İşte kızım olduğu için 1 yıldır araba kullanmayı öğrenemedim ya. araba koltuğumuz var ama ben yine de cesaret edemiyorum.Nasıl yaa. Araba çalışırken kızınızı da mı alıyorsunuz yanınıza? Kusura bakmayın ama o anlattığınız küçücük çocuğunu sokağa salan insanlardan ne farkınız kalıyor? Bir de az kalsın direğe çarpıyordum diyorsunuz. Umarım en azından oto koltuğuna oturtuyorsunuzdur bebeğinizi.
Otobanda araba kullanma işine gelince bence araba işini iyice pekiştirmeden yapmayın. Yüksek hızda direksiyon hakimiyeti çok önemlidir. Saniyelik dalgınlığınız bile feci sonuçlanabilir.
Ben İstanbul trafiğinde bir yıl boyunca evden işe gittim-geldim. Ama çocuğum olduktan sonra ne kendime ne de diğer sürücülere güvenmediğim için kesinlikle onu arabayla bir yere götürmedim. İyi ki de götürmemişim daha iki hafta önce sürekli park ettiğim otoparkın önünde kaza yaptım. a.s
Demem o ki henüz olabilecek bir kazayı önleme tecrübesine ve refleksine sahip değilseniz bebeğinizin içinde olduğu bir aracı kullanmayın.
Lütfen heves kaçırmak gibi algılamayın ama trafiğe çıkmak gerçekten ciddi bir konu.
burada boş bir köy yolu var eşim kızımla jandarma karakolunda beni bekliyor ben de kendi kendi kendime gidiyorum geliyorum, boş tarlaların içinde dönüyorum ama tam anlamıyla araba kullanmayı öğrenebileceğim uzun mesafeli bir yol yok. Yer bulsam 3. vitese geçeceğim. Köye giderken ise yol boş eşimle kızım arka koltukta ama yine de ne olur ne olmaz diye kaplumbağa misali sürmek zorunda kalıyorum hız yapamıyorum.
Neyse benim tek derdim arabayı nasıl park edeceğim ve geri geri gitmek.
Aslında araba sürmemi en çok eşim istiyor.
Eşimin bana söylediği şeyi yazayım.
--izne giderken yollar tehlikeli , her hangi bir saldırı da bana birşey olsa araba da oturup teröristin gelmesini mi bekleyeceksin, beni yan koltuğa çekip yola devam etmek zorunda kalacaksın bu yüzden araba kullanmasını mecburen öğrenmek zorundasın---
söylediği doğru, daha 1 ay kadar önce bura da uzman çavuş ve ailesini arabalarında taradılar. Allah göstermesin böyle bir durumla karşı karşıya kalsak iş bana düşecek.