Araba yakma hk.

Merhaba hanımlar,

Diyelim ki;

Son kuruşuna kadar sizin ödediğiniz bir arabanız var ama maalesef sizin üzerinize değil, bir yakınınızın üzerine.
Ve yine maalesef ki ödediğiniz paranın bir kurusunun bile belgesi yok. Şahit deseniz var ama çok korkaklar.
(3 sene önce 67 bin tl)

Bu kişi de söz konusu arabaya el koymuş durumda, " git mahkemeye ver" diyecek kadar da çamur bir zat.

Bu durumda olsaydınız arabayı yakar miydiniz?

Cok hırslanmış durumdayim, şayet arabayı yakarsam kundakciliktan hapse bile girerim muhtemelen.
Cok gozum kesmiyor cezaevini falan ama :KK53:
Şeytan diyor herşeyi göze al ve yak gitsin.

Ne diyorsunuz?
Yak gitsin ne bilecek senin olduğunu

Yorumlar icin tesekkur ederim oncelikle, tek tek alintilayamadim kusura bakmayın.
Bu kadar hızlı yorum geleceğini düşünmedim, duşa girdim o arada.

Inanilmaz aptal bir donemime denk geldi, parayi elden verdim. Bu denli kotu niyetle karsilacagimi tahmin dahi etmezdim.
Bir avukatla gorusmustum dekont vs olmadigi icin kanitlamak zor dedi. Avukat ses kaydinin gecerli olmayacagini soyledi ama ben gene de bu kişiye ait ses kaydı aldim. mahkemede inkar etmem dedi ama işte hiç umudum yok. Bir de alkolluydu o gün:(

Bir arkadaşın dediği gibi bana yar olmadi, ona hic olmasin.

Arabayı ciziktirip geçmek de çok içimi soğutmaz ya:işsiz:

çizmeyin çıkması zor bi şekilde çalıntı olduğunu belirten ve arabayı kullanamayacağı şekilde boyayın. ama iz bırakmadan kanıtlayamasın sizin yaptığınızı. BENCE ben öyle yapardım yani sürekli darlayın ve bu işin peşini bırakmayacağınızı söyleyin. bu nedir yaa. sizdeki de iyi cesaret o kadar parayı ateşlemişsiniz :deli:

Bir anlat bacım niye başkasına yaptın arabanı
Arabayı eşime aldık, ama henüz nişanlıyken.

Benim üzerime olacaktı güya parasını ben ödediğim için ama işte o sıra şehir dışında olduğumdan dolayı abisinin üzerine yaptı. *Kendisi de sorumsuzluktan bir sürü vergi borcu vs olduğundan dolayi üstüne alamadı.

Şimdi eşimle boşanma aşamasına geldik.
Abisi de eşim gibi kansız olduğundan dolayı çamura yatıyorlar.

Hakkı helali olmayan bir aracı kullanıyorsa o kişi, Allah size kötülük yaptırmadan. Onun cezasını verir zaten. Helal haramdan korkmayan insan. Cidden bugun olmaz yarın olur ama o arabadan hayır asla görmez.
Aslında ben de öyle düşünüyorum, arabayı yapmak istediği bir iş için aldı, o işi beceremedi ve ordan ekmek yiyemedi.

Ama gene de işte lanet olası, son kuruşuna kadar benim, annemin, babamın emeği yanına kar kalıyor.
Biniyor, geziyor, hiç bisey olmasa satar parasını yer. Bu da beni kahrediyor.

çizmeyin çıkması zor bi şekilde çalıntı olduğunu belirten ve arabayı kullanamayacağı şekilde boyayın. ama iz bırakmadan kanıtlayamasın sizin yaptığınızı. BENCE ben öyle yapardım yani sürekli darlayın ve bu işin peşini bırakmayacağınızı söyleyin. bu nedir yaa. sizdeki de iyi cesaret o kadar parayı ateşlemişsiniz :deli:

Bunu tam anlayamadim? Kaportacıda mi boyanıyor? Ee çalıntı olayı ispatlanamaz mi?

Araba eşimde bir de alabilme şansım olsa alıp bi duvara toslamıştım zaten.

Birşeyi yakmak çok merhametsizce değil mi? Geri dönüşü yok çünkü.
Belki ispat edebilirsiniz. Düşünün etraflıca.
Ayrıca yakalanırsınız, suç resmen.
Ne biliyim aksilik olur başka arabaya sıçrar vs al başına belayı.
Bence yanlış.
Ama yar etmeyin malınızı elbette.
Başka şekillerde tehdit edin, rahatsız edin.
Ne bileyim bulursunuz belki açıklarını.
Darlayın.

Birşeyi yakmak çok merhametsizce değil mi? Geri dönüşü yok çünkü.
Belki ispat edebilirsiniz. Düşünün etraflıca.
Ayrıca yakalanırsınız, suç resmen.
Ne biliyim aksilik olur başka arabaya sıçrar vs al başına belayı.
Bence yanlış.
Ama yar etmeyin malınızı elbette.
Başka şekillerde tehdit edin, rahatsız edin.
Ne bileyim bulursunuz belki açıklarını.
Darlayın.

Cok arsızlar, öyle benim tarafimdan gelen bir tehdidi kâle bile almazlar.

Bir şeyi yakmak evet merhametsizce belki ama inanın karşısında kaldığım durum çok daha merhametsizce.

Aslında ben de öyle düşünüyorum, arabayı yapmak istediği bir iş için aldı, o işi beceremedi ve ordan ekmek yiyemedi.

Ama gene de işte lanet olası, son kuruşuna kadar benim, annemin, babamın emeği yanına kar kalıyor.
Biniyor, geziyor, hiç bisey olmasa satar parasını yer. Bu da beni kahrediyor.
Dava ac sen gene her türlü haklıysan illaki bir ispat yolu bulunur en azından araba yi satamaz diye düşünüyorum mahkeme açarsanız

Back
X