- 23 Ocak 2016
- 35.139
- 51.088
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Hayır ben açmadım kredi çekecek en son insanımGisla uçma bacım kadın geçen konu açtı ya kredi çekcem die
Evet çok zor ama arıyorum işteHepsinin olduğu model zor sanki sunroofu açılır kapanır hale dönüştürülebilir diye rifter olabilir ama oda hatchback dışı kalıyor
Ama yakın sayılır
Hahaha oladabilir olmayadabilir kadınlar hamile kaldıkları zaman aklının yüzde dördünü kullanamazlarmış benimki ikiz olduğuna göre yüzde sekizini kullanamıyorum o yüzden beni idare edeceksiniz bacımGörmedim o konuyu niloya mı açtı bunlar çok pahalı değil ya kadjar mesela 700 diğerleri de 1 milyon üstüne faizsiz kredili hep
Yok ben açmadım öyle bir konuGörmedim o konuyu niloya mı açtı bunlar çok pahalı değil ya kadjar mesela 700 diğerleri de 1 milyon üstüne faizsiz kredili hep
Hah tamam benım b12_15-17 ortama giriş hızıHayır ben açmadım kredi çekecek en son insanım
Zor oluyor maalesef bende de şimdi suv varSandero var bizde ben beğenmiyorum Kia soul bakıyorum aslında ama o da hep kilometresi yüksek olduğu halde yüksek fiyat istiyorlar
Büyük arabaları kullanması zor değil mi benlik hiç değil dar sokaklar oluyor çok zorlar anksiyete var bende
Motor küçük olunca az yakıyor ben bin TL atıyorum arabama gez durdizel olup az yakan var mı ki
Sanrufsuz neden olmuyor ki
Suv olarak hangi model var park yeri de çok sorun geçen akşam 10 dk da gittiğim yerde 10 dk da park yeri aradımZor oluyor maalesef bende de şimdi suv var
Hele ki İstanbul da park yeri bulmak mucize
Ama uzak yola gittiğim için yazın özellikle çok işime yarıyor
Daha bir kere açmamışımdır yawwMotor küçük olunca az yakıyor ben bin TL atıyorum arabama gez dursanrufsuz olmaz alışkınım 2 yıldır araba bakıyorum sanruf şartım
Benim arabam togg kocamın polo kayınpederimde de ford ranger var ford rangerda acayip keyif alıyorum her dar sokak araba girecek kadar zaten bi daha araba alırsam 5 6 sene sonra büyük bi araba alırım babamın doblosu var onu bile keyifle kullanıyorum hatta kocamın arabasını satmayı düşünüyoruz araba almayacağız ama alsak doblo isterdim bebek arabasıyla keyifli olur... hele transporter vs olsa herkesten büyük çok zevkli asıl ben sedan vs sevmiyorumSandero var bizde ben beğenmiyorum Kia soul bakıyorum aslında ama o da hep kilometresi yüksek olduğu halde yüksek fiyat istiyorlar
Büyük arabaları kullanması zor değil mi benlik hiç değil dar sokaklar oluyor çok zorlar anksiyete var bende
Tövbeler olsunDaha bir kere açmamışımdır yaww
Nerden açılıyor bilmem bile
Q5 kullanıyorumSuv olarak hangi model var park yeri de çok sorun geçen akşam 10 dk da gittiğim yerde 10 dk da park yeri aradım
Benim arabam çok az yakıyordu nissan juke ama özürlü duruşu var herkes çok beğenmiyor sfgsrgsrgarMotor küçük olunca az yakıyor ben bin TL atıyorum arabama gez dursanrufsuz olmaz alışkınım 2 yıldır araba bakıyorum sanruf şartım
Ford Ranger ne yaBenim arabam togg kocamın polo kayınpederimde de ford ranger var ford rangerda acayip keyif alıyorum her dar sokak araba girecek kadar zaten bi daha araba alırsam 5 6 sene sonra büyük bi araba alırım babamın doblosu var onu bile keyifle kullanıyorum hatta kocamın arabasını satmayı düşünüyoruz araba almayacağız ama alsak doblo isterdim bebek arabasıyla keyifli olur... hele transporter vs olsa herkesten büyük çok zevkli asıl ben sedan vs sevmiyorum
Tutmadı zaten o pekBenim arabam çok az yakıyordu nissan juke ama özürlü duruşu var herkes çok beğenmiyor sfgsrgsrgar
Ya benim babamın ve kocamın işte kullandığı araba da dobloBenim arabam togg kocamın polo kayınpederimde de ford ranger var ford rangerda acayip keyif alıyorum her dar sokak araba girecek kadar zaten bi daha araba alırsam 5 6 sene sonra büyük bi araba alırım babamın doblosu var onu bile keyifle kullanıyorum hatta kocamın arabasını satmayı düşünüyoruz araba almayacağız ama alsak doblo isterdim bebek arabasıyla keyifli olur... hele transporter vs olsa herkesten büyük çok zevkli asıl ben sedan vs sevmiyorum
Sadece sürücü kursları kullanıyorTutmadı zaten o pek
Şuan almam zaten kocam da sevmiyoFord Ranger ne yatam arazi
Doblo yerine yeni Tourneo çok güzel bak önünü jip tarzı dizayn etmişler müthiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?