- 11 Aralık 2018
- 42.554
- 264.386
- 598
Sayın yeni üye, lütfen eski konuları hortlatmayınız.Benim tanıdık bir mafya var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayın yeni üye, lütfen eski konuları hortlatmayınız.Benim tanıdık bir mafya var
Yakmazdım ama çizerdim ispatlayamazMerhaba hanımlar,
Diyelim ki;
Son kuruşuna kadar sizin ödediğiniz bir arabanız var ama maalesef sizin üzerinize değil, bir yakınınızın üzerine.
Ve yine maalesef ki ödediğiniz paranın bir kurusunun bile belgesi yok. Şahit deseniz var ama çok korkaklar.
(3 sene önce 67 bin tl)
Bu kişi de söz konusu arabaya el koymuş durumda, " git mahkemeye ver" diyecek kadar da çamur bir zat.
Bu durumda olsaydınız arabayı yakar miydiniz?
Cok hırslanmış durumdayim, şayet arabayı yakarsam kundakciliktan hapse bile girerim muhtemelen.
Cok gozum kesmiyor cezaevini falan ama
Şeytan diyor herşeyi göze al ve yak gitsin.
Ne diyorsunuz?
Ben olsam o esi napar eder bastan cikarir bosanmaz,o arabayi o abiden aldirirdim.masa varken elini atese sokma.rol yap bi sureArabayı eşime aldık, ama henüz nişanlıyken.
Benim üzerime olacaktı güya parasını ben ödediğim için ama işte o sıra şehir dışında olduğumdan dolayı abisinin üzerine yaptı. *Kendisi de sorumsuzluktan bir sürü vergi borcu vs olduğundan dolayi üstüne alamadı.
Şimdi eşimle boşanma aşamasına geldik.
Abisi de eşim gibi kansız olduğundan dolayı çamura yatıyorlar.
buldun mu bişeyler merak ettim bende hazıra konuyum bari :)Şimdi konu sahibi neler yapmış diye bakmaya gideceğim poff
Ödemeyi nasıl yaptınız dekont vs hiç mi bişey yok senettir falan yada ne bileyim ilk alırken borçla aldıysanız eğer kefil istiyorlar ya bazen oraya attığınız imza vs sakın yakma arabayıda ceza yersinMerhaba hanımlar,
Diyelim ki;
Son kuruşuna kadar sizin ödediğiniz bir arabanız var ama maalesef sizin üzerinize değil, bir yakınınızın üzerine.
Ve yine maalesef ki ödediğiniz paranın bir kurusunun bile belgesi yok. Şahit deseniz var ama çok korkaklar.
(3 sene önce 67 bin tl)
Bu kişi de söz konusu arabaya el koymuş durumda, " git mahkemeye ver" diyecek kadar da çamur bir zat.
Cok hırslanmış durumdayim, şayet arabayı yakarsam kundakciliktan hapse bile girerim muhtemelen.
Ne diyorsunuz?
Parayi odediginizi ispatlayamiyor musunuz?Merhaba hanımlar,
Diyelim ki;
(3 sene önce 67 bin tl)
Ne diyorsunuz?
Bence bu kişi baba karides vs tarzında biri. Anahtar mı onda nasıl alamıyorsunuz? Ben sahitlerim korkak olsa da dava ederdim. Sahitlerim korkaksa adaleti yanıltmaktan ceza alırsınız diye korkutun sahitleri. Nereden alıştınız galeriden mi? İkinci el mi? İkinci el ise o satan kişiyi galeri ise galeridekileri bulun şahitlik etsinler. Banka havalesi var mı? Ödemeyi nasıl yapmıştınız bu ayrıntıları verin de bir beyin fırtınası yapalım.Merhaba hanımlar,
Diyelim ki;
(3 sene önce 67 bin tl)
Ne diyorsunuz?
Bence bu kişi baba karides vs tarzında biri. Anahtar mı onda nasıl alamıyorsunuz? Ben sahitlerim korkak olsa da dava ederdim. Sahitlerim korkaksa adaleti yanıltmaktan ceza alırsınız diye korkutun sahitleri. Nereden alıştınız galeriden mi? İkinci el mi? İkinci el ise o satan kişiyi galeri ise galeridekileri bulun şahitlik etsinler. Banka havalesi var mı? Ödemeyi nasıl yapmıştınız bu ayrıntıları verin de bir beyin fırtınası yapalım.