- Konu Sahibi isikliyoll
-
Merhaba arkadaşlar. 2 sene önce ehliyet aldım. O zamandan beri araç kullanmadim. Ama şimdi araba alacağım. Açıkçası biizm araçla denedim çok heyecan yapıyorum. Yok suremiyorsun çok acemisin. Böyle giderse yapamazsin,şehir içinde suremezsin demeye başladılar. Bir ayim var öğrenmem için? Sizce yapabilir miyim? Şu acemiliği atabilir miyim her gün kullanarak? Moralim çok bozuldu. Benim gibi olup şuan aktif araç kullanan var mı
Araba kullanmak,bisiklet sürmek psiko motor bir beceri olduğu için ne kadar çok sürerseniz o kadar çabuk alisirsiniz,bir ayda çok rahat kullanmaya başlarsınız.istekli olmak da önemli tabiiMerhaba arkadaşlar. 2 sene önce ehliyet aldım. O zamandan beri araç kullanmadim. Ama şimdi araba alacağım. Açıkçası biizm araçla denedim çok heyecan yapıyorum. Yok suremiyorsun çok acemisin. Böyle giderse yapamazsin,şehir içinde suremezsin demeye başladılar. Bir ayim var öğrenmem için? Sizce yapabilir miyim? Şu acemiliği atabilir miyim her gün kullanarak? Moralim çok bozuldu. Benim gibi olup şuan aktif araç kullanan var mı
Önce kendinize güvenin... ben yaparım hatta yapıcam diyin. İlk araba kullanan bayan siz değilsiniz son da olmıycaksınız. yani sözüm meclisten dışarı ama 2 lafı bir araya getiremeyenler sürüyorsa sizde sürersiniz kendinize güvenin lütfenMerhaba arkadaşlar. 2 sene önce ehliyet aldım. O zamandan beri araç kullanmadim. Ama şimdi araba alacağım. Açıkçası biizm araçla denedim çok heyecan yapıyorum. Yok suremiyorsun çok acemisin. Böyle giderse yapamazsin,şehir içinde suremezsin demeye başladılar. Bir ayim var öğrenmem için? Sizce yapabilir miyim? Şu acemiliği atabilir miyim her gün kullanarak? Moralim çok bozuldu. Benim gibi olup şuan aktif araç kullanan var mı
Şu mesajı beğenmeyecek kadar ne yaşadınız çok merak ediyorum5 saat kendi aracımla özel ders aldım. Bir hafta sonra izmirden marmarise gittim. O kadar zor bir şey değil. Cesaret meselesi sadece.
Marmaris'e gitmeni begenmemislerdir belki. Neden Marmaris anlatsana birazŞu mesajı beğenmeyecek kadar ne yaşadınız çok merak ediyorumNeyini beğenmediniz acaba?
Marmarisle ilgili kötü anıları mı var acaba?Marmaris'e gitmeni begenmemislerdir belki. Neden Marmaris anlatsana biraz
bu güzelim yoruma neden beğenmedim atılmış5 saat kendi aracımla özel ders aldım. Bir hafta sonra izmirden marmarise gittim. O kadar zor bir şey değil. Cesaret meselesi sadece.
Ben de hep arabamı alip yakin illere gideceğim derim bir arkadaşım da bulundugun yerde sehir ici trafikte en az 1 ay surmelisin demisti ben de 1 ay cok yaa 1 hafta yeter demistim de cahil cesaretine sahipmisim5 saat kendi aracımla özel ders aldım. Bir hafta sonra izmirden marmarise gittim. O kadar zor bir şey değil. Cesaret meselesi sadece.
İzmiri biliyorsun. Kendi arabamın direksiyonuna oturduğum günün akşamı ailemi karşıyadan bayramyerine düğüne götürdüm. Totomdan ter aktı gidip gelene kadar ama ondan sonra hiç ay ben oraya gidemem ay yokuşta kalkamam demedimBen de hep arabamı alip yakin illere gideceğim derim bir arkadaşım da bulundugun yerde sehir ici trafikte en az 1 ay surmelisin demisti ben de 1 ay cok yaa 1 hafta yeter demistim de cahil cesaretine sahipmisimoyle diooolaaa
Bence işin özü cesaret, ders almak pratik yapmak falan da cesaretle birlesince zaten iyi bir sürücü olunur bence
Benim tek başıma trafiğe çıktığım ilk gün kendime güvenim geldi ve öğrendim.Merhaba arkadaşlar. 2 sene önce ehliyet aldım. O zamandan beri araç kullanmadim. Ama şimdi araba alacağım. Açıkçası biizm araçla denedim çok heyecan yapıyorum. Yok suremiyorsun çok acemisin. Böyle giderse yapamazsin,şehir içinde suremezsin demeye başladılar. Bir ayim var öğrenmem için? Sizce yapabilir miyim? Şu acemiliği atabilir miyim her gün kullanarak? Moralim çok bozuldu. Benim gibi olup şuan aktif araç kullanan var mı
Ahshdhdj ay aynen. Aracımı 0 almıstım, seviyorum dikkatli temkinli kullanıyorum. Hoyrat kullanıp değiştiricez kafasında olan kadınları pololarına sürtmek istiyorumYa bi de şu var Kudra; öğrenene kadar çarp olayı... Abi çarpmayın gözünüzü sevim çarpmayın.
Bunu duyuyorum, şöyle yapıyorlar: Kocası ikinci elden, kazalı, işte ortalama bi araç alıyor, bunu çarpa yamulta öğrenirsin şey etme, sonra yenileriz diyor.
Ya çarpmayın işte, bu rahatlığı olanlar da var trafikte Kudra "Amaan çarptım, çizdim, yamulttum nasıl olsa değişecek" diye. Ben arabamı seviyorum ve bir başkasının denk geleliği yüzünden kazaya karışıp tipi bozulsun ya da değer kaybetsin istemiyorum. Günah la. : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?