Canin icenlerin cogu oyle benim babamda oyleydi trafikte degil ama hergun bivtepe vardi tek basins oraya icmeye giderdi.bazen benide gotururdu.abimde oyle icer arabada.ama abisi ve babasi yasamis biri olarak soyluorum vazgeciremezsin.yol yakinken don derimBi o tepedeler bi bu tepede ayyy eskiden bi cizgi film vardi kediler çöplüğün tepesinde arabada oturuyolardi hatirlio musunuz. Ayni.
Valla bu konuyu okudukca içesim geldi anlamadım ben bu kadar abartılcak ne var.Evet genelde yakın cevrelerde. Ama iste onca saat ne anliyolar diye düşünüyorum =/ saptirmadan yorum yaptiniz teşekkür ederim. Şahin de şahin sahinlik bi durum yok anlatamiyorum.
Valla yorumunuza katılmakla beraber şunu söylemem gerek yanlamak yazısını okuyunca krize girdim resmen
Valla hala guluyorum
Ben bu tarz birisini çok yakından tanıyorum. Benim eniştem olur. Allahın her günü arkadaşlarıyla içmeden rahat edemez.. Geceleri eve 12 den 1 den aşağı gelemez. Senelerdir bu şekil de olduğu için, kuzen kabullenmiş durum da. Ama bir yönden de çok kötü. Arkadaş sevdalısı.. Tamam arkadaş arkadaştır, ama bir yere kadar. Sen evlisin, çoluğun çocuğun var. Hafta da bir gitse, eyvallah. Ama her gün her gün.. İnsanın canını sıkar..Arkadaşlar biriyle tanıştım sevgili olma yolunda ilerliyoruz. Herşey bana göre iyi hos güzel bir tek sey haric. Bir gun ahmetle bir gun mehmetle bir gun mahmutla arabada oturup içmesi gerekiyor. Aksam 8 de basliyorlar diyelim. 2'ye kadar mesela. Sizin de eşiniz dostunuz sevgiliniz böyle arabada içiyor mu saatlerce. Ben bu erkek modeliyle hayatimda ilk defa birlikteyim. Şaştım kaldım. Simdi laf etsem noluyor daha dun bir bugün iki olcak...
NOT: Arkadaslar benzer durumda olan var mi en cok bunu merak ediyorum. Icki kotuluklerin anasidir kilisesini hatirlatmadan evet benim de eşim / sevgilim arabada icer diyebilecek biri var mi?
Size bol alkollu gunler diliyorum o zaman..niye dert edoyorsunuz..sizde katilirsiniz ise muthis bir ortam muhanbet falan takilirsiniz:)Ben de böyle düşünen biriyle yapamazdim. Sonsuz umre efekti katılmış gibi hayata :)
Varsa içim rahatlayacak merak ediyorum çünkü.
Alcoolll dilinde "ayyas"demekTahsilli olunca çakalmıdır nedir o olmuyor mu?
çakal,çukal ne demek? açıklarsanız sevinirim.
o tepe bu tepe diyince ankara heralde dedim çünkü manzaralı iki üç tepe var benim de eski sevgilimden dolayı buluınmuşluğum oldu, çok geliyolar oralara insanlar arabada içmeye bana göre de saçma yani sessiz sakin ve manzaralı ama anlamsız buluyorum oralarda içki içmeyi. genelde derdi olanlar gidiyor ama arkadaşlarının çözülemeyen dertleri varsa, dertleşiyodur belki.
Ee bunlar şimdi icince trafigemi çıkıyorlar ..
Turkiyede anlattigim gibi olmadigini biliyorum. MODERN diye bayildiginiz toplumlardan ornek verdim. hani ornek teskil etsin durumunuza diye.Polis geliyo gbt bakiyor araba park halinde oldugu icin islem yapmiyolar. This is Turkey you know
Tahsilli çakallarda varmış ozamanAlcoolll dilinde "ayyas"demek
Fethiyede birgun kuzenimle yuruyus yapiyorduk..arabada ucbes adam icki iciyordu...luks bi arabaydi..alkolun etkisiyle bize laf atmaya basladilar...hepsi tahsilli ayyas iste...
Tahsili olmaypta adam olan cok kisi var da konu sahibi tahsilli cakallarla tanismaktan firsat bulamamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?