Araba yakma hk.

Yasal yoldan hakkımı alamasam suç işleyip başımı değmeyen insanlar yüzünden belaya sokmazdim. Boşanma davasında ama süründürürüm. O ödediğini iddia ediyorsa onun da ispat etmesi lazım araba için dava açsanız.
Yok hiç olmadı hicbirsey yapmazdim. Geçmiş zamanlardı ahımı alanlardan o kadar güzel çıktıkı zamanla. Kendimiz doğru yoldan şaşmayalim

Yasal yoldan hakkımı alamasam suç işleyip başımı değmeyen insanlar yüzünden belaya sokmazdim. Boşanma davasında ama süründürürüm. O ödediğini iddia ediyorsa onun da ispat etmesi lazım araba için dava açsanız.
Yok hiç olmadı hicbirsey yapmazdim. Geçmiş zamanlardı ahımı alanlardan o kadar güzel çıktıkı zamanla. Kendimiz doğru yoldan şaşmayalim
Boşanma davasında nasıl süründürücem ki?
Aslında maddi manevi tazminat hakkım var ama hem onun 1 kurusu yok hem de benim uğraşacak gücüm yok. Uzamadan bir an önce bitsin isterim yalnızca.

Boşanma davasında nasıl süründürücem ki?
Aslında maddi manevi tazminat hakkım var ama hem onun 1 kurusu yok hem de benim uğraşacak gücüm yok. Uzamadan bir an önce bitsin isterim yalnızca.

Haklarınızı sonuna kadar kullanın. Gücüm yok, uğraşmak istemiyorum demenizi anlıyorum. Ama burda söz konusu hak ve hukuk. Tazminat hakkınızdan vazgecmeyin. Gerekirse "arabasını" satsın ödesin tazminatinizi. Öylelerine belesten bosanmak yok

Haklarınızı sonuna kadar kullanın. Gücüm yok, uğraşmak istemiyorum demenizi anlıyorum. Ama burda söz konusu hak ve hukuk. Tazminat hakkınızdan vazgecmeyin. Gerekirse "arabasını" satsın ödesin tazminatinizi. Öylelerine belesten bosanmak yok
Araba abisinin üzerine. Kendisinin bir sürü borcu var devlete ödemiyor utanmaz. Üzerinde hiç birseyi yok. Sgk si bile yok.

Arabanin suçu ne? Asil hakkini vermeyeni tutucan 3 adam. Tenhana da yermisin yemez misin? Kemikleri kirilana kadar dovdurucen. Sonra da noter de hazirlanmis kagidi imzalatican tamam. Ne derse desin. Ayrilma asamasinda olduğunuz icin iftira atiyorlar dersin. Araba da bebim hakkimdi, ben odedim. Ayrılırken de hakkımı aldim dersin.

Araba abisinin üzerine. Kendisinin bir sürü borcu var devlete ödemiyor utanmaz. Üzerinde hiç birseyi yok. Sgk si bile yok.
Maalesef kanunen hiçbir şey tutturamazsınız, arabaya zarar vermeyi de aklınızdan çıkarın, zira kaskodan arabanın parasını karşılarlar hem de siz 3 yıl evvel 67 bin lira ödemişsiniz ya daha fazlasını bile alabilirler kaskodan, arabalara o 3 yılda acayip zam geldi kasko fiyatları bile arttı, resmen kendi ellerinizle ekmeklerine yağ sürmüş olursunuz bir de zarar verdiğiniz için mahkemeyle uğraşırsınız.
O araba onlara yar olmaz biraz sabredin göreceksiniz.

Kendi elinizle o parayi bagislamissiniz gibi olmus. Ispat edemezsiniz. Babsnizi dinleyin. Yakmayi dusunmeyin, bu karsi tarafa degil size zarsr verir. Ilahi adalete guvenin. Aglayanin mali gulene yaramaz derler.

Sizi aynı konudaki başka bir üye ile karıştırdım. Hükümsüzdür o yüzden düzenledim tekrar

Resmi yollarla deneyin. Onun dışında öfkeniz size zarar getirir. Daha sakin olun. O arabanın onlara yar olamayışını izleyin.

Ben olsam 'bir şekilde' senet imzalattırırdım. Arabayı yakarsanız onların bir kaybı olmayacak ki geldiği gibi gitti diyecekler. Olan sizin paranıza olacak.

Az ş.refsiz değillermiş. İyi ki boşanıp kurtuluyorsunuz. Son bir kez konuşup hakkımı haram zıkkım ederdim (pek umurlarında olmasa da), ondan sonra da konuyu kapatırdım. Para kazanılır. Arabanın yenisi alınır. Ha tabi siz arabadan önce büyük de bir ders almış oldunuz. Bence konunun tamamını ilk mesajda anlatın da buradaki hanımlara da ibret olsun. Ne ağabeyine, ne evleneceğin adama güvenme.

Yak gitsin :KK11:

Şaka şaka şeytana uyma. Bu dünyada geri alamazsın belki ama bu dünyadan sonrası da var. Kul hakkı en büyük günahlardan biridir.

Sen yine hukuken bir danış. Şahitlerle olabilecek gibiyse bunun üzerine yoğunlaş..

Ciddi ciddi kundakçılık yapayım mı diye mi soruyorsunuz?
Bunun suç olmasını geçtim, birlerinin canı bile yanabilir.
İçinizdeki öfkeyi anlıyorum, haklısınız da ama haklıyken haksız duruma düşmeyin. Araya sokabileceğiniz kimse yok mu, belki çekindikleri, lafını dinleyecekleri biri? Ya da zamanında ona para verdiğinizi kanıtlayan banka kayıtları, şahit filan? Ya delillerle birlikte dava açarsınız ya da haram zıkkım olsun der, yolunuza devam edersiniz. Bunun başka yolu yok.

sız ona hedıye etmıs olmussunuz aslında oyuzden yakmaya hakkınız yok
son kurusuna kadar parasını odedıgınız arabayı baskasına yapmıssınız onun olmus o benım arabam dıyebılır tabıkı
sahıtlerınızı ıkna etmeye bakın usulunce yasal olarak haklarınızı arayın
taksıt taksıt elden mı yatırdınız kı anlamadım banka hesap dokumunden cıkar nereye nekadar her ay yatırdıgınız ordan yıne ıspatlanır

Yorumlar icin tesekkur ederim oncelikle, tek tek alintilayamadim kusura bakmayın.
Bu kadar hızlı yorum geleceğini düşünmedim, duşa girdim o arada.

Inanilmaz aptal bir donemime denk geldi, parayi elden verdim. Bu denli kotu niyetle karsilacagimi tahmin dahi etmezdim.
Bir avukatla gorusmustum dekont vs olmadigi icin kanitlamak zor dedi. Avukat ses kaydinin gecerli olmayacagini soyledi ama ben gene de bu kişiye ait ses kaydı aldim. mahkemede inkar etmem dedi ama işte hiç umudum yok. Bir de alkolluydu o gün:KK43:

Bir arkadaşın dediği gibi bana yar olmadi, ona hic olmasin.

Arabayı ciziktirip geçmek de çok içimi soğutmaz ya:işsiz:

67bin lirayi eldenmi verdin? Bu nasil is? Mafyamisin sen?

Ve yaptigin hatalarin bedelini ödemek zorundasin maalesef. Adam 67binini almis, eger arabasini yakarsin bide cezaevine girip, hayatini alir. Bir yerden akillanman lazim.

saçmalamayın lütfen
zaten kocaman bir hata yapmışsınız bana göre
şimdi de devasa bir hata daha yapmak üzeresiniz
o parayı vermeden önce sorsaydınız birine daha akıllıca değil miydi
sormuşsanız da kesin yapma etme demişlerdir dinlememişsinizdir.
şimdi de kundakçılık mı yapıyım diyorsunuz, nasıl bir akıl bu??

Merhaba hanımlar,

Diyelim ki;

Son kuruşuna kadar sizin ödediğiniz bir arabanız var ama maalesef sizin üzerinize değil, bir yakınınızın üzerine.
Ve yine maalesef ki ödediğiniz paranın bir kurusunun bile belgesi yok. Şahit deseniz var ama çok korkaklar.
(3 sene önce 67 bin tl)

Bu kişi de söz konusu arabaya el koymuş durumda, " git mahkemeye ver" diyecek kadar da çamur bir zat.

Bu durumda olsaydınız arabayı yakar miydiniz?

Cok hırslanmış durumdayim, şayet arabayı yakarsam kundakciliktan hapse bile girerim muhtemelen.
Cok gozum kesmiyor cezaevini falan ama :KK53:
Şeytan diyor herşeyi göze al ve yak gitsin.

Ne diyorsunuz?

1-Bu konularda iyi bir avukata git. Eğer arabayı alırsa 10,000 vb. miktarın onun olacağını söyle bak bakalım o avukat neler yapıyor.
2- Ha tabi buradakilerin dediği gibi arabayı da yakabilirsin bence mahsuru yok.
a) Arabanın kaskosu vardır ve onlar kaskodan çatır çatır alırlar parayı. Sonra polis seni arar bulur. Hem kundak vb. suçlardan ceza alırsın hem de kasko şirketi senden o aracın parasını çatır çatır alır. Böylece senin de için soğumuş olur.

b) Sen aracı yaktığında başka birisinin malına ya da canına gelebilecek hasarlardan doğacak sonuçları da sen araştır biraz...

Bu sana bir ders olsun bakalım. Biraz pahalı bir ders ama bir daha böyle birşey yapmazsın en azından...

Back
X