o zmn bu konuyu düşünüp birde burda konu açmanız yersizkendimi eşinin ya da kendisinin yerine koyduğumda, arabamıza aldığımız kişinin önde oturmasını tercih ederim. ki önceki sayfalarda belirttim yllarca iş arkadaşlarımı bıraktığım oldu hiç geçip arkaya oturan olmadı, ilk burda okudum ben öne oturmanın bazı eşlerce hoş karşılanmadığını...
o zmn bu konuyu düşünüp birde burda konu açmanız yersiz
Öne oturun
Süper olmuşIste bazen boyle yersiz davranislarda bulunuyorum hobi olarak, siz yersizligini tastiklediniz ya aydinlandim
Arka koltuğu terhis ederim. Hem mesafeli olursunuz. İşin resmiyetini bozmasinizİtiraf edeyim eskiden böyle mevzuları hiç takmazdım ama kk daki konuları okudukça paranoyak oldum
özet geçeceğim, yöneticiniz konumundaki bir adam sizi bir süre ofise götürüp getirecek, başka bir arkadaşınız daha var ama o sizden çok sonra biniyor, yolculuğun büyük bölümünde sadece adam ve siz varsınız. adam da siz de evli çocuklu olgun insanlarsınz.
arabanın ön koltuğuna mı oturursunuz arka koltuğuna mı?
şimdi benim bildiğim ön koltuk boşken arka koltuğa oturmak görgü kurallarına uygun değil, adama özel söförünüz muamelesi yapmış oluyorsunuz.
ama bazen de kıskançlık konusu oluyormuş onu da burda gördüm. fikirlerinizi alabilir miyim?
Pelin esinle konuştun mu? Benimkine sordum: her gün uzunca bir süre biriyle gitmeme pek olumlu bakmazmış ama arka koltuğa oturmak da hiç olmaz diyor.
Bence sen bu meseleyi büyüt ve araba almaya bak. En kesin çözüm o
Benzer durumlarda hep arkaya oturdum. Ben bu konuda hassas olduğum icin hep karşı tarafın eşi veya sevgilisiyle empati yaptım.İtiraf edeyim eskiden böyle mevzuları hiç takmazdım ama kk daki konuları okudukça paranoyak oldum
özet geçeceğim, yöneticiniz konumundaki bir adam sizi bir süre ofise götürüp getirecek, başka bir arkadaşınız daha var ama o sizden çok sonra biniyor, yolculuğun büyük bölümünde sadece adam ve siz varsınız. adam da siz de evli çocuklu olgun insanlarsınz.
arabanın ön koltuğuna mı oturursunuz arka koltuğuna mı?
şimdi benim bildiğim ön koltuk boşken arka koltuğa oturmak görgü kurallarına uygun değil, adama özel söförünüz muamelesi yapmış oluyorsunuz.
ama bazen de kıskançlık konusu oluyormuş onu da burda gördüm. fikirlerinizi alabilir miyim?
Tamamdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?