- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi pamukannesi
-
Eyleme ara ver benceAllah korusun eşin hastalansa araba da manuel olsa napıcan, taksi mi cağıracaksın? Biran evvel alış, inan bana otomatikten daha keyifli.
18 aylık bır kızım var esımden cok onu düşünüyorum,esımde kızıyor 2 tane sıfır araba var seın hevesın neden yok.mılet kulanıcak araba bulamıyor kıza bısey olsa sen taksı çağırana kadar ıs ısten gecmıs olur dıyor.kı gecn ay bunun bır ornegını yasadık esım evde olmasaydı kızımın hayatta olma ıhtımalı bıle yoktu allah korusunnnn..eylemı bıtırdım ama cesaret gelmiyor.sımdı cıkam gıderım ıstedıgım yere ama cesarett
Allah korusun, beterinden saklasın ama oladabilir. Bence sen biran evvel harekete gec. Kapının önünde sıfır araba olsa benim ne işim var evde
Ah sormayin. Dun istop etti diye bacagimi cimcikledi. Neymiş bi daha istop ettirmezmisim güya cimcikledi ya... Bunu da yapamiyosan ooo deyip duruyor
Merhaba kizlar... Öncelikle vitesli araba kullanan bayanlari tebrik ediyorum. Nasil yapiosunuz yaa olmuyor olmuyor... Esim öğretmeye calisio iki gündür debriaj yerine frene mi basmadim, arabayi calistirirken istop mu ettirmedim daha neler neler... Aşabilir miyim bunu.. Esim sinir oldu sen araba falan suremezsin diyor tüm hevesimi kirdi( otomatik araba mi tercih etmeliyim... Daha kolay olur di mi vitesliden
Merhaba kizlar... Öncelikle vitesli araba kullanan bayanlari tebrik ediyorum. Nasil yapiosunuz yaa olmuyor olmuyor... Esim öğretmeye calisio iki gündür debriaj yerine frene mi basmadim, arabayi calistirirken istop mu ettirmedim daha neler neler... Aşabilir miyim bunu.. Esim sinir oldu sen araba falan suremezsin diyor tüm hevesimi kirdi( otomatik araba mi tercih etmeliyim... Daha kolay olur di mi vitesliden
Kendime olan guvenimi yok etti bu adam. Konuşuyo konusuyo en sonunda dunyanin en zor isi bu yapamam die düşündürüyor bana... Otomatik arabayla ogrensem daha mi kolay olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?