- 23 Temmuz 2021
- 78
- 44
- 8
- 33
- Konu Sahibi isikliyoll
-
5 saat kendi aracımla özel ders aldım. Bir hafta sonra izmirden marmarise gittim. O kadar zor bir şey değil. Cesaret meselesi sadece.Merhaba arkadaşlar. 2 sene önce ehliyet aldım. O zamandan beri araç kullanmadim. Ama şimdi araba alacağım. Açıkçası biizm araçla denedim çok heyecan yapıyorum. Yok suremiyorsun çok acemisin. Böyle giderse yapamazsin,şehir içinde suremezsin demeye başladılar. Bir ayim var öğrenmem için? Sizce yapabilir miyim? Şu acemiliği atabilir miyim her gün kullanarak? Moralim çok bozuldu. Benim gibi olup şuan aktif araç kullanan var mı
Canim surus egitimi alabilirsin tekrar ehliyetin olsa da once trafigin yogun olmadigi yerlerde basla bence kendin calisirsan alistikca yavas yavas gir trafigeMerhaba arkadaşlar. 2 sene önce ehliyet aldım. O zamandan beri araç kullanmadim. Ama şimdi araba alacağım. Açıkçası biizm araçla denedim çok heyecan yapıyorum. Yok suremiyorsun çok acemisin. Böyle giderse yapamazsin,şehir içinde suremezsin demeye başladılar. Bir ayim var öğrenmem için? Sizce yapabilir miyim? Şu acemiliği atabilir miyim her gün kullanarak? Moralim çok bozuldu. Benim gibi olup şuan aktif araç kullanan var mı
Evet dün baya heyecan yaptım bugün biraz dhaa iyiydi. Ehliyet aldığımda gayet iyi kullanıyordum. 2 yıldır kullanmayinca ister istemez heyecanlandimbirebir eğitim veren bir eğitmenden araç almadan önce ders alın. Kendi aracınızla da alabilirsiniz hem adapte olmanız daha kolay olur. E tabiki heyecan yapacaksınız bu cok normal yıllardır araba kullanıyor gibi olmanız beklenemez.
İnşallah çok teşekkür ediyorum. Babam yüreklendirdi ama arkadasin babası korkuttu beniEhliyet alırken sıfırdan 10 saat ders aldım. Ehliyeti aldıktan sonra 3 saat özel şehiriçi ders aldım ve tek başıma trafiğe çıkmaya başladım. Yapanlardan ne eksiğin var büyütme gözünde.
Basaracaginiza en cok inananlar olumsuz konusur zaten :) Hic umursamayin,kimse annesinden tecrübeli surucu olarak dogmuyor.İnşallah çok teşekkür ediyorum. Babam yüreklendirdi ama arkadasin babası korkuttu beni
Artı bir diyirum. Kendimi övmek değil amacım ama gayet iyi araba kullanıyorum. Trafiktekilerin yüzde doksan insan iyiyim. Buna rağmen geçen eşimin dayısı bindi arabama. Hiçbir kusur bulamadı. Düşündü düşündü çok temkinli sürüyormusum. Onu buldu bir tek. Ağzına vurasim geldi.Diğer yorumlara katılarak şunu eklemek istiyorum. Ne kadar mükemmel de sürseniz acemi de olsanız adınız hep 'bayan şöför' olarak kalacak. Hatalı olmasanız bile sizi suçlu gösterecek hareketler yapacaklar. Sakın yılmayın!
Kazaların büyük bir çoğunluğu erkekler tarafından yapılır. Erkekler kadınların daha özenli kullandığını çekemediği için gereksiz özgüvenleriyle bizi ezmeye çalışıyorlar sadece.
(10 yıldır kendi aracımı kullanıyorum)
Trafikte çoğu zaman yan arabalardan "ya biz inanamadık arabayı kadının sürdüğüne, kaç yıldır kullanıyorsunuz" diyorlar.Asla kabullenemiyorlar kadınlarında iyi kullanabildiğine.Diğer yorumlara katılarak şunu eklemek istiyorum. Ne kadar mükemmel de sürseniz acemi de olsanız adınız hep 'bayan şöför' olarak kalacak. Hatalı olmasanız bile sizi suçlu gösterecek hareketler yapacaklar. Sakın yılmayın!
Kazaların büyük bir çoğunluğu erkekler tarafından yapılır. Erkekler kadınların daha özenli kullandığını çekemediği için gereksiz özgüvenleriyle bizi ezmeye çalışıyorlar sadece.
(10 yıldır kendi aracımı kullanıyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?