Hadi ya o kdr kötü mü, babam kdr kötü ve daha kötüleri var demek ki... Araba ya noluyosa.... Sakince öğretin işteBen 16 yaşında babamdan öğrenmiştim.
18'imde ehliyetimi aldım, 25 senedir de aktif sürücüyüm.
Kimin yanında kullanılmaz sorusuna da "kocanın" diyerek cevaplamak istiyorum.
Hiç susmuyor adam arkadaş!! O yüzden ya o alkollüyken ya da uzun yoldaysak mola vermeden değiştiğimizde kullanıyorum onun yanında. Zira bir kez arabadan atmayı denemişliğim bile var
Zaten yalnız da sokak da çalışmayı düşünüyorum, kötü olan şu ki, araba garajda illa geri ile çıkmalıyım garajdan ve evimiz bayır yokuş yol üstü yani arabayı daima yokuş kaldırmalıyım yani her araba çalıştırmamda ilk bunları yapmam gerekiyor :) ne şanslıyım pehhh:)
Ben 16 yaşında babamdan öğrenmiştim.
18'imde ehliyetimi aldım, 25 senedir de aktif sürücüyüm.
Kimin yanında kullanılmaz sorusuna da "kocanın" diyerek cevaplamak istiyorum.
Hiç susmuyor adam arkadaş!! O yüzden ya o alkollüyken ya da uzun yoldaysak mola vermeden değiştiğimizde kullanıyorum onun yanında. Zira bir kez arabadan atmayı denemişliğim bile var
Ya bunları yapa yapa ustalaşır insan, birinde eğri dönerim öbüründe doğru ama kendim yapmalıyım, araba bozulacak diye ödü kopuyorBabacım ben yalniz dolanıp geleyim de giriş çıkışlar da bir el atsan deseniz
İşte bizden nasıl performans bekliyorlarsaBenim babacığım olmazdı.
Kendisi muhtemelen direksiyon başına oturtur,
Çek bakalim el freni ile köşeyi dönebilir misin falan derdi.
Malum her duruma hazırlıklı olmak lazım.
Babamla direksiyon sınavına birlikte gittik, sabahında biraz çalışalım diye bana dükkanda mal taşınan transporterı getirdi adam.
Tabi minibüsle alıştırma yapınca tam da sinav öncesi,
Sinav arabası fiat mi neydi patinaj çekerek kaldırdım arabayı, sınav gozetmenleri koltuğa yapıştı
Neyseki verdiler ehliyeti
Bir daha tövbe ettim ilk ve sondu :)
İşte bizden nasıl performans bekliyorlarsasinirlerim bozuldu 2 gündür... El freni ile nasıl dönülüyor ya bak bunu bilmiyorum...
Seninki de cidden değişik versiyonmuş, bu babalar araba olayında tuhaf tuhaflar....Filmlerdeki araba kovalama sahnelerinde o
14 yıldır ihtiyacım olmadı
Peşime polis yada mafya takmayınca gerek kalmadı
Helikopteri atlatmak için de ağaçlık alana girme konusunda ogutlemisligi var.
Adam aksiyon insani
Canım arabayı alır almaz ilk işim kasko ve sigorta oldu.... 10 yıl önce ehliyet aldım ama arabam yoktu... Babam ise arabasının aynasını değiştirsem sorun ederdi o yüzden onun arabasini hiç kullanmadım.... Bakalım düzenli öğreneceğim biri bakıyorum zaten dünden beri çünkü babayla olmucak.... Hoca tutarım ama ya 1 ya 2 saat i geçmez maalesef Ama bu bile çok şey öğretebilir...Dobloyu bir yere vurursanız 150 tl den daha cok masraf cıkabilir ama? Babayla öğrenilmez diyorlar. Ehliyetiniz var mıydı en iyisi kursta ögrenildiginin kanaatindeyim..
Ah eşim bağıra çağıra kullandırırdı ağladığım da olmuşturBabayla -abiyle -kocayla o iş olmaz . Benim rahmetli babam bundan 13-14 sene önce gel sana araba öğreteyim dedi götürdü beni bi yokuşa ama yokuş ki deve bağırtan dimdik . ‘Hadi kalk’ dedi , nasıl Kalkayım? Ben düz yolda süremiyorum baba dedim . Kaldıramadım tabi arabayı..
İn in sen de yetenek yok dedi.
Demem o ki , siz o zaman biraz daha erteleyin o işi . Ya da bilen bir arkadaşınızdan rica edin
Eş olsa inan bu kdr takmam... Babam höthöt... Araba kıymetli, düşünsene azıcık aynasını değiştir allllaaaahhhhh, duymadığın laf kalmazAh eşim bağıra çağıra kullandırırdı ağladığım da olmuştur
Bu erkeklerin hormonlarında var bişey... Panik yaptırınca iyi kullanılmıyor ki ... Ama nerdeeeee...Merhaba nasil gidiyor son durum nedir? Benimde ehliyetim var ama 5 yildir 5 kere ancak arac kullandim oda duz yolda. suan krese giden oglumu goturup getirmek icin tecrubeye ihtiyacim var ama bende esimle ayni durumlari yasiyorum ve cok sinirim.bozuldu bizim araba otomatik ancak bende duz vitesle ehliyet aldim alismak zaman alacak gibi. Ama esim araliksiz bagiriyor kendimi kasmaktan baktimki koltuga yapismisim. Tabi ina gorede panik olmam gerekmis ondan bagiriyormus yeminle maganda gibi deli olmama az kaldi
Zaten araba yeni, teknik yapısını çözmeye çalışıyorum Bi yandan da bağırıyor... Hoca ile pratik yapıp arada babayla dediğin gibi olabilir.... Annem destek çıktı ama bozulsada kırılsada dökülsede öğrenecek .. Kendi sıfır hata ile mi öğrendi sanki... Bugün dolmuş bindim... Yokuş çıkıyordu, yolcu aldı, stop ettirdi dolmuşu adam... Al buyur ki bu adam 10 saat direksiyon sallıyor daha ben 2.kere oturmuşum...Benim ehliyetim var güzelde kullanıyorum ama babam güvenmediği için büyük şehir trafiğine çıkarmıyordu. Bizde tenha semtlere gidip sürüyorduk. Evlendim şimdi de eşimle her akşam yarım saat kadar çalışıyoruz. Burda inanılmaz yokuuş olan bir yer var beni devamlı oraya götürüp duruyor. İlk başta aşırı gıcık oluyordum. Araç geri kaçıyordu stop ediyordu. 2 gece sonunda hiç kaçırmadan yapmaya başladım. Demem o ki sen sakin ol gaza yanlışlıkla basmışsın baban artık zor verir o yüzden para biriktir bir hocayla 2 3 ders yap. İnan çok katkısı olacak. Sonra babanı yine ikna edip tenha yerlere git yokuş dur kalk vites çalış
Çok iyi ya.Ayy konuyu okuyunca yazayim.dedim.
Es ile babayla olmaz sekerim evliligim biyunca bana bagirmayan esim araba kullanmasini ogretirken bagirdi. Bende arabayi carsini ortasinda birakip inmistimadam bagiriyor bin su arabaya diye.
Aslinda pratik isi kulandikca ogrenirsin.
Simdi ben kamyon soforu gibiyim kufur bile ediyom.
Cok haklisin ama elimizdeki malzeme bu bugun yine cikinca bende ona bagiricam ama Allahtan benimki kufur etmiyorAyy konuyu okuyunca yazayim.dedim.
Es ile babayla olmaz sekerim evliligim biyunca bana bagirmayan esim araba kullanmasini ogretirken bagirdi. Bende arabayi carsini ortasinda birakip inmistimadam bagiriyor bin su arabaya diye.
Aslinda pratik isi kulandikca ogrenirsin.
Simdi ben kamyon soforu gibiyim kufur bile ediyom.
Kurs hocasina kalsam ogrenemezmisim ya adamlar hic bilmeden trafige cikardi gauetde gizel araba kullaniyordum yok hamilesin dedi cocuk dogdu cocuk kucuk veremem dedi oyle oyle 5 yil gecti tabi bende paslandim ama ona inat kullanicam isyerininde onune gidip doott dooot kornaya basicam nasilsin birader derim artikBu erkeklerin hormonlarında var bişey... Panik yaptırınca iyi kullanılmıyor ki ... Ama nerdeeeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?