- 15 Nisan 2011
- 697
- 112
- 323
- 48
- Konu Sahibi pamukannesi
-
anladim canim...rica ederim...esin bunlari soylemistir ama kendimde deneyimli bir sofor olarak bikac sey soylemek isterim.hizdan ve emniyet kemerinden bahsedilir .ama uzerinde durulmayan .konular var mesela aynalar cok onemli.yan aynalari ve dikiz aynasini sıkca kullan.su birikintilerine ani dalislar yapma.yagisli havada yol buz pistine donebilir.yavas kullan.tir ve kamyonlara dikkat cok dalgin oluyorlar...ve sürat yapma zaten ustalasinca hiz kendinden geliyo fark bile etmiyosun:)arabayi yipratmamak icin ise .debriyaji gereksiz kullanma cukurlardan kac ve ani kalkislar yapma...cok iyi bir sofor olacagindan eminim cunku belliki istekli ve heveslisin.iyi surusler.yooo canım acemi değilim öyle ama çok fazla pratiğim yok yılda 2 kez kullanınca pratik kazılmıyor biliyorsun ama şimda daha rahatım kendi artık çok tedirgin değil...
ama ilgin için teşekkürler,
Merhaba kizlar... Öncelikle vitesli araba kullanan bayanlari tebrik ediyorum. Nasil yapiosunuz yaa olmuyor olmuyor... Esim öğretmeye calisio iki gündür debriaj yerine frene mi basmadim, arabayi calistirirken istop mu ettirmedim daha neler neler... Aşabilir miyim bunu.. Esim sinir oldu sen araba falan suremezsin diyor tüm hevesimi kirdi( otomatik araba mi tercih etmeliyim... Daha kolay olur di mi vitesliden
anladim canim...rica ederim...esin bunlari soylemistir ama kendimde deneyimli bir sofor olarak bikac sey soylemek isterim.hizdan ve emniyet kemerinden bahsedilir .ama uzerinde durulmayan .konular var mesela aynalar cok onemli.yan aynalari ve dikiz aynasini sıkca kullan.su birikintilerine ani dalislar yapma.yagisli havada yol buz pistine donebilir.yavas kullan.tir ve kamyonlara dikkat cok dalgin oluyorlar...ve sürat yapma zaten ustalasinca hiz kendinden geliyo fark bile etmiyosun:)arabayi yipratmamak icin ise .debriyaji gereksiz kullanma cukurlardan kac ve ani kalkislar yapma...cok iyi bir sofor olacagindan eminim cunku belliki istekli ve heveslisin.iyi surusler.
canim ben de abiden ogrenenim aynen ya duymadigim hakaret kalmadi kufur bile yedim:) ama yemis oldugum kufurler bana hatasiz bir surucu olarak geri dondu:)))yakınınızdan direksiyon dersi almanız hata..
gidin sürücü kursuna hocadan ders alın.
hevesinizi kırmasına müsade etmeyin.
bende abimden öğrenmek istedim, en ufak hatamda demediğini bırakmadı
Şuan da ehliyet kursuna giden biri olarak yazmadan duramadım :) Öncelikle ben baştan ayağa stres panik biriyim :) Kursta hocayla 5-6 ders yaptık öğrendim sayılır şehir içine girdik ama henüz kendime tam olarak güvenemiyorum.Haftasonu eşimle gezerken çek sağa ben kullanıcam dedim ve geçtim direksiyona :) kesinlikle hoca daha rahatlatıcı oluyor daha kolay öğreniyosun ama benim eşim korkudan öyle bi tutunuyodu ki etrafa gülmekten stres falan kalmadı.Onu gören 180 le makas yapıyorum sanar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?