- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Tabiki de zamanla ogreneceksiniz bu isi. Sadece pratik gerek. Kendinize guvenin.
Ben de su aralar araba dusunuyorum ne kadara ve hangi model aldiniz? Ikinci el mi sifir mi?
Sokağa hızlı girmişsiniz. Yoksa olmaz. Ayağını gazdan iyice çek frenle iyice yavaşla. Alışırsın. Acemilikte arabayı stop ettireceğim diye pek frene basılmaz korkudan. Ama ayağım durmayacaksan fren ve gazın üstünde olsun. Debriyaja dururken bas sadece. Olur olur Zaman'la.
Ben de yeni yeni öğreniyorum.
Park nedeniyle de arabayı alıp çıkamıyorum, hiç de öğrenebilecekmişim gibi hissetmiyorum : (
Otomatikse işiniz daha kolay. Ben ilk mesajda manuel sanmıştım, viraja,ara sokağa girerken iyice yavaşlayın,öyle girin,hızlı giriyorsunuz muhtemelen. Bir yakınınız varsa sizinle çıksın bir süre.İkinci el ford fiesta dizel otamatik aldim,uyguna aldim 16.250 ye 2 bine yakinda masraf yaptim 18000 geldi canim.
Sokaklar önemli yani Allah korusun cocuk falan cikar birden karsiniza.Ben de yeni ogrendigimde sokaga Allah ne verdiyse deyip giriyordum.Birgun kaldirimda top oynayan cocuklarin topu sokaga kacti,ardindan da cocuk kosunca olayin ciddiyetini idrak ettim.Allah korusun fren yapamasam ömur boyu vicdan azabi cekerdim...
Ayy çok fena otomatik araba akülü araba gibidirAraba otomatik:)
Eyvah eyvah duze vites olsaydi Allah muhafaza..
Ayy çok fena otomatik araba akülü araba gibidir
Ayy Allahim korusun,hepimizi,zor birseymis ,kolay yaparim be varki diyordum ama bakalim ne olcak.
Hadi ya bende oyle olurmuyum bilmiyorum bugun gece 12 de cikicam,bos oluyo sokaklara girip cikarim belki hallederim,sizde alustirma yapin bol bol.Zamanla olacak, çok şey bekliyoruz belki de.
2 kere park çalıştık, komutsuz yapamıyorum, sırf bu nedenle otobüsle gidiyorum işe hala.
Gerçi belki park olmasa da kendim çıkabilecek düzeyde degilimdir belki.
Bilmiyorum ya hemen şevkim kırılıyor benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?