Araba tavsiyesi

Km sine göre fiyatı çok yüksek bence. Ben de yeni sattım arabamı 80 bine. Clioydu. Şanzımanı yeni yapıldı, baskı balatası yeni değişti falan.

Eğer bu arabayı da almak isterseniz conta testi yaptırın mutlaka. Motorun gücü hakkında size bilgi veriyor. Ne kadar ömrü kalmış.rmotorun söylüyor. Experde 50 liraya yaptırıyorsunuz bu testi. Benim sattığım arabaya yapıldı. Exper 200 bin km. Daha gider demişti.

Ama ben sizin yerinizde olsam i10 almam o fiyata. Sıfırları bile 165 lira. Alacaksanız kazasız bir modele bakın.

Ne alırsanız alın, alacağınız aracı almadan mutlaka sigortacıdan da plaka ile sordurun varsa tanıdığınız sigortacı, hem eski plakasını ve başına gelenleri görüyor hem de eğer yeni bir kazaya karışmıssa ve henüz tramere yansımamışsa onu görür.

Benim ilk arabam 2011 model peugeot 207 idi, 5 sene kullandım, aramız gayet iyiydi, az yakıyordu, yokuş kalkış olmayınca biraz zorlansam da el freni ile kalkıyordum, hiç de sorun çıkarmadı yıllar boyunca. 46 bin kmde alıp 117 binde sattım. İlk arabam kaza yaparsam üzülmeyim diye kazalı almıştım, ben yapmadım ama eşim 2 kere küçük kaza yaptı

Bir de babama sigorta yedek araç diye i10 vermişti, 4 kişi varken araçta yokuşu o kadar zor çıktı ki korktum kalacaz diye, araba can çekişiyordu resmen

Çok anlamam ama Opel Corsa nasıl? Fiyat performans aracı gibi
Ben hem Opel Corsa hem Astra kullandım. Corsa’nın içi daha küçük, ekonomik. Astra canavar gibiydi. Bendeki Corsa 1.2 Astra 1.6 idi
Alman arabası sevgim Opel ile başladı. Daha sonra Ford ve Peugeot kullandım ama Opel kadar sevmedim. Opel’in servisi de çok yaygın.

Doğrudur. Hem fiyatları da uygun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…