Arabada içme sevdası sabır sabır sabır

Dediğim gibi okumuş kro beyefendi. Bu evlenince de değişmez,can çıkmadan huy çıkmaz

degışmıyorlar bılıyo musun daha çok baglanmadan uzaklaşsan ıyı olur.

Bizde eşimle arabada oturup çok içmiştik sevgiliyken ben onun alkol içtiğini bilerek ve kabul ederek evlendim ama alkole karşiysan bu seni çok yorar be bile bazen az iç diye tartisiyorum çünkü kolay kolay bırakılan bir şey değil iyi düşün bence suan arabada ve ya dışarı da içmiyor evde sadece haftasonlari olarak anlaştık soru çıkmıyor o yüzde

Adamların eğitim durumu bilgisine nasıl ulaştınız çok merak ettim

Yani evli barklı adam karısına iş çıkartnamak için dışarda takılıyorsa eyvallah ama bu herif bekar gitsin evinde demlensin. Hem araba soğuk olur

Ben de ünv. deyken parasızken yapardım. Bizim okulun ünlü bir tepesi vardı 4 arkadaş oraya giderdik mugabbet edip manzaraya bakardık ama artık yaşlandım Efendice bahçeli mekanlara gidiyorum açık havada demlenmek için.
Araba içi değil ama gürültülü müzik olmadan açık havada arada sırada takılmak olabilir bence de.

Evet var.Ramazani cikar yazin 3 ay boyunca her gece 8 9 gibi yaylaya cikip gece 2 de sonlanan arabada alkol&muzik&sohbet seanslari.Cok tanidik.

Benim eşim dostum değil de evimin önünde yapan çok. Manzarasi olduğu için her akşam mutlaka bi araba park eder. Bazen abartıp kadınlarla gelen oluyo. Çöp atmaya çıkarken tedirgin oluyo insan. Polis cagirmaktan bıktık. Kaldı ki binamizda 3 tane polis oturuyor. Bazen öyle göz dağı olur belki diye inip konusuyolar ama iyice pişmişler artik fayda etmiyor. Size bu manzara dışardan nasıl görünür bilmiyorum ama benim gördüğüm manzara hiç hoş değil...

Benim de hoşuma gitmiyor kötü bi imaj, tehlike vs. Ondan actim konuyu zaten de millet yine show peşinde. Vazgecilemez bir sey oldugunu dusunmuyorum şahsen.

Paramız bitince bizde arabada içerdik kocamla bazen ama ben evde içmeyi yasakladıgım için bi tekelin önune ceker alırdık içkilerimizi onun tadıda baska ama hergun olacak iş degıl ya anca derdine kederıne içiyosan hani ..

Benim de hoşuma gitmiyor kötü bi imaj, tehlike vs. Ondan actim konuyu zaten de millet yine show peşinde. Vazgecilemez bir sey oldugunu dusunmuyorum şahsen.

Show peşinde derken üzerime alınmadım ama yanlış anlasildiysam özür dilerim. Rencide edici olmak istememiştim.

Arabada sadece icki mi iciyolar acaba ? Benim esimde onceden arkadaslariyla limana gider arabada hem icki hemde kullananan uyusturucu aliyormus arabada farkedilmiyo dikkat cekmiyo diye acaba boyle bi durum mu var ?

[91ankaraa, post: 43311992, member: 701909"]Show peşinde derken üzerime alınmadım ama yanlış anlasildiysam özür dilerim. Rencide edici olmak istememiştim.[/QUOTE]

Alakasi yok canım tabiki sana demedim. Yok kiz kacirir yok cinayet isler yok baska seyler kullanir gibi abarti dusuncelere ve cok mu aradin peh sen de buna sevgili mi diyorsun tarzi konusanlara dedim.

Ne derdi varda iciyormus o saatlere kadar bilemedim çok çok umitlenmeyin tanımaya calisin kendinizi kaptirmayin

Ne derdi varda iciyormus o saatlere kadar bilemedim çok çok umitlenmeyin tanımaya calisin kendinizi kaptirmayin

Ben de boyle düşünüyorum zaman zaman. Ama keyif aldigi dertlenmedigi de cok belli yüzünden. Baskasina mi asiksin yoksa diye takiliyorum da oyle bir ihtimal de yok eski kiz arkadasini kendisi kaça kaça birakmis. Ve uzunca sure kimse girmemis hayatina. Bana zaten uzun zamandir kimseye boyle hissedememistim dedigi icin yakinlastik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…