- 17 Aralık 2015
- 27.009
- 49.326
- 598
- Konu Sahibi sacmalamayin
otomatik isin icine girince fiyat degisir tabiBen otomatik baktım hep, otomatik olanı 190 bin. Ben de ikinci el otomatik aldım çünkü.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
otomatik isin icine girince fiyat degisir tabiBen otomatik baktım hep, otomatik olanı 190 bin. Ben de ikinci el otomatik aldım çünkü.
100 bine sıfır araba yok ki...
100 bin TL bandında sıfır araba var mı
Biz en son araba ilanlarına baktigimizda 100 bin TL civarında hasar kaydı olmayan ikinci el düzgün araba yoktu neredeyse
Basliyormusun işeBen de elektrikli motorsiklet almak istiyorum masrafı az diye. Ama pandemiden öncekinin tam 2 katı oldu fiyatlar.
Neyse ki konuşmadan da anlaşabiliyoruzBu konuya yorum yaparsam reisçiler yüzünden ceza alırım.
Allah ödeme kolaylığı versin sizede inşallah gönlünüze göre araba bulursunuz.
Evet ama tarih net değilBasliyormusun işe
Ötv den dolayı 2. El araba fiyatları çok yükseldi. Ayrıca borçlanacaksınız üstüne bir de arabanın masrafı binecek.Ay aynen öyle işte ayyyynen. Geçen sene arkadaşım tertemiz i20 yi 45 bine aldı. Bu sene 85 bine i20 bulmak imkansız gibi. Şaka gibi gerçekten
10 senelik iyi marka araç ile Fıat Egea yı kıyasladığımız zaman dağlar kadar fark oluyor biliyor musunuz örneğin bir 10 yıllık Honda ile sıfır 2019 Egea arasında dağlar kadar fark var yahut 90 bin TL lik Egea ile bir eski model BMW arasında çok fark var diyebilirim size arabada marka mutlaka önemli10 senelik arabaya 50 60 bin verecegime kendimi sıkar ustune bi 40 bin daha koyar sıfır egea alirim hic degilse garantisi olur kontagini ilk ben ceviririm.
Ne model aldınız acaba iyi günlerde kullanınEgea ların sıfırı şu an 200 bin. Ben de sıfır arabalara baktım önce, baktım ev parası olmuş. 56 bine işimi gören, km si düşük bir araba aldım.
Sormayın yollar köprüler de paralı oldu otoyola verdiğimiz paraya yazık yazıkBu ay arabanın kaskosu sigortasina 2000 tl ( en uygunu idi) verdim. Bir sonraki ay muayene var. Motorlu taşıtlar vergisi var senede 2 defa. Geçen madem araba aldim memlemetime arabamla gideyim dedim. Benim vergilerimle yapılan yol için 250 tl masraf çıkıyor. Yani hem yol yapılsın diye vergi veriyoruz yolu kullandığım için de 250 tl ödüyorum. Artı benzin artı yolda yemek çay kahve molası vs . Vay arkadaş... tarih dersinden duydugumuz halk ağır vergilerin altında eziliyordu durumu böyle bir şey olsa gerek .
100 bine sıfır araç kalmadı ki.10 senelik arabaya 50 60 bin verecegime kendimi sıkar ustune bi 40 bin daha koyar sıfır egea alirim hic degilse garantisi olur kontagini ilk ben ceviririm.
orası muhakkak ama renoya o paralari vermek yerine egeayi tercih ederim mesela10 senelik iyi marka araç ile Fıat Egea yı kıyasladığımız zaman dağlar kadar fark oluyor biliyor musunuz örneğin bir 10 yıllık Honda ile sıfır 2019 Egea arasında dağlar kadar fark var yahut 90 bin TL lik Egea ile bir eski model BMW arasında çok fark var diyebilirim size arabada marka mutlaka önemli
Yeni Clio yeni renkleriyle muhteşem evet oldukça pahalı100 bine sıfır araç kalmadı ki.
Clio 200bin oldu:)
var var :)100 bine sıfır araç kalmadı ki.
Clio 200bin oldu:)
Ciddi yok.var var :)