arabada nereye oturmalı?

o zmn bu konuyu düşünüp birde burda konu açmanız yersiz
Öne oturun

Bence arkaya oturmalisin sonucta milletimizin ağzı çuval değil baglayamazsin teyzenin birine denk gelirsin bak o zaman laflara bide patronun yani akraban veya kardesin falan degil öne otur ozel soforunmuyum falan demeye hakki yok diyosa ben art niyet ararim dusunceli bi insan zaten o cumleyi kurmaz yanindaki kadın yabanciysa kadinin arkada oturmasi gerektigini de bilir

Arka koltuğu terhis ederim. Hem mesafeli olursunuz. İşin resmiyetini bozmasiniz

Pelin esinle konuştun mu? Benimkine sordum: her gün uzunca bir süre biriyle gitmeme pek olumlu bakmazmış ama arka koltuğa oturmak da hiç olmaz diyor.
Bence sen bu meseleyi büyüt ve araba almaya bak. En kesin çözüm o

öne oturmalısınız
ya da hiç o arabaya binmemelisiniz
ön koltuk boşken arkaya oturmak saygısızlıktır

Esime sordum, yok artik bi de yallah de dedi
Gec inecek olan arkaya otursa bile, ondeki inince oraya gecilir diye de ekledi.
Araba alamam ya gecen yil sattim hala parasini yiyorum, bu isin devamliligi olursa arac tahsis ederler diye dusunuyorum firma ziyaretleri olacak cunku, surekli sofor tahsis etmektense arac temin etmeleri daha kolay olur. Ya da iyi para versinler ben kendi arabami kendim alirim

adamin yanina oturmazdim , muhtemelen direkt arka koltuk tercihim olurdu...

şöyle bir ekleme de yapayim eşim öne otur dese de arkada oturmayi tercih ederdim , önde cok samimi olmadigim insanla rahat edemem...

Bir kereligine binsem karar veremezdim öne oturmak abes gibi gelirdi,arkaya oturmak da görgüsüzlük olur gerçekten.ama siz sürekli gidip geliyormussunuz.one oturabilirsiniz bence.

Benzer durumlarda hep arkaya oturdum. Ben bu konuda hassas olduğum icin hep karşı tarafın eşi veya sevgilisiyle empati yaptım.

Merhaba,
Öne oturulur, bu hem görgü göstergesi hem de profesyonel iş hayatı davranışıdır.

Ailesinden birini sizden sonra alacaksa o zaman araç durup kişi geldiğinde arkaya geçilir.

İyi sabahlar

Tum yorumlar icin tesekkur ederim.
Bu kisi komsum arkadasim vs olsa durum farkli olabilirdi ama su an birlikte calistigim ve gelecekte isverenim olabilecek bir insana kabalik edemem.
Dedigim gibi, 35 yasindayim yaklasik 10 yillik is hayatim var ne arabamda on koltuk bosken arkaya oturan oldu ne de baskasinin arabasinda ben boyle bir sey yaptim. Ve bazi eslerin bunu hos karsilamadigini da ilk kez kk da okudum.
Ben esimin belediye otobusune kadinlarla dipdibe binmesine izin veriyorsam kendi ozel aracinda arada vites varken yanina oturulmasini kiskanmam. Dolayısıyla kiskananlarla empati kuramiyorum. Sadece disardan nasil gorundugunu merak ettim ve ogrenmis oldum. Degerli fikirler icin tekrar tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…