- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi laytralaylom
Aynen 1.4 bile bastığında çok gitmiyor sollama da falan sıkıntı yaratıyorTabi orası öyle,arabayı rampada sırtında taşırsın hissi verir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen 1.4 bile bastığında çok gitmiyor sollama da falan sıkıntı yaratıyorTabi orası öyle,arabayı rampada sırtında taşırsın hissi verir.
Herkese iyi Pazarlar. İlk arabam olacak bir araba almayı planlıyorum. 2010 model otomatik Hyndai i10. Bir adet kazası var, sadece ön tampon değişmiş, boya yok ve yaklaşık 110.000 km’de. Fiyatı da 100.000 lira. Sizce bu fiyata bu yaşında bu özellikte bir araba alınmalı mı? Fikirlerinizi rica ediyorum.
Sadece on tampon degistiyse sorun cikarmaz, kaput, bagaj ve tavanda 1 sey yok ise alinir. Bence uygun fiyati. Sadece i10'larin ici hayli dar, konforlu degil. Bagaj hacmi kucuk. Hayirli olsun.Herkese iyi Pazarlar. İlk arabam olacak bir araba almayı planlıyorum. 2010 model otomatik Hyndai i10. Bir adet kazası var, sadece ön tampon değişmiş, boya yok ve yaklaşık 110.000 km’de. Fiyatı da 100.000 lira. Sizce bu fiyata bu yaşında bu özellikte bir araba alınmalı mı? Fikirlerinizi rica ediyorum.
Bir tanıdığımda aveo hatchback var. 2013. Muhtemelen daha uygun fiyatlıdır. Çünkü 8 9 ay önce 70 bine falan almıştı. Kazasız vs bayağı iyiydi.
Chevroletnin türkiyeden çekilmiş olmasında sıkıntı değilmiş, opel servisleri bakıyormuş. Model önerisi olabilir.
Çok teşekkürler :)Simdi esime sordum
On tampon kaza sayilmaz ama kaputa baksin radyator degismismi şase / tampon direklerini kontrol ettirsin tampon baglantisina baktirsin diyor.
Onun disinda cok kucuk ama alinacak bir araba diyor. Sanirim kucuklugu size avantaj.
Şehirler arası pek kullanmayı düşünmüyorum. Şu anki piyasayı hiç bilmeyin daha iyi çok yüksek fiyatlar...Hyundai Güney Kore markası, dandik bir marka.
Araba alırken tipi sempatik diye alınmaz. Herşeyden önce güvenilir olmasına bakılır.
1.0 motor şehir içinde iş görür ama şehirler arası yolda yetersiz kalır. Hele ki sollama yapılması gereken bir yol ise ciddi tehlike yaratır, torku yetersiz kalır.
110 bin km çok yüksek, zaten arabalar 100 bin km sonrası ciddi eskimeye başlar.
Şu an ki Araba piyasasını bilmiyorum, bütçeniz skalasında alternatif ne var.
Alman, hiç değilse Fransız modelleri seçin.
Uzun zamandır araç kullanıyorum.Maksimum 100.000 lira bütçem. Clioların tipini pek beğenmiyorum, i10 sempatik geliyor :)
Bende bir Ford fiesta var 2009 model sadece kapılarda boya var ama motor 1.4 şu an dediğiniz fiyatlarda yani fiestaya da bakabilirsiniz fikir olarak bende i10 tercih etmezdim hem içi dar hemde motor 1. 0 diye biliyorum ben onlarıHerkese iyi Pazarlar. İlk arabam olacak bir araba almayı planlıyorum. 2010 model otomatik Hyndai i10. Bir adet kazası var, sadece ön tampon değişmiş, boya yok ve yaklaşık 110.000 km’de. Fiyatı da 100.000 lira. Sizce bu fiyata bu yaşında bu özellikte bir araba alınmalı mı? Fikirlerinizi rica ediyorum.
1.0 motor bisikletin bi üstü169bine sıfır egea 1.0 crosslar var mesela
Öncelikle hayırlı olsun motor olarak zayıf araba. Yokuşu çekmez kalakalırsınızHerkese iyi Pazarlar. İlk arabam olacak bir araba almayı planlıyorum. 2010 model otomatik Hyndai i10. Bir adet kazası var, sadece ön tampon değişmiş, boya yok ve yaklaşık 110.000 km’de. Fiyatı da 100.000 lira. Sizce bu fiyata bu yaşında bu özellikte bir araba alınmalı mı? Fikirlerinizi rica ediyorum.
Bana pahalı geldi 110 000 km'ye bu fiyat.Herkese iyi Pazarlar. İlk arabam olacak bir araba almayı planlıyorum. 2010 model otomatik Hyndai i10. Bir adet kazası var, sadece ön tampon değişmiş, boya yok ve yaklaşık 110.000 km’de. Fiyatı da 100.000 lira. Sizce bu fiyata bu yaşında bu özellikte bir araba alınmalı mı? Fikirlerinizi rica ediyorum.
170bin km olup 150-160 bine satılan arabalar. marka model dolayısıyla bu rakam ucuz bile. zira 2009 polonun 130bine satıldığını gördüm.Bana pahalı geldi 110 000 km'ye bu fiyat.
Üstelik araba kazalıda
Öncelikle hayırlı olsun motor olarak zayıf araba. Yokuşu çekmez kalakalırsınız
O tarz araba beğeniyorsanız hyundai getz bakın bari oda kibar bi araba.
Ben arabada sedan tarzı seviyorum bana daha güvenli geliyor. Arkadan bana çarpan biri olsa hatchbackler bana güvenli gelmiyor. Haziran ayında bayilerin sıfır araba indirimi olcağını duydum bende onu bekliyorum![]()