Arabada içme sevdası sabır sabır sabır

Bi o tepedeler bi bu tepede ayyy eskiden bi cizgi film vardi kediler çöplüğün tepesinde arabada oturuyolardi hatirlio musunuz. Ayni.
Canin icenlerin cogu oyle benim babamda oyleydi trafikte degil ama hergun bivtepe vardi tek basins oraya icmeye giderdi.bazen benide gotururdu.abimde oyle icer arabada.ama abisi ve babasi yasamis biri olarak soyluorum vazgeciremezsin.yol yakinken don derim

Eniştem var ve boşanma noktasında ablam, eniştem de araba da içmeye bayılır sonra öğrendik villa tutmuşlar orada kızlarla buluşup içiyorlarmış, kendine biraz değer veriyorsan hemen ayrılırsın.
Sana yemin ederim öyle insanlar asla düzelmezler çünkü kendilerinin yanlış yaptıklarının farkında değiller.

Aslında bunda garip bişey yok.Emin olun onlar da kimsenin rahatsız etmeyeceği,cafe gibi bir yere gidip sohbet edip içmek isterlerdi ancak en salaş yerde Bile bir şişesi 5 TL olan birayı 15 e,yanına getirdikleri bayat kuruyemişlerin bir avucunu 15 liraya kazıklayıp duruyorlar.Evde sohbet edip içemezler eşleri çocukları istemez,ortak kullanılan yerlerde yasak, en güzeli araçla uzak bir yere gitmek yada araçta içmek
.Ama aralarında bir kişinin alkol almaması lazım ki aracı kullansın.İçmesin içip ne oluyor diyebilirsiniz ben de kendime çok sık diyorum çikolatayı yeme yiyince ne oluyor diye ama bağımlılık işte hepsi bir tür. Bir de psikolojik rahatlıklama oluyor tıpkı benim tatlı,çikolata yediğim de olduğu gibi.

Her aksam iciyorsa ,neyin icinde ,kiminle ictigine kafa yoracagina,ileride alkolik bir adam olacagi gercegine odaklan bence.alkol haftada bir iki gibi olur ama her aksam her aksam icilmez.ve alkol bagimliligi insa!i oyle yerlere cekerki ne egitimli olmasi kalir nede iyi bir isi yada konumu. Arkana bakmadan uzaklas derim ben

Evet genelde yakın cevrelerde. Ama iste onca saat ne anliyolar diye düşünüyorum =/ saptirmadan yorum yaptiniz teşekkür ederim. Şahin de şahin sahinlik bi durum yok anlatamiyorum.
Valla bu konuyu okudukca içesim geldi anlamadım ben bu kadar abartılcak ne var.
adam sanki birane işletiyor. ya şahinde olsa bmw de olsa dobloda olsa önemsiz. anormal birşey değil eşimde içerdi bekarken halada içer haftanın hergunu degıl ama arkadaslarıyla cıkar.bekarkende
hiç ilgisiz alkolik sorumsuz diye düşünmemiştim evlendik iyiki düşünmemişim alakası bile yok. Bence büyütmeyin ki sizde içmeyi seviyomussunuz bende severim içmeyi evdede sofra kurarız arkadaslarlada içeriz mekandada ama yeri gelince arabadada içerler ve gercekten hic bir bir problem yok.

Valla yorumunuza katılmakla beraber şunu söylemem gerek yanlamak yazısını okuyunca krize girdim resmen
Valla hala guluyorum
hahahaha bende gülmene güldüm
yan yan

Ben bu tarz birisini çok yakından tanıyorum. Benim eniştem olur. Allahın her günü arkadaşlarıyla içmeden rahat edemez.. Geceleri eve 12 den 1 den aşağı gelemez. Senelerdir bu şekil de olduğu için, kuzen kabullenmiş durum da. Ama bir yönden de çok kötü. Arkadaş sevdalısı.. Tamam arkadaş arkadaştır, ama bir yere kadar. Sen evlisin, çoluğun çocuğun var. Hafta da bir gitse, eyvallah. Ama her gün her gün.. İnsanın canını sıkar..
Eeee malum ülkemiz de alkol de çok pahalı.. O alkole parada dayanmaz.. Ben olsam o tarz birisiyle hayatta yapamazdım.. Ama karar sizin. Bence daha yakından tanımaya çalışın. O da arkadaş sevdalısı ise, iişiniz çok zor olur..

o tepe bu tepe diyince ankara heralde dedim çünkü manzaralı iki üç tepe var benim de eski sevgilimden dolayı buluınmuşluğum oldu, çok geliyolar oralara insanlar arabada içmeye bana göre de saçma yani sessiz sakin ve manzaralı ama anlamsız buluyorum oralarda içki içmeyi. genelde derdi olanlar gidiyor ama arkadaşlarının çözülemeyen dertleri varsa, dertleşiyodur belki.

tamam icmeye gidiyorlar da donerken nasil donuyorlar?
trafik canavariyla mi evleneceksiniz

Benim cevremde hic yok ve duymadim da.
Ama bir suru insan varmis konuda yaziyor bakin.
Hem siz de alkol almasina karsi degilmissiniz kendiniz de alkol aliyormussunuz sorun nedir o halde.

Tahsilli olunca çakalmıdır nedir o olmuyor mu?
çakal,çukal ne demek? açıklarsanız sevinirim.
Alcoolll dilinde "ayyas"demek
Fethiyede birgun kuzenimle yuruyus yapiyorduk..arabada ucbes adam icki iciyordu...luks bi arabaydi..alkolun etkisiyle bize laf atmaya basladilar...hepsi tahsilli ayyas iste...

Tahsili olmaypta adam olan cok kisi var da konu sahibi tahsilli cakallarla tanismaktan firsat bulamamis

Ankara canım aynen :)

Polis geliyo gbt bakiyor araba park halinde oldugu icin islem yapmiyolar. This is Turkey you know
Turkiyede anlattigim gibi olmadigini biliyorum. MODERN diye bayildiginiz toplumlardan ornek verdim. hani ornek teskil etsin durumunuza diye.

ay bir de burada olayı normalleştirenleri görüyorum iyice cinleniyorum.
1- milletin karısını kızını rahatsız ederler bir kere. hiç itiraz etmeyin. sizinki bir şey yapmasa da insan tedirgin olur. nefret ederim bu tiplerden
2- akşam 20.00-02.00 arası tam 6 saat. hadi 4 olsun, 5 olsun. bu alkolikliktir açıklaması yok başka.
3- arabada o kadar içip neyle dönüyorlar. taksi ile değil sanırım. bu çok pis bir şey zaten. milletin canına, malına zarar verebilirler.

Allah akıl, fikir versin.

Tahsilli çakallarda varmış ozaman
Eşeğe semer vursan eşek yine eşek.tahsilli olsa neolur,olmasa neolur.

Ööf o araba ne kokar!

Hiç hoşlanmadığım erkek tipi..

Var cevremde ornekleri.sekil a babam alkolik falan degildir,ozel gunlerde ve bulursa icer . arkadaslariyla arabalarina binip 7_8 kisi gõl kenarina gidip laflarlardi,icerlerdi ileri versiyonu balik tutarlardi hatta geceyi arabada uyuyarak gecirirlerdi ama yilda 2_3 defa yapardi.arkadas grubu bir araya gelmiyor artik yapmiyorlar. Ve ozamnlar ben kucuktum bayaga o da daha gencti suan oyle eglenceleri yok fazla. Bi iki bira iciyosa ,1-2 saatten fazla durmuyolarsa olabilir bence. Havada soguk diye arabada duruyodur. Cok abes bir durum gibi gelmedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…