Araba tavsiyesi

İşte böyle çevremiz var kim araba alacak olsa geliyor almıyor ilanda duruyo mal mal insanlar yol paramı karşıla diyen var 🤣 3 kişi oldu böyle çevremde 500e al diyoruz almıyo salak salak arabalar alıyor sonra sanayiden çıkmıyor. Bi tanıdığım sanayide 475 dedi en son ona satacağız artık çıksın gitsin
Yol parasını karşılamak mı iyiymiş çok akıllılar😄

Yol parasını karşılamak mı iyiymiş çok akıllılar😄
Expertize sokuyo yarı yarıya öde istemiyorum raporunu diyorsun suç geliyor bakıyo elli saat 550 diyorsun 400 olsun... işte şunu da karşıla bunu da öde. Zaten onu satacaktık başta satamadık benimkini sattık. Kaldı başımıza 😂 5 senede 1 değişim şart

O kadar zor ki araba almak, sahibinden ile yaşıyordum marta kadar. İkinci el piyasası uçmuş, bahsettiğiniz tüm şartları taşıyan bulmak hem km düşük olacak değişeni olmayacak hem temiz olacak.. Küçük derseniz fiesta uygun sanki , birde büyük demezseniz ben araştırırken hiç aklımda olmayan juke ısınmıştım çok. Fiyat bandı buralarda seyrediyor. sonra o kadar bulamadım ki aradığımı sıfır almak zorunda kaldık 🤫 Allah gönlünüze göre versin

Araba özelliklerinden çok anlamam ama bizde 5 kişiyiz arabamız Caddy çok iyi içi geniş bagajı büyük arkasını doldur pikniye git gezmeye git çok güzel bi araba. Ön kısmında küçük bı soğutucu da su vs kat hemen soğutuyor.0değil 2 ay oluyor 970.000 aldık şuanki fiyat ne kadar bilmem tabi ama bize iyi denk geldi değişeni yok km yüksek değil. Hayırlısı olsun
Hayır sıfır bakmıyorum 1 milyon yeter bütçe için

Araba özelliklerinden çok anlamam ama bizde 5 kişiyiz arabamız Caddy çok iyi içi geniş bagajı büyük arkasını doldur pikniye git gezmeye git çok güzel bi araba. Ön kısmında küçük bı soğutucu da su vs kat hemen soğutuyor.0değil 2 ay oluyor 970.000 aldık şuanki fiyat ne kadar bilmem tabi ama bize iyi denk geldi değişeni yok km yüksek değil. Hayırlısı olsun
Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin büyük aileler için evet o tarz arabalar çok rahatlık

Gezdim baktım
1000058365.webp

Bunu alayım dedim 🤪
1000058366.webp

Back
X