Araba yakma hk.

Didar62

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
554
93
318
İstanbul
Merhaba hanımlar,

Diyelim ki;

Son kuruşuna kadar sizin ödediğiniz bir arabanız var ama maalesef sizin üzerinize değil, bir yakınınızın üzerine.
Ve yine maalesef ki ödediğiniz paranın bir kurusunun bile belgesi yok. Şahit deseniz var ama çok korkaklar.
(3 sene önce 67 bin tl)

Bu kişi de söz konusu arabaya el koymuş durumda, " git mahkemeye ver" diyecek kadar da çamur bir zat.

Bu durumda olsaydınız arabayı yakar miydiniz?

Cok hırslanmış durumdayim, şayet arabayı yakarsam kundakciliktan hapse bile girerim muhtemelen.
Cok gozum kesmiyor cezaevini falan ama :KK53:
Şeytan diyor herşeyi göze al ve yak gitsin.

Ne diyorsunuz?

Az parada değilmiş. Ama yakmazdım. Cok ciddi suç inşallah Bi kanitbulurda geri alabilirsiniz paranizi

Arabayi yakmam. Bu suç. Bir keresinde benzeri durumda bir akrabam kalmisti. Allahin isi koskoca yolda bir suru araba varken kiraladigi araba ile kendi arabasina 2 kapinin ortasindan larss diye dalmisti. Araba hurdaya cikmisti o iki kapi arasi direk onemliymis.. hatta kasko firmasi akraba olduklari icin kasko sahibine dava acmisti kasko dolandiriciligi yapmaktan bilerek yaptiniz diye.sonuc ne oldu bilmiyorum ama kaskodan para alamadilar onu biliyorum.

Siz bi avukata danisin en guzeli.

Her yer kamera dolu tespit ederler evet hapse düşersin en iyisi soğuk su iç üstüne ya da bi şekilde şahitleri ikna et.

Back
X