arabada nereye oturmalı?

Kesinlikle arkaya otururum ön koltuk boş olsa da, ilk ben binmiş olsam da arabaya.

Ne düşünürse de düşünsün arabanın sahibi. Benim kendimi huzurlu hissetmem önemli.

Adam tutucu biriyse arkaya oturabilirsin; çağdaş biriyse arkaya oturman ayıp olur.
Ben iki durumda da arkaya oturamam sanırım, çok aşağılayıcı.

kendimi eşinin ya da kendisinin yerine koyduğumda, arabamıza aldığımız kişinin önde oturmasını tercih ederim. ki önceki sayfalarda belirttim yllarca iş arkadaşlarımı bıraktığım oldu hiç geçip arkaya oturan olmadı, ilk burda okudum ben öne oturmanın bazı eşlerce hoş karşılanmadığını...

Adam tutucu biriyse arkaya oturabilirsin; çağdaş biriyse arkaya oturman ayıp olur.
Ben iki durumda da arkaya oturamam sanırım, çok aşağılayıcı.

çağdaş, profesyonel, 25 yıllık kariyeri olan bir adam, muhtemelen bu konuyu dert ettiğimi öğrense, ben kimlerle çalışıyorum diye düşünür

valla doğal olarak ilk binen öne oturur, değişik bi arkadaşmış bunu problem eden

Aynı durumu birkaç kez yaşadım. Nereye oturacağım farklı etmenlere bağlıydı :)

Adamla yakınsam arkadaş gibi çekinmeden otururum. Çevrede de göze batmayacak durumdaysak tabi.

İş arkadaşı gibi çok ortak paylaşımım olmayan sadece konuştuğum bir adamsa arkaya oturum. Bu kendime ya da adama güvenmediğimden değil aramızdaki resmiyeti korumak için. Yoksa biliyorum ki ön koltuğa oturup aşna fişne yapmicaz

çağdaş, profesyonel, 25 yıllık kariyeri olan bir adam, muhtemelen bu konuyu dert ettiğimi öğrense, ben kimlerle çalışıyorum diye düşünür
Hahahahaha. Canım aynı şekilde eşim arabasına kadın arkadaşını alsa ve kadın arkaya otursa, ben eşim adına utanırım. Hoş karşılamam.

valla doğal olarak ilk binen öne oturur, değişik bi arkadaşmış bunu problem eden

ben de hep böyle düşünmüştüm ama burda da yorumların ciddi bir bölümü öne oturma ben eşimin yanına oturulsun istemem şeklinde... ha yine de öne oturmaya devam edeceğim utanırım geçip arkaya oturmaya ama fikirleri de öğrenmiş oldum.

valla diğer yorumları okumadım da, yani bu otomatik bi davranış, şahsen ben arkaya mı önemi otursam diye düşünmeden otomatik reflexle öne otururum, zaten diğeri çok sonra biniyor, ne bileyim aksi çok mantıksız

Hahahahaha. Canım aynı şekilde eşim arabasına kadın arkadaşını alsa ve kadın arkaya otursa, ben eşim adına utanırım. Hoş karşılamam.

benim eşim de yıllardır her gün 2 iş arkadaşını götürüp getiriyor, hiç düşünmedim ve sormadım nereye oturuyorlar diye :) ama arkada oto koltuğu olduğunu düşünürsek kesin biri öne oturuyordur
eşim de arkaya otursalar bozulurdu sanırım, elleyecek miyim yanımdan kaçıyorlar diye...

Sana öne oturmak yakışır

ben de 35 yıldır öyleydim geçenlerde biri eşinin öğretmen arkadaşını işe giderken aldığını kadının da öne oturduğunu bundan rahatsız olduğunu anlatan bir konu açmıştı, konudan ve o konudaki tepkilerden çok etkilendim herhalde dün ilk yolculuğumuzdu öne oturdum sonra da kafamda o konunun yorumları şimşek gibi çakmaya başladı, sanırım bdv konularını çok okumamak gerek

Ben senin yerinde olsam bu konuyu eşime danışırım. Bir erkek gözüyle sana daha doğru olanı söyleyebilir. Böylece eşinle aranda kıskançlık gibi bir problem de olmaz. Karşı tarafın eşinin kıskanıp kıskanmaması onun problemi. Sen kendi eşinle kendine bak

eşimin böyle bir şeyi kıskanma ihtimali yok. arkada oturmamın ayıp olacağını söyleyecektir.

Adamin yanina oturmayarak ona nasil bi mesaj verdiginizi tahmin edemiyor musunuz?

Medeni bi sekilde bir insanla yan yana yolculuk bile edemeyecek kadar dar dusunceli olan insanlarin, halk icine cikip topluma kotu ornek olmamalari gerek diye dusunuyorum.

Ben adamin yerinde olsam ve siz arkaya otursaniz, bir daha size yolculuk teklif etmezdim. Hem iyilik yap, hemde potansiyel tacizci gibi davranilsin size. Hemde ne oyle parali soforunuz gibi..

Ben başlangıçta arka koltukta oturduğum yolculuklarda bile ola ki ön koltuk bosalirsa inip öne geçiyorum. Ön bosken arkaya kurulmak çok çok ayıp ya.
Yalnız başlığı görünce ön koltuğu paylasamayan gelin kaynana konusu sandım dedim olamaz pelin- böyle bir konu açmaz. Neyse ki değilmiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…