Araba yakma hk.

Valla geri almanız imkansız yıllar geçmiş üzerinden,para elden teslim kendi rızanızla vermişsiniz. Yok mu şöyle aile sırları falan arabayı vermezseniz rezil ederim diyebileceğiniz türden?

Evliliğimzin ilk yılı boşanmaya kalktık.
Arabamız altınlarımla alındı ama eşimin üsütüneydi.kendi kendime aklımdan geçirmiştim arabayı vermezse heryerini çizerim camlarını kırarım gibi.faaliyete geçmeden barıştık:)
Bu kadarcik seyle benim için soğumaz ki..

Merhaba hanımlar,

Diyelim ki;

Son kuruşuna kadar sizin ödediğiniz bir arabanız var ama maalesef sizin üzerinize değil, bir yakınınızın üzerine.
Ve yine maalesef ki ödediğiniz paranın bir kurusunun bile belgesi yok. Şahit deseniz var ama çok korkaklar.
(3 sene önce 67 bin tl)

Bu kişi de söz konusu arabaya el koymuş durumda, " git mahkemeye ver" diyecek kadar da çamur bir zat.

Bu durumda olsaydınız arabayı yakar miydiniz?

Cok hırslanmış durumdayim, şayet arabayı yakarsam kundakciliktan hapse bile girerim muhtemelen.
Cok gozum kesmiyor cezaevini falan ama :KK53:
Şeytan diyor herşeyi göze al ve yak gitsin.

Ne diyorsunuz?
Zor durum, sinirler cok gerilir cok haklisiniz lakin gonlunuz yok ya simdi sizin, elinizden bir sey de gelmiyor ya.. Önce kendinizi bir susturun derim, sessiz sakin bir koseye gecin, direkt yaradana baglanin, caresizliginizi goruyor zaten.. O'na havale edin ve seyreyleyin.. Öyle bir terazidir ki bu, şaşmaz. Gonlunuz yoksa ve o araba su an kimdeyse, ona asla hayir gelmeyecektir.

Gerçekten öyle utanmazdır, eş, dost akrabadır hiç bilmezler.
Yoksa ah neler var..

Ya biliyor musunuz aslında çok parasında dağılım de o sıra param dolardaydi.
Hem değer kaybı hem de tüm iyi niyetinize karsilik böyle adice bi yaklaşımla karşılaşmak..

kar maskesi falan takarak kamera kayıtlarından bakildiginda anlasilamacak sekilde kamufle olundugunda, benzin bidonu vs gibi seylerde parmak izi falan birakmadan kimsenin görmediği bir zamanda yakilırsa hic bisey olmaz olay faili meçhul kalır. tabi şikayet falan edilirse şüpheleniyorum diye falan inkar etmek gerek
tabi bu arada kasko varsa yakmanın bir mantığı yok

bi de yakmakla çizmek, parçalamak aynı suç. yani farkeden bisey yok.

Araba yakılmaz da ufak ufak zarar verirdim. Arabalar hakkında bilgim yok. Lastikler pahalıysa eğer bıçakla yarardım. Sağ sol ayna çıkıntısını kökünden kırardım. Bi güzel anahtarla doğaçlama resim yapardım :KK53: boyasına zarar verecek kimyasal sürerdim
Lastikler çıkma felan 1000 tl ye bile halleder. Yan aynaları sokebilirim aslında o para eder sanırım emin dağılım de aracın markası dolayısıyla parçaları pahalı.
Çizmek çok bisey eder mi ki?

kar maskesi falan takarak kamera kayıtlarından bakildiginda anlasilamacak sekilde kamufle olundugunda, benzin bidonu vs gibi seylerde parmak izi falan birakmadan kimsenin görmediği bir zamanda yakilırsa hic bisey olmaz olay faili meçhul kalır. tabi şikayet falan edilirse şüpheleniyorum diye falan inkar etmek gerek
tabi bu arada kasko varsa yakmanın bir mantığı yok
Kasko yok. Direkt benden şikayetçi olurlar tabi. Ben aslında inkar olayını hiç düşünmedim. Savci yada emniyet yetkilisi vs prosedürü tam bilmiyorum kim sorguya cekecekse iste direkt olayı olduğu gibi anlatmayı düşünüyorum.

Belki cezadan indirim alirim:KK53:

savcı

Sen şu abisi arabasına el koyan üye misin?
Hapse girersin
Üstüne sigorta şirketi senden arabanın parasını alır
+ çevredeki insanlara ve diğer arabalara zarar verirsin

Sen şu abisi arabasına el koyan üye misin?
Hapse girersin
Üstüne sigorta şirketi senden arabanın parasını alır
+ çevredeki insanlara ve diğer arabalara zarar verirsin
Yok tabi ki o degilim. Hatta yazacaktım unuttum,
O konuda bi kaç arkadaş yak arabayı yazmışlardı da ordan aklıma geldi bu yakma olayi:KK14:

Kasko yok. Direkt benden şikayetçi olurlar tabi. Ben aslında inkar olayını hiç düşünmedim. Savci yada emniyet yetkilisi vs prosedürü tam bilmiyorum kim sorguya cekecekse iste direkt olayı olduğu gibi anlatmayı düşünüyorum.

Belki cezadan indirim alirim:KK53:

savcı
suç islemek kötü bisey sen yakma

Zor durum, sinirler cok gerilir cok haklisiniz lakin gonlunuz yok ya simdi sizin, elinizden bir sey de gelmiyor ya.. Önce kendinizi bir susturun derim, sessiz sakin bir koseye gecin, direkt yaradana baglanin, caresizliginizi goruyor zaten.. O'na havale edin ve seyreyleyin.. Öyle bir terazidir ki bu, şaşmaz. Gonlunuz yoksa ve o araba su an kimdeyse, ona asla hayir gelmeyecektir.
Cok güzel yazmışsınız ama ben Allah konusunda biraz ikiyüzlüyümdür. Pek inancım kuvvetli değil maalesef. Zor zamanlarda ilahi adalet vardır inşallah derim ama sonra olmadığına kanaat getiririm.
Hani inançla yaklaşsam bu sefer de yüzüm yok yardım istemeye.

* ay inşallah dinle ilgili bir polemik oluşmaz. Herkesin inancına son derece saygılı, ama kendi capinda kafası karışık biriyim sadece.

ifadeni aldıklarında ben yakmadim. haberim yok demen yeterli. yok soyleydi falan filan aciklamaya gerek yok. ben yakmadim o kadar. yaptığını ispatlamak polisin savcının görevi senin masum olduğunu ispatlamana gerek yok. e delil de birakilmazsa suçlu olduğun nasıl ispatlanicak. ispatlanamayacak. olay faili meçhul olarak kalacak.

ancak suç islemek kötü bisey sen yakma
Son cumle cok hoştu. :KK200:

Inkar edip, yalan söyleyebilir miyim hiç emin degilim.
Sanki iz bırakmasam da bi şekilde bi yerden yakalarlar diye düşünüyorum.
Gerçi evimize 2 kere hırsız girdi hicbir sonuç çıkmadı.

Senin mesajından sonra bir korktum sanki. Yaktım evet ama sorun niye demek daha kolay geliyordu gözüme.

Faili meçhul terimi korkutucu geldi bir an.

Back
X