• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba meselesi

Biraz karışık anlatmışsın. Şöyle ki sizin araba onlarda mı? Kendi arabanızı mı izinle istiyorsunuz falan.
Neyse benim kardeşlerimle bağım çok iyidir hiç istemediler arabamı. İsteseler tapusuyla veririm. Kardeşimin arabası sıfır istediğin zaman al senin olsun der. Siz de zamanında onların arabayı kullandıysanız isteyince vermeniz gerekir.
Ama uzak yere vermeyin tabi. Nedeni de kısasa kısas 🤪
Hayır onların arabayı bi hastane için verdiler bo tatile gitcektik vermediler

Biz
Şimdi şöyle zamanında siz sürekli almışsınız arabayı kp den. Şimdi onlarda isteme hakkı vermiş oluyorsunuz. Ben kimseden birşey istemem kimsede benden istemesin karakterim bu.
Haaa siz kullanmışsınız ama içinizden vermek gelmiyor o zaman açılca diyeceksiniz ya da eşiniz diyecek. X arabasını vermiyor kusura bakmayın diyecek. Kayın isterse ki hiç vermeyin.
Biz sadece hastane işlerinde aldik aksi türlü bi kere tatil için istedik vermediler bende onlara keyfi vermek istemiyorum hastane için falan degil

Elzem işlerde istediklerinde vermezsen art niyetli olursun tabii ki. Ama başkasının arabasını tatile gezmeye giderken istemek bana anormal geliyor. Açıkçası ben arabamı şehir dışına gitsinler diye vermem kimseye. Kp haksız değil. Siz de elzem bir durum olmadıkça vermezseniz haksız olmazsınız.

Tabiki verme.
Bak ama kimseye, komşularına bile verme
Allah korusun kazası var, cezası var
Ne gerek var, verme

Merhaba kızlar canimi sıkan bi durum var.Araba aldık.Surekli kp e agiz egmekten bikmistik.Hastane işi için alırdık ona verirdi. Bu sene tatile gitcektik o da eşime veremem çocuklar burda sağa sola gidiyo demiş.yani kayinlarim arabayla geziyor diye üç dört gunlugune arabayı vermedi.Simdi konuya gelelim araba benim üzerime şimdi bunlar yarın öbür gün arabayla bi yere gitmek isterlsse asla vermek istemiyorum,hem bi kaza olsa ruhsat benim ben de sıkıntıya giricem hemde biz onların arabayla bir kere dışarı çıkıp gezemedik.Belkide kötü kalplilik bu ama içimden asla vermek gelmiyor. bi komşu bile istese veririm ama onlara içimden gelmez.Simdide ya araba isterlese diye araba sevincini yaşayamıyorum dün kaynim ise arada sizinkiyle giderim dedi.Bu konuda ne yapmam lazim
Lafı açılınca diyin. Laf oluyo diye araba sahibi olduk sizede öneririm diye. Yada istediklerinde hep size lazım olmuş olsun. Gerekirse çirkeflik yapın. Bi kere verince devamı gelir. .Bizde benzer bi durumdan araba sahibi olduk. Kimseye vermedik birinden de istemedik. Bi yere mi gidilecek kaynım götürür getirir. Biz çektik elimizi. Bu zamanda kimseye emanet verilmez. Araba parçası olmuş ne kadar. Kaza yapsa dünyanın hasar kaydı.

Merhaba kızlar canimi sıkan bi durum var.Araba aldık.Surekli kp e agiz egmekten bikmistik.Hastane işi için alırdık ona verirdi. Bu sene tatile gitcektik o da eşime veremem çocuklar burda sağa sola gidiyo demiş.yani kayinlarim arabayla geziyor diye üç dört gunlugune arabayı vermedi.Simdi konuya gelelim araba benim üzerime şimdi bunlar yarın öbür gün arabayla bi yere gitmek isterlsse asla vermek istemiyorum,hem bi kaza olsa ruhsat benim ben de sıkıntıya giricem hemde biz onların arabayla bir kere dışarı çıkıp gezemedik.Belkide kötü kalplilik bu ama içimden asla vermek gelmiyor. bi komşu bile istese veririm ama onlara içimden gelmez.Simdide ya araba isterlese diye araba sevincini yaşayamıyorum dün kaynim ise arada sizinkiyle giderim dedi.Bu konuda ne yapmam lazim
esinizde sizinle uyumluysa.ortak karar alin.vermek istemiyorsan vermiyoruz deyin.küserlerse kussunler bosverin

İsterlerse bana lazım deyiverin, kendi malınız sonuçta. Ayrıca bu devirde birinden ödünç araba istemek uygun değil diye düşünüyorum, sonuçta her şeyi masraf olan bir şey.

Yani bunda bukadar takacak ne var anlamadim kaynin ara sira ise giderim dedigi anda kusura bakma bu araba oyle surekli yollarda gezmek aranizda paylasmaniz icin alinmadi sen babaninkini kullan bu bize ait cok gerekli durumlar haricinde lutfen istemeyin de. Sirar ederlerse musait degil bana lazim bitti gitti

Birtek cogugumuzn tedavisi için hastaneye git gel yaparken aldik keyfi gezelim tozalim için değil yani
Ama tatile gitmek için istedik demiştiniz?
Hastane için tabi istenir. Ama tatil için istenmez,ayıptır. Siz istediniz vermediler ,onlar da gayet isteyebilir. O zaman da siz vermezsiniz. Ama illa ki isterler bence.

Ehliyetiniz var mı? Varsa istedikleri anda uydurun bişey bana lazım diye. Aslında en iyisi başta söylemek herkesin kendi aracı mecburi olmadığı sürece kimseye vermem falan diye

Bence de vermeyin.Arabalari varmış işe giderken kullanmak için aldım falan dersiniz.

Ama tatile gitmek için istedik demiştiniz?
Hastane için tabi istenir. Ama tatil için istenmez,ayıptır. Siz istediniz vermediler ,onlar da gayet isteyebilir. O zaman da siz vermezsiniz. Ama illa ki isterler bence.
Yani şöyle düşünüyorum ben de hastane isleri için veririm tabiki bende aldım çünkü. Ama bi baba evladına üç gün tatil için araba esirgememeli ha verselerdi bende onlara verirdim

Back
X