- 20 Kasım 2018
- 14.155
- 53.815
- 598
- 35
- Konu Sahibi isikliyoll
-
Bunu bana da diyorlar. Çarpmayayim mi yaniYa bi de şu var Kudra; öğrenene kadar çarp olayı... Abi çarpmayın gözünüzü sevim çarpmayın.
Bunu duyuyorum, şöyle yapıyorlar: Kocası ikinci elden, kazalı, işte ortalama bi araç alıyor, bunu çarpa yamulta öğrenirsin şey etme, sonra yenileriz diyor.
Ya çarpmayın işte, bu rahatlığı olanlar da var trafikte Kudra "Amaan çarptım, çizdim, yamulttum nasıl olsa değişecek" diye. Ben arabamı seviyorum ve bir başkasının denk geleliği yüzünden kazaya karışıp tipi bozulsun ya da değer kaybetsin istemiyorum. Günah la. : (
Bunu bana da diyorlar. Çarpmayayim mi yani
Şunu yapan varsa da allah çıkarsın ne diyelim. Öküzlük.Ya bi de şu var Kudra; öğrenene kadar çarp olayı... Abi çarpmayın gözünüzü sevim çarpmayın.
Bunu duyuyorum, şöyle yapıyorlar: Kocası ikinci elden, kazalı, işte ortalama bi araç alıyor, bunu çarpa yamulta öğrenirsin şey etme, sonra yenileriz diyor.
Ya çarpmayın işte, bu rahatlığı olanlar da var trafikte Kudra "Amaan çarptım, çizdim, yamulttum nasıl olsa değişecek" diye. Ben arabamı seviyorum ve bir başkasının denk geleliği yüzünden kazaya karışıp tipi bozulsun ya da değer kaybetsin istemiyorum. Günah la. : (
Büyük konuşup yarın gidip kaza yapmaktan korkuyorum ama 13 yıldır herhangi bir araca çarpmadım lya. Çarpmayı bırak sürtmedim bile. Böyle de araba kullanılıyor illa çarpa çarpa öğrenmene gerek yok.Bunu bana da diyorlar. Çarpmayayim mi yani
Bana da eşim öğretti. Ama olaya kendi eşimden değil de standart Türk kocalarından bakıyorumBen ne öğrendiysem kocişkomdan öğrendim valla. Kendi arabasını verdi sevgiliyken öğreneyim diye ben araba almadan önce. Her koca aynı değil. Boşanmadık, evlendik
Kocadan hoca olmazBana da eşim öğretti. Ama olaya kendi eşimden değil de standart Türk kocalarından bakıyorum
Ufacik dokundurayim sana be, hadi be hacı beÇarpmamaya çalış, mümkün mertebe çarpma itinası ile öğren, çarpacaksan da uzaklarda çarp bana çarpma gözünü sevem
Ya tabii durduk yere carpisan arabalarda gibi kullanmaz kimse ama trafige yeni cikacak olana (mesela ben) istisnasiz herkes "ya cok yeni araba alma, zaten acemisin, surtersin carparsin ogrenirsin korkma" diyorBüyük konuşup yarın gidip kaza yapmaktan korluyorum ama 13 yıldır herhangi bir araca çarpmadım lya. Çarpmayı bırak sürtmedim bile. Böyle de araba kullanılıyor illa çarpa çarpa öğrenmene gerek yok.
Hata muhakkak yapılıyor. Önemli olan kimseye zarar vermemek. Benim ilk arabam minnacıktı. Her deliğe girer, her aralıktan geçerdi. Fare gibi kafasının geçtiği yerden geçebiliyordu resmenUfacik dokundurayim sana be, hadi be hacı be
Ya tabii durduk yere carpisan arabalarda gibi kullanmaz kimse ama trafige yeni cikacak olana (mesela ben) istisnasiz herkes "ya cok yeni araba alma, zaten acemisin, surtersin carparsin ogrenirsin korkma" diyorgercekten herkeste "aman biz de acemiyken ne hatalar yaptik, boyle boyle ogrenilir" modu var.
Benim o kadar minik alma sansim yok malumHata muhakkak yapılıyor. Önemli olan kimseye zarar vermemek. Benim ilk arabam minnacıktı. Her deliğe girer, her aralıktan geçerdi. Fare gibi kafasının geçtiği yerden geçebiliyordu resmenBelki onun etkisidir benim kaza yapmamam çarpmamam sürtmemem.
Ufacik dokundurayim sana be, hadi be hacı be
Ya tabii durduk yere carpisan arabalarda gibi kullanmaz kimse ama trafige yeni cikacak olana (mesela ben) istisnasiz herkes "ya cok yeni araba alma, zaten acemisin, surtersin carparsin ogrenirsin korkma" diyorgercekten herkeste "aman biz de acemiyken ne hatalar yaptik, boyle boyle ogrenilir" modu var.
2006 dan beri kullanan biri olarak ne cezam ne kazam var diye diye konuşurken geçen ay o kadar saçma ve sekizde sekiz suçlu olarak bir kaza yaptım kiHata muhakkak yapılıyor. Önemli olan kimseye zarar vermemek. Benim ilk arabam minnacıktı. Her deliğe girer, her aralıktan geçerdi. Fare gibi kafasının geçtiği yerden geçebiliyordu resmenBelki onun etkisidir benim kaza yapmamam çarpmamam sürtmemem.
Aynen. Bi arkadaşımın eşi dışardan çok beyefndi görünüyor. Denizde kum bunda para. Giyimkuşam o biçim. Bindiği arabalar son model. Oturma kalkma nezaket muazzam. Ben de ne bilim göründüğü gibi biri sanıyorum.Kocadan hoca olmaz
Hocadan koca olur mu peki, ona gore direksiyon egitmeni bakayim.Kocadan hoca olmaz
Merhaba arkadaşlar. 2 sene önce ehliyet aldım. O zamandan beri araç kullanmadim. Ama şimdi araba alacağım. Açıkçası biizm araçla denedim çok heyecan yapıyorum. Yok suremiyorsun çok acemisin. Böyle giderse yapamazsin,şehir içinde suremezsin demeye başladılar. Bir ayim var öğrenmem için? Sizce yapabilir miyim? Şu acemiliği atabilir miyim her gün kullanarak? Moralim çok bozuldu. Benim gibi olup şuan aktif araç kullanan var mı
Ben varım ve aktif olarak kullanıyorum. Tabi geliştirmem lazım dahada iyi olmam gerekli. Gözümüzde büyüttüğümüz gibi birşey değilmiş bunu söyleyebilirim.Merhaba arkadaşlar. 2 sene önce ehliyet aldım. O zamandan beri araç kullanmadim. Ama şimdi araba alacağım. Açıkçası biizm araçla denedim çok heyecan yapıyorum. Yok suremiyorsun çok acemisin. Böyle giderse yapamazsin,şehir içinde suremezsin demeye başladılar. Bir ayim var öğrenmem için? Sizce yapabilir miyim? Şu acemiliği atabilir miyim her gün kullanarak? Moralim çok bozuldu. Benim gibi olup şuan aktif araç kullanan var mı
Bence mümkünHocadan koca olur mu peki, ona gore direksiyon egitmeni bakayim.
O olur bence. Denemeye değerHocadan koca olur mu peki, ona gore direksiyon egitmeni bakayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?