Araba satamamaktan korkuyorum

gizlikale

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2025
157
-137
11
Range sporttan model düşürüp ,aradaki farkla ev almayı düşünüyorum. Ama sonrasında elimde kalırsa korkum var. 450 bin 600 bin arasında ne alabilirim? Ya sonra satamazsam.

Peugeot 107 ,punto, Citroën c3 arasında kaldım. Bunları kullanan ,yakın zamanda satan ,memnun olan varmış?

Bir 6 ay kullanıp model yükselte yükselte gideceğim.

Allah başka dert vermesin :)
Araba her türlü satılır 2006 model arabamızı sattık geçenlerde gayet de aldılar

O arabadan inip bahsettiğiniz arabalara binip sonra nasıl model yükselteceksiniz? Zira arada uçurum var.
Satılır satılmasına illaki zira her malın bir alıcısı var ama range alabilirmisiniz onu bilemem. Hoş muhtemelen yeni kasa yeni bir range değil halihazırdaki aracınız 20 milyon civarı yenileri öyle kalmış aklımda,20 milyona ev de iyi bir arabada (2-3 milyona)alırsınız zaten.

Şu şekilde söylim siz karar verin,benim arabam orta segment 700 bin civarı gidiyor,satıp bankaya olan borçlarımı ödemek istedim,geriye bana 300 bin kalacaktı üstünüde babam ben tamamlarım dedi iyi fln dedik ben arabamı seviyorum aynı yıl aynı model yada benzeri bakayım dedim 300 bin fark koydular,yani arabanızı satınca sattığınız fiyata bile alamıyorsunuz,yeni alacağınız araç ile sattığınız araç arasındaki farkı hesaplamadan satmayın,kolay satılsın istiyorsanız,opel ve hyundai türkiyede çabuk satılıyor hatchback tarzı araçlar şehir içi için çok tercih ediliyor,ama her alım satimda söylediğim fark karşınıza çıkacak onuda hesaba katın derim.

Araba satılır her malın bir kör alıcısı vardır piyasadan 3-5 ucuza verirsin satmaya gönlün varsa. Eşimin kardeşi böyle 3-5 ayda bir al sat yapa yapa şu an bayağı yükseltti aracını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…