- 23 Ocak 2016
- 35.129
- 51.088
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Hayır sıfır bakmıyorum 1 milyon yeter bütçe içinBütçe ne sıfır mı bakıyorsun
Tucson al ya da captur olabilir biraz daha çıkarsan Peugeot suvları iyiHayır sıfır bakmıyorum 1 milyon yeter bütçe için
O jip değil mi yahu ben küçük bir şey bakıyorum eşime kalsa Duster öneriyor ama ben kullanamam ben şak şak dönücem dar yerlerdenTucson al ya da captur olabilir
Canım onlar kadar çok yoklanmış araba kiEski arabam baya eski arabam a3 dü niloya
Çok çok güzeldi
Ona bakabilirsin
Anlamadım inanCanım onlar kadar çok yoklanmış araba ki
Chatgbt sordumŞimdi bir araba olacak ;
Sunroofu olacak
Dizel olup az yakacak
Motoru küçük olacak
Hatchback olacak
Bagajı biraz büyük olacak
Uzun zamandır hiçbir şey bulamıyorum gerçekten bulamıyorum.
Hepsinin olduğu model zor sanki sunroofu açılır kapanır hale dönüştürülebilir diye rifter olabilir ama oda hatchback dışı kalıyorŞimdi bir araba olacak ;
Sunroofu olacak
Dizel olup az yakacak
Motoru küçük olacak
Hatchback olacak
Bagajı biraz büyük olacak
Uzun zamandır hiçbir şey bulamıyorum gerçekten bulamıyorum.
Yani gençlerin eline çok geçiyor çok revize edilen bir araba orası burasıyla çok oynanan bir arabaAnlamadım inan
Ben direkt suv bakıyorum ya o zaman mini suv bak eski arabam nissan juke çok memnundum 1.5 pek jeep sayılmaz duster bile aslında jeep değil kulanışlı gayet kız kardeşim kadjar aldı yakın zamanda baya da ucuz uzun yol yapıyor o da memnun bütçeni arttırırsan wolswagen tcross taigo vs bak arkadaşım taigo aldı faizsiz kampanyalı. Duster büyükse sandero bak benim araba zevkim büyük araba terörist kasa Toyota hillux falanO jip değil mi yahu ben küçük bir şey bakıyorum eşime kalsa Duster öneriyor ama ben kullanamam ben şak şak dönücem dar yerlerden
Sedan alınacak benim hemen var da ben istemiyorum motor küçük olacak hem az yakacak hem vergisi az olacak
Benim ki hasar kayıtlıydıYani gençlerin eline çok geçiyor çok revize edilen bir araba orası burasıyla çok oynanan bir araba
Gisla uçma bacım kadın geçen konu açtı ya kredi çekcem dieBen direkt suv bakıyorum ya o zaman mini suv bak eski arabam nissan juke çok memnundum 1.5 pek jeep sayılmaz duster bile aslında jeep değil kulanışlı gayet kız kardeşim kadjar aldı yakın zamanda baya da ucuz uzun yol yapıyor o da memnun bütçeni arttırırsan wolswagen tcross taigo vs bak arkadaşım taigo aldı faizsiz kampanyalı. Duster büyükse sandero bak
TeahhhSedan alınacak benim hemen var da ben istemiyorum motor küçük olacak hem az yakacak hem vergisi az olacaksanruf önceliğim
Görmedim o konuyu niloya mı açtı bunlar çok pahalı değil ya kadjar mesela 700 diğerleri de 1 milyon üstüne faizsiz kredili hepGisla uçma bacım kadın geçen konu açtı ya kredi çekcem die
Sandero var bizde ben beğenmiyorum Kia soul bakıyorum aslında ama o da hep kilometresi yüksek olduğu halde yüksek fiyat istiyorlarBen direkt suv bakıyorum ya o zaman mini suv bak eski arabam nissan juke çok memnundum 1.5 pek jeep sayılmaz duster bile aslında jeep değil kulanışlı gayet kız kardeşim kadjar aldı yakın zamanda baya da ucuz uzun yol yapıyor o da memnun bütçeni arttırırsan wolswagen tcross taigo vs bak arkadaşım taigo aldı faizsiz kampanyalı. Duster büyükse sandero bak benim araba zevkim büyük araba terörist kasa Toyota hillux falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?