• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba meselesi

Yavrumveben

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
729
394
18
Merhaba kızlar canimi sıkan bi durum var.Araba aldık.Surekli kp e agiz egmekten bikmistik.Hastane işi için alırdık ona verirdi. Bu sene tatile gitcektik o da eşime veremem çocuklar burda sağa sola gidiyo demiş.yani kayinlarim arabayla geziyor diye üç dört gunlugune arabayı vermedi.Simdi konuya gelelim araba benim üzerime şimdi bunlar yarın öbür gün arabayla bi yere gitmek isterlsse asla vermek istemiyorum,hem bi kaza olsa ruhsat benim ben de sıkıntıya giricem hemde biz onların arabayla bir kere dışarı çıkıp gezemedik.Belkide kötü kalplilik bu ama içimden asla vermek gelmiyor. bi komşu bile istese veririm ama onlara içimden gelmez.Simdide ya araba isterlese diye araba sevincini yaşayamıyorum dün kaynim ise arada sizinkiyle giderim dedi.Bu konuda ne yapmam lazim

Merhaba kızlar canimi sıkan bi durum var.Araba aldık.Surekli kp e agiz egmekten bikmistik.Hastane işi için alırdık ona verirdi. Bu sene tatile gitcektik o da eşime veremem çocuklar burda sağa sola gidiyo demiş.yani kayinlarim arabayla geziyor diye üç dört gunlugune arabayı vermedi.Simdi konuya gelelim araba benim üzerime şimdi bunlar yarın öbür gün arabayla bi yere gitmek isterlsse asla vermek istemiyorum,hem bi kaza olsa ruhsat benim ben de sıkıntıya giricem hemde biz onların arabayla bir kere dışarı çıkıp gezemedik.Belkide kötü kalplilik bu ama içimden asla vermek gelmiyor. bi komşu bile istese veririm ama onlara içimden gelmez.Simdide ya araba isterlese diye araba sevincini yaşayamıyorum dün kaynim ise arada sizinkiyle giderim dedi.Bu konuda ne yapmam lazim
Bu konuya sıcak bakmadiginizi baştan soylerseniz bence bu tür isteklerin önüne geçmiş olursunuz.

Nasıl sizin araba niye onlarda onu anlamadım? Sakın gaza gelip satış vermeyin. Tersleyin asla arabamı kimseye vermem hemde içimden gelmiyorsa tekerine bakamazlar.

Milletin maliyla rahat etmek isteyenlere hastayim.ne münasebet benim arabamla işe gidecek.kp de ayip etmis birkaç gun onları bahane ederek vermemekte.eşime açıkça derim herkesin malı kendininde bizimki mi herkesin.benim bakis açım söyle anne babadan gelen mal ortak kullanilabikir sonuçta herkes kardes eşit hakka sahipler ama evli insanların kazanımları kardesler arasında ortak kullanılamaz bizim kazancımızızda ne onun ne benim kardeslerim herhangi bir hakka sahip degiller.

Biraz karışık anlatmışsın. Şöyle ki sizin araba onlarda mı? Kendi arabanızı mı izinle istiyorsunuz falan.
Neyse benim kardeşlerimle bağım çok iyidir hiç istemediler arabamı. İsteseler tapusuyla veririm. Kardeşimin arabası sıfır istediğin zaman al senin olsun der. Siz de zamanında onların arabayı kullandıysanız isteyince vermeniz gerekir.
Ama uzak yere vermeyin tabi. Nedeni de kısasa kısas 🤪

Vermeyin en başta..onlara ikinci kapı çıktı ne güzel siz k.pederden kullanıyorsunuz diye araba aldık onu kullan ruhsat benim adıma pimpirikliyim daha taksidini ödüyoruz deyin

Şimdi şöyle zamanında siz sürekli almışsınız arabayı kp den. Şimdi onlarda isteme hakkı vermiş oluyorsunuz. Ben kimseden birşey istemem kimsede benden istemesin karakterim bu.
Haaa siz kullanmışsınız ama içinizden vermek gelmiyor o zaman açılca diyeceksiniz ya da eşiniz diyecek. X arabasını vermiyor kusura bakmayın diyecek. Kayın isterse ki hiç vermeyin.

Daha henüz olmamiş bir şey için canınızı sıkmayın,ihtimaller üzerinden gidecek olursak kafayı takacak o kadar çok şey var ki.Olur da isterlerse siz de vermeyin,bizim ihtiyacimiz olunca siz de vermediniz dersiniz olur biter.Gule güle kullanın arabanızı.

Back
X