Arabada içme sevdası sabır sabır sabır

Benim sevgilim hayatında ağzına içki sürmüş değil, büyük konusmayayım da bundan sonra da sürmem der hep kendisi. İçki alıp trafiğe cıkıyor, insan canını önemsemiyor, kısacası sorumsuz, arkadaşlarıyla arabada ne öyle her gün her gün takıntı yapmış adamlar gibi. Evlenince siz de mi katılacaksınız aralarına . İyi bir tahsilinin olması gözünüzü boyamasın, iyi tahsilli düzgün bir sürü erkek var. Stres atacak başka yöntemi mi yokmuş, resmen acizlik. Eğer bile bile kabul ederseniz evlendiğinizde bana karışma ben önceden de böyleydim demesi muhtemeldir bu zatın

Birşey soracağım, arabada içmesine birşey demeyeceğim de, içkili halde eve nasıl dönüyor? Keşke bu konunuz ihbar kabul edilse.

yok olsunlar da istemem..
ama arkadaşımın sevgilisi de aynı anlattığınız şekilde.

Benim eski sözlüm içerdi sonra zamanla bıraktı. Can sıkıntısından yapıyoruz toplanıp hergün dışarda içmektense böylesi daha keyifli samimi oluyo derdi. Ben hiç karışmadım zamanla azalttı zaten kendisi hatta sonra bıraktı. Yani ben olduğum için benimle vakit geçirmenin daha cazip geldiğini söylerdi. Bikere çıkıcam dedi diye burnundan getirmiştim hatta eski konumda da var ama 2 yıl birlikteydik ayda bir iki falan öyle içmiştir. Hem bence dışarda barda pavyonda karı kızla olmasındansa edebiyle arabasında içmesi dha doğru. Ama hergün 2 3e kadar da çok fazla yani alkolik mi ne

Simdiden sinir kupuyum çünkü cok mantiksiz geliyor kocaman adamlar arabada napiyor ya. Benim merakim sizin de esiniz sevgilinizin benzer bi aliskanligi var mi...

Dertleşiyolar. Aynı dertleşmeyi bi mekanda yapsalar 200 300 kağıt hesap öderler arabada yapınca 30 40a halloluyor iş

Benim bir tanıdığım yapardı bunu.

Arabalarını da okul Bahçesine çekerlerdi kimse gelmiyor diye...

Ilişki ilerledikçe kızla Tartışmalar oldukça içip içip kızı aramaya rahatsız etmeye başladı. Kızı yerin dibine sokardı, epey uzun sürdü kurtulması ama çok şükür kurtuldu.

Tiksiniyorum bu Türden. Araba bir kişinin olur y da öyle böyle bulunur üç dört sap arabaya doludur içer. Mekana gidecek Paraları yoktur. Adam givi içmeyi bilmezler. Ucuza çok içerler.
Sonra da arkadaşlarının dolduruşu ile sevgilisine erkeklik taslar yanında Konuşmalar yapar, öğleye doğru normale döner. Akşama kadar tabiki..

Rezalettir..

Benim de vardi boyle bir tanidigim, beni rahatsiz etmiyordu bu durum, sonucta sana zarari yoksa kafasini dagitacak kadar adabiyla icmesi seni neden uzuyor ki?
Ben de severim ayrica, keske firsatim olsa da yapsam o yillardaki gibi.
Kac yasinda bu arada?

Kıro degil ama arabada içmek kıro vari bi hareket vazgecsin oyle seviyim diyorum iste. Tehlikesi de cabasi da olgunlukla ne ilgisi var ki :)

Bi arkadaşım vardı onun sevgilisi hep yapardı.Mahalleden arkadaşlarıyla manzaralı bir yere çekip içerlerdi:) yapan duydum yani ama bana çok kro geliyor :)

Bana da oyle geliyor ve yakistiramadigim icin sorun ediyorum :)

Çok net olmamış sanki derdiniz. Erkek arkadaşınızın içmesi mi sorun, arabada içmesi mi sorun, yoksa bunu çok sık yapması mı sorun?

İcmesi sorun degil icmemesi sorun olurdu çünkü ben icen biriyim anlasamazdik. Sık icmesi de cok sorun degil sosyal yaşantısını etkilemiyorsa ki alkolik değil bunda da bir sorun yok. Mesele sadecede arabada icmesi :) ne fuckıma iciyorlar ne zevk aliyorlar çözemiyorum çözemiyorum...

Benimkide memlekette abisiyle arabayla daga gidip iciyor bende merak ediyorum haftada birde arkadasinda icer gecenin 2 sinde 3unde eve doner. Aklim çıkıyo dusup bi yerini kircak diye. Gitme demem sadece dikkat etmesini soylerim eve gidincedr yazar

Kıro degil ama arabada içmek kıro vari bi hareket vazgecsin oyle seviyim diyorum iste. Tehlikesi de cabasi da olgunlukla ne ilgisi var ki :)
Bende onu diyorum işte, hangi arabada ne içerse içsin kırovari Bi hareket, hani bazı yorumlarında Şahin değil arabası veya köpeköldüren içmiyor vs yazmısın buna istinaden yazdım. İsterse Maseratisinin icinde diva votkasını yudumlasın, bana göre sahinde köpeköldüren içenle farkı yok. Biri gurme maganda biride sonradan görme maganda olgunluk yok dememin sebebi, senin mekanda ic teklifine orada kadınlar var o kadar kadının arasında ne işim var demesi. O kadar namahremin arasına girmeye cekiniyorsa örnegin neden icki içiyor? Cok tezat değilmi

şu kadar diyim o alışkanlık hiç bi zaman bitmez ve sen kafayı yemekle kalırsın
madem yenisiniz hiç düşünme yol ver gitsin derim
çevremde buna benzer tanıdığım kişiler var ordan biliyorum ...

Bi de sereflikochisardayim de de tam olsun
sana bi yana benim esimin boyle hergun arabada aaatlerce icki icen arkadaslari cok.onceden biz sevgili degiken cok gitti onlarin yanina.simdi sevgili olduk ve su an evliyiz ama hic onlarla gorusmuyor valla .bence simdiden agirligini koy soyle yoksa hic iyi seyler olmaz devaminda.

32. Ya ben de yaparim da en fazla iki saat dururum yani iki metrekare arabada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…