- 5 Nisan 2011
- 2.114
- 990
- 163
Arkaya oturmanızı tavsiye ederim
Başınıza bir iş gelirse o zmn ayıp olur mantığındaki düşünceleriniz sizi kurtarmaz
Ha yapan her yerde yapar mantığı ile yaklaşırsanız bilemem
Belki arkadaşınız iyidir ama dedikodu eşiniz ve onun eşinin tepkisi insanların yanlış düşünmeleri sizi üzebilir ... riske girmeyin
arkadaşınıza da açılımlara yapın
Birde onun eşinin tarafından düşünün
Şahsen ben istemezdim
Adam tutucu biriyse arkaya oturabilirsin; çağdaş biriyse arkaya oturman ayıp olur.
Ben iki durumda da arkaya oturamam sanırım, çok aşağılayıcı.
İtiraf edeyim eskiden böyle mevzuları hiç takmazdım ama kk daki konuları okudukça paranoyak oldum
özet geçeceğim, yöneticiniz konumundaki bir adam sizi bir süre ofise götürüp getirecek, başka bir arkadaşınız daha var ama o sizden çok sonra biniyor, yolculuğun büyük bölümünde sadece adam ve siz varsınız. adam da siz de evli çocuklu olgun insanlarsınz.
arabanın ön koltuğuna mı oturursunuz arka koltuğuna mı?
şimdi benim bildiğim ön koltuk boşken arka koltuğa oturmak görgü kurallarına uygun değil, adama özel söförünüz muamelesi yapmış oluyorsunuz.
ama bazen de kıskançlık konusu oluyormuş onu da burda gördüm. fikirlerinizi alabilir miyim?
İtiraf edeyim eskiden böyle mevzuları hiç takmazdım ama kk daki konuları okudukça paranoyak oldum
özet geçeceğim, yöneticiniz konumundaki bir adam sizi bir süre ofise götürüp getirecek, başka bir arkadaşınız daha var ama o sizden çok sonra biniyor, yolculuğun büyük bölümünde sadece adam ve siz varsınız. adam da siz de evli çocuklu olgun insanlarsınz.
arabanın ön koltuğuna mı oturursunuz arka koltuğuna mı?
şimdi benim bildiğim ön koltuk boşken arka koltuğa oturmak görgü kurallarına uygun değil, adama özel söförünüz muamelesi yapmış oluyorsunuz.
ama bazen de kıskançlık konusu oluyormuş onu da burda gördüm. fikirlerinizi alabilir miyim?
Hahahahaha. Canım aynı şekilde eşim arabasına kadın arkadaşını alsa ve kadın arkaya otursa, ben eşim adına utanırım. Hoş karşılamam.çağdaş, profesyonel, 25 yıllık kariyeri olan bir adam, muhtemelen bu konuyu dert ettiğimi öğrense, ben kimlerle çalışıyorum diye düşünür
valla doğal olarak ilk binen öne oturur, değişik bi arkadaşmış bunu problem eden
ben de hep böyle düşünmüştüm ama burda da yorumların ciddi bir bölümü öne oturma ben eşimin yanına oturulsun istemem şeklinde... ha yine de öne oturmaya devam edeceğim utanırım geçip arkaya oturmayaama fikirleri de öğrenmiş oldum.
Hahahahaha. Canım aynı şekilde eşim arabasına kadın arkadaşını alsa ve kadın arkaya otursa, ben eşim adına utanırım. Hoş karşılamam.
Sana öne oturmak yakışırbenim eşim de yıllardır her gün 2 iş arkadaşını götürüp getiriyor, hiç düşünmedim ve sormadım nereye oturuyorlar diye :) ama arkada oto koltuğu olduğunu düşünürsek kesin biri öne oturuyordur
eşim de arkaya otursalar bozulurdu sanırım, elleyecek miyim yanımdan kaçıyorlar diye...
valla diğer yorumları okumadım da, yani bu otomatik bi davranış, şahsen ben arkaya mı önemi otursam diye düşünmeden otomatik reflexle öne otururum, zaten diğeri çok sonra biniyor, ne bileyim aksi çok mantıksız
Sana öne oturmak yakışır
Ben senin yerinde olsam bu konuyu eşime danışırım. Bir erkek gözüyle sana daha doğru olanı söyleyebilir. Böylece eşinle aranda kıskançlık gibi bir problem de olmaz. Karşı tarafın eşinin kıskanıp kıskanmaması onun problemi. Sen kendi eşinle kendine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?