Varsa iciniz mi rahatlayacak...velev ki var.dogrumu bu sizce..arabada icen ayyas modellerinden tiksiniyorum...kim ne derse desin cok sukur bende esimde kullanmiyoruz..evimize haram yok..kokusu bile tiksindirici..tatile gittgmizde bile alkol kokusuna tahammul edemiyorum...yerinizde olsam cok yeniyken hic bulasmazdim
Sen bu adamı önceden tanıyo muydun yoksa ilişki başladığından beri olan tanışıklık mı, ben güvenemezdim mesela bikaç adamla arabaya binip oraya buraya içmeye gitmeye cesaret edemezdim
Kadınlar ne yapacakmış ki
Bu ne ya dün de birinin sevgilisi bankta içiyodu, ne arabesk tavırlar ergen hareketler bunlar, adam 8 den 2 ye içki içiyor bildiğin alkolik, öğlede ayılabiliyor mu bari? Ayyaştan sevgili mi olur biraz mantık
Valla sayılıyosa erkek arkadaşım haftada bir yada iki haftada bir gece 11'den en geç 1buçuğa kadar kuzenlerinden biriyle böyle içer.Ama bunu alışkanlık haline getiriip her zaman yapan sürekli yapan akrabalar vardı sanırım karıları eve gelmemeye başladı abarttı hergün alkollü geliyo diye boşanmayı düşünüyolardı bitanesi eve almamıştı gece öteki annesinin evine dönccekti tiksinmişti filan.O tarz.Örnekler bu yönde yani.Başka adammı bulamadın ayol.
Tahsilli olunca çakalmıdır nedir o olmuyor mu?Ha bu arada tahsilli cakal çukal olmayan birisi.
Kim ne dese sureklu savunmaya geciyorsunuz adami zaten.Siz de seviyormussunuz zaten icmeyi.Ne guzel bir cift olmussunuz iste problem ne?Sorunuza cevap boyle yqpan bir tanidigim yok.Olsa da gorusmemeyi tercih ederim.Boyle bir kulturu ve hobisi olan kadin ya da erkek kimseyle isim olmaz...
Tahsilli olunca çakalmıdır nedir o olmuyor mu?
çakal,çukal ne demek? açıklarsanız sevinirim.
Kim ne dese sureklu savunmaya geciyorsunuz adami zaten.Siz de seviyormussunuz zaten icmeyi.Ne guzel bir cift olmussunuz iste problem ne?Sorunuza cevap boyle yqpan bir tanidigim yok.Olsa da gorusmemeyi tercih ederim.Boyle bir kulturu ve hobisi olan kadin ya da erkek kimseyle isim olmaz...
Bulamadım küçük hanim :) etraf düzgün erkek kayniyo da ben bulamadım sanki. Herkesin bi arızası var iste. E yas da kemale eriyor yavas yavas benim cevremdeki insanlar ikinci evlilige, dördüncü cocuga gecti. Malum iyi adamlar da çabuk kapiliyor. Bi bara giriyorum yas ortalamasi 20-25. Cok kolay biseymis gibi, birşeyler hissettigin birini bulmak. Haybeye yazıyorsunuz oturduğunuz yerden :) tek gecelik iliskiye adam aramıyorum ki catdanak buluveriyim. Hos sevgili aradigim da yok aşık oldum sanırım oyle denk geldi iste. Sizde fazla varsa yollayin bari ben bulamiyorum demek ki
okadar tahsilli insan gördüm ki boş geziyor.İkileme demek. Tahsilli olunca bos gezenin bos kalfasi degil dolu bir adam var karsimda diyorum.
Siz de mi gittiniz onlarla içmeyeArabada icmek rahatlatiomus. Terapisiymis bu onun. Eminim ya ne var bu arabada icmekte ne anliosunuz dedim de bigun beni de götürdüler yanlarinda ay sabaha kadar bi göle gidip ictik bi yuksek manzarali bi yere ciktik bi indik sofra kurduk yedik ictik hop geri bindik derken sabah 5 olmus bi daha çağırdı da gitmedim.
Niye alındınki ben fesat fesat aaaııyyyy onumu bulduuuuunnnn filan demedim sonuçta.Aşık olduysan bişi diyemem tabi anlayabiliyorum ama bence iyi değil.İleri zamanlar için iyi değil.Sürekli bunu yapan insanlar için evlilikler baya zorlaşıyo çünkü eve geç geliyolar akşam yemek yiyip her akşam dışarı çıkıyolar gece geç dönüyolar burda ilgisizlikte ilgili kocam eve gelmiyoyla ilgili çok para veriyo bu tür şeyeyle ilgili borcumuz var anlamıyoyla ilgili çok fazla konu açarsın.Çünkü bak her akşam diyosun gece 2ye kadar diyosun yani o adamı evlenince eve alıştırmak çoookkkk zor olur.Hele bide evlilik artık zamanla evliyim işte karım evde çocuğa bakıyo tarzına dönüşüyo.Dahada sıradanlaşıyo yani.Bu yüzden hele bide aşıksan daha çok dert edersin.Söylemek istediğim buydu.Yaşını bilmiyorum bu arada yalnız.Ne bileyim.
Kucumser gibi oluyor çünküü ama alinmadim :* acikliyorum istee guzelim uzun bi iliskiden çıkmıştım oyle denk geldi yaş 30un bi tik üstü diyelimküçük olsan da 4*4luk birini bulmak zor. Yani oyle ayyaş degil sorumluluk sahibi her aksam her akşam icmiyor ortalama olarak haftada bir içiyor da firsati olsa icer gibime geliyor. O da sorun degil bana agziyla ictigi guvenini verdikten sonra. Ben tamamen arabaya gicigim.
Her gün her gün çok anlamsız bir hareket.. Çok absürt geldi. Ayın yılın başı derdi olur kendinin yada arkadaşının tamam ama hergün hergün hiç hayal edemedim arabada ne yaptıklarınıSimdiden sinir kupuyum çünkü cok mantiksiz geliyor kocaman adamlar arabada napiyor ya. Benim merakim sizin de esiniz sevgilinizin benzer bi aliskanligi var mi...
Bi o tepedeler bi bu tepede ayyy eskiden bi cizgi film vardi kediler çöplüğün tepesinde arabada oturuyolardi hatirlio musunuz. Ayni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?