arabada nereye oturmalı?

Yok yanlis anlasilmasin dun zaten birkikte 3 saat yolculuk yaptik yanina oturdum sadece sonrasinda aklima bunu sorun eden insanlar geldi ve disardan nasil göründüğünü ogrenmek istedim :)

Ya dimi ben yanlis yapmıyorum yani :) ay ne bileyim kocamin yanina oturulmasin diyenler de çok ama ben utanirim adamin yani bosken arkaya gecmeye...

Ya dimi ben yanlis yapmıyorum yani :) ay ne bileyim kocamin yanina oturulmasin diyenler de çok ama ben utanirim adamin yani bosken arkaya gecmeye...
Toplu taşıma falan da kullanmıyorlar demek ki onlar, hergün tanımadığım bir sürü adamla yanyana oturarak geliyorum. Bundan mana çıkarmak çok saçma. Asansör konusu vardı geçenlerde ona da şaşırmıştım. Bana böyle şeyler garip geliyor ya. Karşı cinsle birlikte yaşamaya alisamamis daha insanlar demek ki.

Ya arkaya oturunca niye sürücü rahatsız oluyor onu anlayamadım ben. Arabama oturan istediği yere otursun yaw. Arka taraf makam koltuğu diye ben niye kendimi makam şoförü gibi hissedeyim? Aşağılık kompleksi değil midir bu?
Bunun için bana para vermiyorsa onun makam şoförü degilimdir demek ki. Sırf ben kendimi onun makam şoförü gibi hissedeyim diye de arkaya oturacak kadar ruh hastaları da yoktur herhalde.
Sürücüden çekinildiğinden,onu potansiyel tacizci olarak gördüğümden ya da medeniyetsizligimden degil;Önde makyajımı kontrol edemem,düşen corabimi yukarı çekemem,külodumu düzeltemem. Dislerimi,burnumu kontrol edemem. Vahset yani benim gibi takintililar icin

Ya arkaya oturunca niye sürücü rahatsız oluyor onu anlayamadım ben. Arabama oturan istediği yere otursun yaw. Arka taraf makam koltuğu diye ben niye kendimi makam şoförü gibi hissedeyim? Aşağılık kompleksi değil midir bu?
Bunun için bana para vermiyorsa onun makam şoförü degilimdir demek ki. Sırf ben kendimi onun makam şoförü gibi hissedeyim diye de arkaya oturacak kadar ruh hastaları da yoktur herhalde.
Sürücüden çekinildiğinden,onu potansiyel tacizci olarak gördüğümden ya da medeniyetsizligimden degil;Önde makyajımı kontrol edemem,düşen corabimi yukarı çekemem,külodumu düzeltemem. Dislerimi,burnumu kontrol edemem. Vahset yani benim gibi takintililar icin

eger ilk binen bensem on koltuga oturur. ikinci binen de arabaya geldiginde nazikce ilk bindigim icin onceyimi alt mesaj olarak verirdim.

Arkadaki kadina da yazik ama ya. Ben arkada tek basima otursam kendimi cok kotu hissederim valla uvey evlat gibi
O yuzden ben arkaya kadinin yanina otururdum. Adamin da ne dusundugu umrumda olmaz. Isimi iyi yapiyorsam geri kalan konularda istedigim gibi davraniriim.

Ayy seni butun bunlari arka koltukta yaparken hayal ettim bi an

Ya var ya ben ne görgüsüz bir insanmışım şu an çok utanıyorum o zamanlar 24 yaşımda falandım bir öocuk doktorunun yanında çalılıyordum çok da iyi bir patrondu çok iyi anlaşıyorduk abim gibiydi ama laubalice bir ilişkşmiz yoktu tabi patron çalışan yani her neysee bir gün çok hastamız olduğu için epeyce para birikmişti keyfi yerindeydi yani hadi yemeğe gidelim tamam gidelim dedik aşağı indim adam arabanın kapılarını açtı ben direk arkakapıya yönelmiştim görgüsüzlük olmasın diye yaaa ((adam bana demişti öne gelsene ben senin özel şoförün müyüm gülerek sevimlice tabii:) ben de yok estağfurullah dedim öne bindim ya şu terbiyeizliğime bakın ya

Hepsine tamam da kulodunu nasil duzeltebilirsin

Ben hoslanmazdim yanim bosken arkaya oturmasindan, otursun yanima iki muhabbet etsin, radyo kanalini degistirsin, ben yola bakarken o arkada donunu duzeltmesin benim gibi rahatsiz rahatsiz yolculuk etsin

Ay zaten o inene kadar ona döndüm muhabbet ettik, o da ayri bir mevzu tabi :) ama onun yolu kisa kopruden once iniyor :)

Terbiyesizlik demeyelim de cidden ozel soforunmus ya da yanına oturmaktan cekindigin biriymis gibi davranmis oluyorsun adama, o da nazikce uyarmis, daha kotusu icten ice bak sunun yaptigina diyip susmasi olurdu.

Aynisi benim de basima geldi.17 yasindayim staj yapiyorum babamda o isyerinde calisan adama dediki bunu sen getir gotur arabasi vardi.
Bende oyle arka kapiya yoneldim adam demesin mi ben senin ozel soforunmuyum :)))ozmn ne dedim bilmiyorum ama.
Bende ayip olmasin adama karsi arkaya geciyodum.

Aynen ya :) ben adama ayıp olmasın diye öne oturmayayım demiştim meğer öyle değilmiş:) valla ne yalan söyliyeyim iyi ki varsınız kızlaaaaar:) her gün bşr şey öğreniyorum burda he

Aynen ya :) ben adama ayıp olmasın diye öne oturmayayım demiştim meğer öyle değilmiş:) valla ne yalan söyliyeyim iyi ki varsınız kızlaaaaar:) her gün bşr şey öğreniyorum burda he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…