- 27 Ekim 2015
- 262
- 355
- 18
- 32
Adamların eğitim durumu bilgisine nasıl ulaştınız çok merak ettimAlcoolll dilinde "ayyas"demek
Fethiyede birgun kuzenimle yuruyus yapiyorduk..arabada ucbes adam icki iciyordu...luks bi arabaydi..alkolun etkisiyle bize laf atmaya basladilar...hepsi tahsilli ayyas iste...
Tahsili olmaypta adam olan cok kisi var da konu sahibi tahsilli cakallarla tanismaktan firsat bulamamis
Konu sahibi tahsilli dedi...oyle capulcu degil dedi...yani tahsilsizleri siniflandirinca buralara geldi..Adamların eğitim durumu bilgisine nasıl ulaştınız çok merak ettim
Allahtan tahsili bu kadar geliştirebilmiş ya olmasaydı...Ha bu arada tahsilli cakal çukal olmayan birisi.
Allahtan tahsili bu kadar geliştirebilmiş ya olmasaydı...
Serseriler gibi yol kenarlarında arabalarda içmek nedir ya.
Ve sende böyle birine sevgilim mi diyorsun
Neyse gerisini boşveriyorum
Var cevremde ornekleri.sekil a babam alkolik falan degildir,ozel gunlerde ve bulursa icer . arkadaslariyla arabalarina binip 7_8 kisi gõl kenarina gidip laflarlardi,icerlerdi ileri versiyonu balik tutarlardi hatta geceyi arabada uyuyarak gecirirlerdiama yilda 2_3 defa yapardi.arkadas grubu bir araya gelmiyor artik yapmiyorlar. Ve ozamnlar ben kucuktum bayaga o da daha gencti suan oyle eglenceleri yok fazla. Bi iki bira iciyosa ,1-2 saatten fazla durmuyolarsa olabilir bence. Havada soguk diye arabada duruyodur. Cok abes bir durum gibi gelmedi bana.
Arkadaşlar biriyle tanıştım sevgili olma yolunda ilerliyoruz. Herşey bana göre iyi hos güzel bir tek sey haric. Bir gun ahmetle bir gun mehmetle bir gun mahmutla arabada oturup içmesi gerekiyor. Aksam 8 de basliyorlar diyelim. 2'ye kadar mesela. Sizin de eşiniz dostunuz sevgiliniz böyle arabada içiyor mu saatlerce. Ben bu erkek modeliyle hayatimda ilk defa birlikteyim. Şaştım kaldım. Simdi laf etsem noluyor daha dun bir bugün iki olcak...
NOT: Arkadaslar benzer durumda olan var mi en cok bunu merak ediyorum. Icki kotuluklerin anasidir kilisesini hatirlatmadan evet benim de eşim / sevgilim arabada icer diyebilecek biri var mi?
Benim eşim dostum değil de evimin önünde yapan çok. Manzarasi olduğu için her akşam mutlaka bi araba park eder. Bazen abartıp kadınlarla gelen oluyo. Çöp atmaya çıkarken tedirgin oluyo insan. Polis cagirmaktan bıktık. Kaldı ki binamizda 3 tane polis oturuyor. Bazen öyle göz dağı olur belki diye inip konusuyolar ama iyice pişmişler artik fayda etmiyor. Size bu manzara dışardan nasıl görünür bilmiyorum ama benim gördüğüm manzara hiç hoş değil...
Benim de hoşuma gitmiyor kötü bi imaj, tehlike vs. Ondan actim konuyu zaten de millet yine show peşinde. Vazgecilemez bir sey oldugunu dusunmuyorum şahsen.
benim bişey yapmama gerek kalmamış zaten :)Bosvermesen ne yapacaktın?
Arabada sadece icki mi iciyolar acaba ? Benim esimde onceden arkadaslariyla limana gider arabada hem icki hemde kullananan uyusturucu aliyormus arabada farkedilmiyo dikkat cekmiyo diye acaba boyle bi durum mu var ?Arkadaşlar biriyle tanıştım sevgili olma yolunda ilerliyoruz. Herşey bana göre iyi hos güzel bir tek sey haric. Bir gun ahmetle bir gun mehmetle bir gun mahmutla arabada oturup içmesi gerekiyor. Aksam 8 de basliyorlar diyelim. 2'ye kadar mesela. Sizin de eşiniz dostunuz sevgiliniz böyle arabada içiyor mu saatlerce. Ben bu erkek modeliyle hayatimda ilk defa birlikteyim. Şaştım kaldım. Simdi laf etsem noluyor daha dun bir bugün iki olcak...
NOT: Arkadaslar benzer durumda olan var mi en cok bunu merak ediyorum. Icki kotuluklerin anasidir kilisesini hatirlatmadan evet benim de eşim / sevgilim arabada icer diyebilecek biri var mi?
Ne derdi varda iciyormus o saatlere kadar bilemedim çok çok umitlenmeyin tanımaya calisin kendinizi kaptirmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?