Benim sevgilim hayatında ağzına içki sürmüş değil, büyük konusmayayım da bundan sonra da sürmem der hep kendisi. İçki alıp trafiğe cıkıyor, insan canını önemsemiyor, kısacası sorumsuz, arkadaşlarıyla arabada ne öyle her gün her gün takıntı yapmış adamlar gibi. Evlenince siz de mi katılacaksınız aralarınaArkadaşlar biriyle tanıştım sevgili olma yolunda ilerliyoruz. Herşey bana göre iyi hos güzel bir tek sey haric. Bir gun ahmetle bir gun mehmetle bir gun mahmutla arabada oturup içmesi gerekiyor. Aksam 8 de basliyorlar diyelim. 2'ye kadar mesela. Sizin de eşiniz dostunuz sevgiliniz böyle arabada içiyor mu saatlerce. Ben bu erkek modeliyle hayatimda ilk defa birlikteyim. Şaştım kaldım. Simdi laf etsem noluyor daha dun bir bugün iki olcak...
NOT: Arkadaslar benzer durumda olan var mi en cok bunu merak ediyorum. Icki kotuluklerin anasidir kilisesini hatirlatmadan evet benim de eşim / sevgilim arabada icer diyebilecek biri var mi?
Yanlış anlamayın ama tahsil insanın çiğliğini alan bişey değildir.. Arabada içmek nedir yaa resmen magandalık yani bu..koşarak uzaklaşın bence..Ha bu arada tahsilli cakal çukal olmayan birisi.
yok olsunlar da istemem..Arkadaşlar biriyle tanıştım sevgili olma yolunda ilerliyoruz. Herşey bana göre iyi hos güzel bir tek sey haric. Bir gun ahmetle bir gun mehmetle bir gun mahmutla arabada oturup içmesi gerekiyor. Aksam 8 de basliyorlar diyelim. 2'ye kadar mesela. Sizin de eşiniz dostunuz sevgiliniz böyle arabada içiyor mu saatlerce. Ben bu erkek modeliyle hayatimda ilk defa birlikteyim. Şaştım kaldım. Simdi laf etsem noluyor daha dun bir bugün iki olcak...
NOT: Arkadaslar benzer durumda olan var mi en cok bunu merak ediyorum. Icki kotuluklerin anasidir kilisesini hatirlatmadan evet benim de eşim / sevgilim arabada icer diyebilecek biri var mi?
Arkadaşlar biriyle tanıştım sevgili olma yolunda ilerliyoruz. Herşey bana göre iyi hos güzel bir tek sey haric. Bir gun ahmetle bir gun mehmetle bir gun mahmutla arabada oturup içmesi gerekiyor. Aksam 8 de basliyorlar diyelim. 2'ye kadar mesela. Sizin de eşiniz dostunuz sevgiliniz böyle arabada içiyor mu saatlerce. Ben bu erkek modeliyle hayatimda ilk defa birlikteyim. Şaştım kaldım. Simdi laf etsem noluyor daha dun bir bugün iki olcak...
Simdiden sinir kupuyum çünkü cok mantiksiz geliyor kocaman adamlar arabada napiyor ya. Benim merakim sizin de esiniz sevgilinizin benzer bi aliskanligi var mi...
Valla yorumunuza katılmakla beraber şunu söylemem gerek yanlamak yazısını okuyunca krize girdim resmen
Valla hala guluyorum
Arabada icmek rahatlatiomus. Terapisiymis bu onun. Eminim ya ne var bu arabada icmekte ne anliosunuz dedim de bigun beni de götürdüler yanlarinda ay sabaha kadar bi göle gidip ictik bi yuksek manzarali bi yere ciktik bi indik sofra kurduk yedik ictik hop geri bindik derken sabah 5 olmus bi daha çağırdı da gitmedim.
Modifiye Şahininin icinde elinde gazete kağıdına sarılmış köpek öldürenle demlenenler ile altında bmw Audi Mercedes (artık her neyse) arabasının icinde elinde votka/viski bardağıyla demlenenler benim icin aynı. Adam evinde isterse küvete doldurup içine yatsın ama trafiğe çıkıyorsa ikiside maganda bana göre. Onun temeli alkol zaten, sarhoş yapan ve refleksleri yavaşlatanda alkol, dolayısıyla biri elit biri kıroca değil. O mantıga göre elinde viski bardagı üzerinde röpdeşambırıyla içeceğinin içine uyku ilacı atıp kıza tecavüz edenle sokakta mini eteğinden etkilenip kuytuda tecavüze yeltenen arasındada fark var. Sonuc aynı ama işlem farklı olunca yanlış ortadan kalkmıyor. Garip ve uzak durulası bir huy tatlım, evinde içsin, mekanda içsin madem. Hic olgun biri gibi gelmedi. Olgunluk meslekle parayla okumayla olmuyor işte
Bi arkadaşım vardı onun sevgilisi hep yapardı.Mahalleden arkadaşlarıyla manzaralı bir yere çekip içerlerdi:) yapan duydum yani ama bana çok kro geliyor :)
Çok net olmamış sanki derdiniz. Erkek arkadaşınızın içmesi mi sorun, arabada içmesi mi sorun, yoksa bunu çok sık yapması mı sorun?
Bende onu diyorum işte, hangi arabada ne içerse içsin kırovari Bi hareket, hani bazı yorumlarında Şahin değil arabası veya köpeköldüren içmiyor vs yazmısın buna istinaden yazdım. İsterse Maseratisinin icinde diva votkasını yudumlasın, bana göre sahinde köpeköldüren içenle farkı yok. Biri gurme maganda biride sonradan görme magandaKıro degil ama arabada içmek kıro vari bi hareket vazgecsin oyle seviyim diyorum iste. Tehlikesi de cabasi da olgunlukla ne ilgisi var ki :)
şu kadar diyim o alışkanlık hiç bi zaman bitmez ve sen kafayı yemekle kalırsınArkadaşlar biriyle tanıştım sevgili olma yolunda ilerliyoruz. Herşey bana göre iyi hos güzel bir tek sey haric. Bir gun ahmetle bir gun mehmetle bir gun mahmutla arabada oturup içmesi gerekiyor. Aksam 8 de basliyorlar diyelim. 2'ye kadar mesela. Sizin de eşiniz dostunuz sevgiliniz böyle arabada içiyor mu saatlerce. Ben bu erkek modeliyle hayatimda ilk defa birlikteyim. Şaştım kaldım. Simdi laf etsem noluyor daha dun bir bugün iki olcak...
Benim de vardi boyle bir tanidigim, beni rahatsiz etmiyordu bu durum, sonucta sana zarari yoksa kafasini dagitacak kadar adabiyla icmesi seni neden uzuyor ki?
Ben de severim ayrica, keske firsatim olsa da yapsam o yillardaki gibi.
Kac yasinda bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?