeğinizin içinde olduğu bir aracı kullanmayın.
Lütfen heves kaçırmak gibi algılamayın ama trafiğe çıkmak gerçekten ciddi bir konu.
Allahım kimseyi böyle bir durumla karşılaştırmasın. Bu oalydan sonra zaten çoğu memur arkadaş eşlerini sürücü kursuna yazdırdı,Ayy canım benim ALLAH korusun.Ama tabi bilmenin kötüsü olmaz.Nerde ne zaman ne olacağıda.Öğren bencede..
kızlar ben direksiyon ve trafik usta öğreticisiyim... bunun eğitiminde, hocamızın ilk söylediği şey kocadan ve babadan hoca olmaz :))
bence en iyi yol, şehir içi direksiyon dersi veren bi öğretici bulmak... hem şehir içinde güveniniz yerine gelir hem de yanınızda sizi azarlamayacak biri olduğu için yanlış yapsanız dahi panik olmazsınız...
kolay gelsin şekerler...
Yazın arkadaşlar bizde fikir edinelim.Kimden yardım aldınız?
Ankara Eryaman ABC sürücü kursunun hocaları çok iyi. Sürüş geliştirme eğitimi de veriyorlar ben o şekilde geliştirdim. Şmdi her gün trafikteyim. Şennur hocayı tavsie ederim herkese ordan.
Sürücü kursunun arabalarıyla çalıştırılıyor değil mi canım?Birde fiyat yazabilirmisin?
bu acemi halimle gıdıp sıfır düz vites araba aldım cesaretım var ama pratık yapmaya ıhtıyacım var.yokus da hep kalıyorum :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?