- Konu Sahibi pamukannesi
-
bu konu tam bana göreymiş
2 ay önce borç harç eşimin arabası çok kıymetli olduğu için kendime araba aldım ama bu seferde tek başına çıkma bende geleyim diye sürekli beni tek bırakmıyor arabamı kullanamıyorum. çoğu yere beraber gidiyoruz ve süreyim diyorum yok yok sonra sürersin diyor geçiştiriyor. ama sürdüğüm zamanda güzel sürüyorum. zamanı var az kaldı dıyor bakalım ne zaman özgür olacağım
Merhaba kizlar... Öncelikle vitesli araba kullanan bayanlari tebrik ediyorum. Nasil yapiosunuz yaa olmuyor olmuyor... Esim öğretmeye calisio iki gündür debriaj yerine frene mi basmadim, arabayi calistirirken istop mu ettirmedim daha neler neler... Aşabilir miyim bunu.. Esim sinir oldu sen araba falan suremezsin diyor tüm hevesimi kirdi( otomatik araba mi tercih etmeliyim... Daha kolay olur di mi vitesliden
Merhaba kizlar... Öncelikle vitesli araba kullanan bayanlari tebrik ediyorum. Nasil yapiosunuz yaa olmuyor olmuyor... Esim öğretmeye calisio iki gündür debriaj yerine frene mi basmadim, arabayi calistirirken istop mu ettirmedim daha neler neler... Aşabilir miyim bunu.. Esim sinir oldu sen araba falan suremezsin diyor tüm hevesimi kirdi( otomatik araba mi tercih etmeliyim... Daha kolay olur di mi vitesliden
eşinle öğrenemezsin.
:)
ben onun yanında 5 ayda öğrenemedim.
eşim askere gidince 1 ayda trafikte her yere girer çıkar oldum
arabayi kullanma uzun bir surec ister. ve 1 haftada ogrenilip pat diye trafige cikilmaz .duz yollarda cift seritli sakin yollarda yada bos arazilerde bol bol pratik yapmalisiniz.ayrica vitesliyi tercih ediniz vitesli arabayi surebilen otomatigide surer ama bunun tersi olmaz...araba kocayla ,abiyle ogrenilmez.ben bu konuda cok sikinti yasadim:) temel bilgileri aldiktan sonra kendi kendime gelistirdim.arkadas hoca kocanin verdigi bi saatlik ders asla yetmez.ve en onemliside kendine ait bir arabanin olmasi.emanet arabayla pisilmiyor.en son olarakta icinde heves varsa seviyorsan ,usta sofor adayisindir.Merhaba kizlar... Öncelikle vitesli araba kullanan bayanlari tebrik ediyorum. Nasil yapiosunuz yaa olmuyor olmuyor... Esim öğretmeye calisio iki gündür debriaj yerine frene mi basmadim, arabayi calistirirken istop mu ettirmedim daha neler neler... Aşabilir miyim bunu.. Esim sinir oldu sen araba falan suremezsin diyor tüm hevesimi kirdi( otomatik araba mi tercih etmeliyim... Daha kolay olur di mi vitesliden
esin en dogru olanini yapiyor..acemiysen yaninda biri olmali.surus esnasinda sagdan soldan gelecek tehlikeyi kendi reflekslerin gelisene kadar bildiren biri iyidir.cunku sofor araba ogrenmenin derdine dusup bir cok kurali bilemeyerek es geciyor .buda hayati tehlike.bu konu tam bana göreymiş
2 ay önce borç harç eşimin arabası çok kıymetli olduğu için kendime araba aldım ama bu seferde tek başına çıkma bende geleyim diye sürekli beni tek bırakmıyor arabamı kullanamıyorum. çoğu yere beraber gidiyoruz ve süreyim diyorum yok yok sonra sürersin diyor geçiştiriyor. ama sürdüğüm zamanda güzel sürüyorum. zamanı var az kaldı dıyor bakalım ne zaman özgür olacağım
esin en dogru olanini yapiyor..acemiysen yaninda biri olmali.surus esnasinda sagdan soldan gelecek tehlikeyi kendi reflekslerin gelisene kadar bildiren biri iyidir.cunku sofor araba ogrenmenin derdine dusup bir cok kurali bilemeyerek es geciyor .buda hayati tehlike.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?