- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Niçin daha direksiyonu bile tutamadan yollara çıkıyorsunuz? Çocuk oyuncağı mı bu, ya birine çarpsanız? Ayıp yahu, bir de buralara yazıyorsunuz. Gidin ders alın, öğrenin öyle çıkın. Sokaklar sizin araba öğrenmeniz için değil hanfendi, orada gerçek hayatlar var. Sizin araba sevdanıza harcamaya hakkınız olmayan hayatlar. Araba kullanmanın ciddiyetini anlamakla başlayın işe. Sonra da trafiğe çıkmadan derslere başlayın.
2 cocuk annesiyim araba kullanmak kesinlikle ehliyet kursunda ogrebilecek birsey degil teorikle pratik cok ayri tabiiki sokaklara cikinca bircok seyi dahada oturtacaksiniz ama otomatik vites arabayla sokaklara giremiyorum az daha kaldirimima cikacaktim diyorsaniz siz lutfen trafige cikmayin o kaldirim yerinde bir cocukta olabilirdi birde ne güzel cevap vermissiniz
Ne demek nerden anlayacağız çıkmadan? Sizin karşınızda 9 yıllık sofor var, kimi kandırıyorsunuz? Daha direksiyon hakimiyetiniz bile yok, gittiğiniz yolu bilmiyorsunuz yahu! Araba hakimiyeti trafikte öğrenilmez. Trafiğe kapalı yerde arabaya hakim olmayı, en temel şeyleri öğrenirsin. Sonra güvenli gidebiliyorsan çıkarsın trafiğe trafik pratiği için. Saçma sapan sürüp de atlayamazsın çocuk çocuğun olduğu yere, kusura bakma. Azicik ciddiyetini, sorumluluğunu kavrayın yaptığınız şeyin.Trafige cikmadan nerden anliycagiz araba kullanmayi hanfendiii,bos sokakta yada yaya ve arac trafigi olmayan yerde 1 ay calissak trafige cikinca usta soformu olucaz,mecburen trafige cikicagizki ogrenelim ama dikkatliceve yavas kullanarak tabiki.!!
Kizlar merhaba,kucuk uygun fiyatli bir araba aldim ama kullananiyorum,duz yolda iyiym hersey guzel,ama sokaklara donerken beceremiyorum,sokaga giriyorum ama direksiyonu topluyamiyorum,az daha kaldirima carpcaktim bugun,acaba zamanla olurmu,yoksa beceremiycekmiyim ben bu arabayi kullanmayi(
ins oyledir ve ins biran once ogrenirsiniz trafik sadece kurallara uygun davranmak degil çünkü her türlü olası riskleri hesap ederek davranmak gerekir kuzenim gectigimiz yaz 5 yasindaki bir kiz cocuguna carpti ve cocuk vefat etti ne yazikki kusur cocuktaydi yola firlamisti ama ne farkederki kuzenim birkac ay araba kullanamadi ama simdi hersey normale döndü unutmustur belkide ama o cocugun ailesi ne durumdadir kimbilir
Kizlar merhaba,kucuk uygun fiyatli bir araba aldim ama kullananiyorum,duz yolda iyiym hersey guzel,ama sokaklara donerken beceremiyorum,sokaga giriyorum ama direksiyonu topluyamiyorum,az daha kaldirima carpcaktim bugun,acaba zamanla olurmu,yoksa beceremiycekmiyim ben bu arabayi kullanmayi(
bu şekilde tek başınıza kesinlikle kullanmayın, sokak aralarında çocuk filan çıkar mazallah.
boş yerlerde pratik yapın biraz
toplayamamak el çabukluğundan kaynaklanıyordur, ben de 1 yıl önce sizin gibiydim, şimdi taksicilerle kapışıyorum sinirlenip. her şey zamanla.
Ogrenirsin cnm zamanla merak etme.yeterki dikkatli ol.herkes anasinin karninda ögrenmediya bu isi.arabayi vurmamaya calis parkederken sorun oluyor bayanlarda daha cok.iste bir kere ufak bir vurmada surtmede korkularin artar.ben de 6 7 aydir kullaniyorum ozel ders aldim
Yaparsın otomatik olduktan sonra ne var araba kullanmakta ben yanımda biri varken hiç sevmiyodum araba sürmeyi şimdi heryere giderim sıkıntı yok ama ilk başlarda acemiyken yanımda bilen biri varsa sıkıntıya girerdim kendine güven yaparsın araba sürmek güzel bişey bence:)Ayy Allahim korusun,hepimizi,zor birseymis ,kolay yaparim be varki diyordum ama bakalim ne olcak.
Onun içindir tek ayağını koltuğun altına koy yok say tek ayakla idare edersen karıştırmıyosun frenle gaz olayını ben işk başta iki ayakla kullanıyodum bilmiyodum önceden normal kullandığım için debriyaj fren yapıyorum gibi düşünüp fren yapacakken ikisine de basıyodum tabi araba ne yapacağını şaşırıyodu:)Aslinda cok rahat,basiyosun gidiyosun,ama yanlislikla fren yerine gaza basarsin Allah muhafaza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?