- 25 Aralık 2024
- 4.090
- En iyi cevaplar
- 1
- 7.306
- 73
- 28
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Sen hatchback mi istiyorsun
Tourneo mu sevmiyorŞuan almam zaten kocam da sevmiyo
Evet hatchback olacak station vagon olmayacak dar sokaklarda sıkıntı yaşamayım geçen bir yere gittim o dar sokakta neler çektimSen hatchback mi istiyorsun
Doblo tourneo vs sevmiyor ya o enişte ruhlu diyor bana daTourneo mu sevmiyor
3 model de olmuyor Fiat tercih etmiyorum Citroende sanruf yok Hyundai de benzinli bana göre üretilmiş başka araba yok
Kesinlikle öyle ben de öyle düşünüyorum ama yeni Tourneoyu göster öyle düşünmeyecekDoblo tourneo vs sevmiyor ya o enişte ruhlu diyor bana da
Golf 8 bak bence senin istediğin tarz golf poloEvet hatchback olacak station vagon olmayacak dar sokaklarda sıkıntı yaşamayım geçen bir yere gittim o dar sokakta neler çektim
Golf bakıyorum zaten şuan takipteyim listemde iki tane araç var Kia soul ve golfGolf 8 bak
Kız bende bazen doblo da eşimin yanına oturuyorumDoblo tourneo vs sevmiyor ya o enişte ruhlu diyor bana da
Benim kocamın arabası eski ama hala çok iyi sanayiye gitmiyor yedek parça çok alman üretimi clio vs yerine golf polo taigo vs bakarım ben olsam soulu da beğenmedimGolf bakıyorum zaten şuan takipteyim listemde iki tane araç var Kia soul ve golf
Ya bagajı geniş arkadaşım kullanıyor 2 çocukla bebek arabasını bagaja koyup geçiyormuşKız bende bazen doblo da eşimin yanına oturuyorum
Ay adam resmen değişiyor
Vites atışı arabayı kullanışı olmayan göbek bile çıkıyor
Evet yaa biz evi onunla taşıdık vallaYa bagajı geniş arkadaşım kullanıyor 2 çocukla bebek arabasını bagaja koyup geçiyormuş
Kocanın arabası hangi model VW taigo kullanamam o da büyük modelBenim kocamın arabası eski ama hala çok iyi sanayiye gitmiyor yedek parça çok alman üretimi clio vs yerine golf polo taigo vs bakarım ben olsam soulu da beğenmedim
Polo ama 2012 taigo çok büyük değil suva alışan başka kullanamaz aslında mini suv golf 8 dediğim araba daha büyük taigo daha yüksek sadece poloyla vs aynıKocanın arabası hangi model VW taigo kullanamam o da büyük model
Almayız zaten şuan araba ama alsak doblo vs bakarım kocam da saçma buluyor bu fikrimiEvet yaa biz evi onunla taşıdık valla
Her şey sığdı içine
Bir tv kırmış bir kaç eşyayı yamultmuş olabılırız ama o kadar geniş
Aslında kullanırsın sadece park sorun olurKocanın arabası hangi model VW taigo kullanamam o da büyük model
Asla almasın toggAslında kullanırsın sadece park sorun olur
Ben misal eşimin arabasını kullanınca fren gaz ilk edapta ayarlayamıyorum
Birden hızlanıyor ya da anidrn duruyor
Benim ki ise daha yavaş hareket ediyor
Polo da kullandım o da çok güzeldi
Tiguan vardı önceki arabam o da çok iyiydi
Zaten park ederken alarm öttüğü için sıkıntı olmuyor sadece geniş alan bulmak zor
Az yakma kısmında haklısın yakıt aşırı pahalı
Eşimde dobloyı satıp togg alıp güneş enerjisi ile sarj etme planı kuruyor
Öyle bir imkanınız varsa elektrikli de mantıklı
Eşim elektrikli araçlara çok hakim tamamen elektrikli araç önermiyor hibrit olursa ne âlâ ben de o kadar bütçeye çıkamamAslında kullanırsın sadece park sorun olur
Ben misal eşimin arabasını kullanınca fren gaz ilk edapta ayarlayamıyorum
Birden hızlanıyor ya da anidrn duruyor
Benim ki ise daha yavaş hareket ediyor
Polo da kullandım o da çok güzeldi
Tiguan vardı önceki arabam o da çok iyiydi
Zaten park ederken alarm öttüğü için sıkıntı olmuyor sadece geniş alan bulmak zor
Az yakma kısmında haklısın yakıt aşırı pahalı
Eşimde dobloyı satıp togg alıp güneş enerjisi ile sarj etme planı kuruyor
Öyle bir imkanınız varsa elektrikli de mantıklı
NedenAsla almasın togg
Evet neden yaAsla almasın togg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?