- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar 6 ay once araba aldık ve ben arabayı kullanamıyorummmehlıyetım var fakat 8 sene once aldım ve esımbana arabayı cok tenha yerlerde kullandırdı su ana kadar 10 defa kullanmısımdır gecen gun tartıstık bana yıne tenha yerde eve yaklasmıstık vereyım mı sen kullan dedı bende geldık zaten dedım sen bılırsın senın ıcınde kullanma ıstegı yok dıyo bende sen benım hevesımı kırıyorsun dedım benı alıp tamamen ogretmıyo yaa bana guvenemıyo oda bana guvenmeyınce benımde kendıme olan guvenım gıttı ne yapıcagımı sasırmıs durumdayım yaa ne olur yardım edın arabayı alıp tek basıma sokakta kullanıyorum ama az araba olan yer trafıge daha cıkmadım guvenım nasıl yerıne gelıcek ınanaın ona da dedım para olsa gıdıp hoca tutucam dedım guldu bana yaa ne olur yardım edın kendıme guvenım nasıl yerıne gelıcek
bende öğrenmeden önce babamla kavga ediyodum hep boş alanda veriyodu bana güvenmiyodu buda benim hevesimi kırıyodu ama 1sene önce kendi arabamı aldım ve şimdi gerçekten trafik olan yerlerin bilmeyen biri için ne kadar tehlikeli olduğunun farkındayım :26:
İstanbulda mısın yakın olsan sana yardımcı olurdum:44:
hmmm ben bahçelievlerdeyim gaziosmanpaşada bildiğim bi yer yok ama bahçelievlerde saatini 35 liradan veriyolar
hatta benim kurstaki hocam pazar günleri sabah 9 dan akşam 6 ya kadar 200 liraya ders veririm kursun haberi olmasın ama demişti :)
Nerde bu kurs çok uygunmuşhmmm ben bahçelievlerdeyim gaziosmanpaşada bildiğim bi yer yok ama bahçelievlerde saatini 35 liradan veriyolar
hatta benim kurstaki hocam pazar günleri sabah 9 dan akşam 6 ya kadar 200 liraya ders veririm kursun haberi olmasın ama demişti :)
eşten babadan falan öğrenilmez. Bence bi hoca tutan en fazla bir hafta sürer;-)arkadaslar 6 ay once araba aldık ve ben arabayı kullanamıyorummmehlıyetım var fakat 8 sene once aldım ve esımbana arabayı cok tenha yerlerde kullandırdı su ana kadar 10 defa kullanmısımdır gecen gun tartıstık bana yıne tenha yerde eve yaklasmıstık vereyım mı sen kullan dedı bende geldık zaten dedım sen bılırsın senın ıcınde kullanma ıstegı yok dıyo bende sen benım hevesımı kırıyorsun dedım benı alıp tamamen ogretmıyo yaa bana guvenemıyo oda bana guvenmeyınce benımde kendıme olan guvenım gıttı ne yapıcagımı sasırmıs durumdayım yaa ne olur yardım edın arabayı alıp tek basıma sokakta kullanıyorum ama az araba olan yer trafıge daha cıkmadım guvenım nasıl yerıne gelıcek ınanaın ona da dedım para olsa gıdıp hoca tutucam dedım guldu bana yaa ne olur yardım edın kendıme guvenım nasıl yerıne gelıcek
merhaba özelden kursun adını yazacaktım ama bu üyeye özel mesaj atamazsınız uyarsı verdi niyekiNerde bu kurs çok uygunmuş
Burdan yazsan mesaj gönderilmesi lazım aslında?
merhaba özelden kursun adını yazacaktım ama bu üyeye özel mesaj atamazsınız uyarsı verdi niyeki
işte böyle böyle gelecek. Kullana kullana gelecek.arkadaslar 6 ay once araba aldık ve ben arabayı kullanamıyorummmehlıyetım var fakat 8 sene once aldım ve esımbana arabayı cok tenha yerlerde kullandırdı su ana kadar 10 defa kullanmısımdır gecen gun tartıstık bana yıne tenha yerde eve yaklasmıstık vereyım mı sen kullan dedı bende geldık zaten dedım sen bılırsın senın ıcınde kullanma ıstegı yok dıyo bende sen benım hevesımı kırıyorsun dedım benı alıp tamamen ogretmıyo yaa bana guvenemıyo oda bana guvenmeyınce benımde kendıme olan guvenım gıttı ne yapıcagımı sasırmıs durumdayım yaa ne olur yardım edın arabayı alıp tek basıma sokakta kullanıyorum ama az araba olan yer trafıge daha cıkmadım guvenım nasıl yerıne gelıcek ınanaın ona da dedım para olsa gıdıp hoca tutucam dedım guldu bana yaa ne olur yardım edın kendıme guvenım nasıl yerıne gelıcek