Adamin yanina oturmayarak ona nasil bi mesaj verdiginizi tahmin edemiyor musunuz?
Medeni bi sekilde bir insanla yan yana yolculuk bile edemeyecek kadar dar dusunceli olan insanlarin, halk icine cikip topluma kotu ornek olmamalari gerek diye dusunuyorum.
Ben adamin yerinde olsam ve siz arkaya otursaniz, bir daha size yolculuk teklif etmezdim. Hem iyilik yap, hemde potansiyel tacizci gibi davranilsin size. Hemde ne oyle parali soforunuz gibi..
Ben başlangıçta arka koltukta yolculuklarda bile ola ki ön koltuk bosalirsa inip öne geçiyorum. Ön bosken arkaya kurulmak çok çok ayıp ya.
Yalnız başlığı görünce ön koltuğu paylasamayan gelin kaynana konusu sandım dedim olamazpelin- böyle bir konu açmaz. Neyse ki değilmiş.
Toplu taşıma falan da kullanmıyorlar demek ki onlar, hergün tanımadığım bir sürü adamla yanyana oturarak geliyorum. Bundan mana çıkarmak çok saçma. Asansör konusu vardı geçenlerde ona da şaşırmıştım. Bana böyle şeyler garip geliyor ya. Karşı cinsle birlikte yaşamaya alisamamis daha insanlar demek ki.Ya dimi ben yanlis yapmıyorum yani :) ay ne bileyim kocamin yanina oturulmasin diyenler de çok ama ben utanirim adamin yani bosken arkaya gecmeye...
İtiraf edeyim eskiden böyle mevzuları hiç takmazdım ama kk daki konuları okudukça paranoyak oldum
özet geçeceğim, yöneticiniz konumundaki bir adam sizi bir süre ofise götürüp getirecek, başka bir arkadaşınız daha var ama o sizden çok sonra biniyor, yolculuğun büyük bölümünde sadece adam ve siz varsınız. adam da siz de evli çocuklu olgun insanlarsınz.
arabanın ön koltuğuna mı oturursunuz arka koltuğuna mı?
şimdi benim bildiğim ön koltuk boşken arka koltuğa oturmak görgü kurallarına uygun değil, adama özel söförünüz muamelesi yapmış oluyorsunuz.
ama bazen de kıskançlık konusu oluyormuş onu da burda gördüm. fikirlerinizi alabilir miyim?
Ayy seni butun bunlari arka koltukta yaparken hayal ettim bi anYa arkaya oturunca niye sürücü rahatsız oluyor onu anlayamadım ben. Arabama oturan istediği yere otursun yaw. Arka taraf makam koltuğu diye ben niye kendimi makam şoförü gibi hissedeyim? Aşağılık kompleksi değil midir bu?
Bunun için bana para vermiyorsa onun makam şoförü degilimdir demek ki. Sırf ben kendimi onun makam şoförü gibi hissedeyim diye de arkaya oturacak kadar ruh hastaları da yoktur herhalde.
Sürücüden çekinildiğinden,onu potansiyel tacizci olarak gördüğümden ya da medeniyetsizligimden degil;Önde makyajımı kontrol edemem,düşen corabimi yukarı çekemem,külodumu düzeltemem. Dislerimi,burnumu kontrol edemem. Vahset yani benim gibi takintililar icin
Hepsine tamam da kulodunu nasil duzeltebilirsinYa arkaya oturunca niye sürücü rahatsız oluyor onu anlayamadım ben. Arabama oturan istediği yere otursun yaw. Arka taraf makam koltuğu diye ben niye kendimi makam şoförü gibi hissedeyim? Aşağılık kompleksi değil midir bu?
Bunun için bana para vermiyorsa onun makam şoförü degilimdir demek ki. Sırf ben kendimi onun makam şoförü gibi hissedeyim diye de arkaya oturacak kadar ruh hastaları da yoktur herhalde.
Sürücüden çekinildiğinden,onu potansiyel tacizci olarak gördüğümden ya da medeniyetsizligimden degil;Önde makyajımı kontrol edemem,düşen corabimi yukarı çekemem,külodumu düzeltemem. Dislerimi,burnumu kontrol edemem. Vahset yani benim gibi takintililar icin
Ya arkaya oturunca niye sürücü rahatsız oluyor onu anlayamadım ben. Arabama oturan istediği yere otursun yaw. Arka taraf makam koltuğu diye ben niye kendimi makam şoförü gibi hissedeyim? Aşağılık kompleksi değil midir bu?
Arkadaki kadina da yazik ama ya. Ben arkada tek basima otursam kendimi cok kotu hissederim valla uvey evlat gibi
O yuzden ben arkaya kadinin yanina otururdum. Adamin da ne dusundugu umrumda olmaz.Isimi iyi yapiyorsam geri kalan konularda istedigim gibi davraniriim.
Ya var ya ben ne görgüsüz bir insanmışım şu an çok utanıyorumo zamanlar 24 yaşımda falandım bir öocuk doktorunun yanında çalılıyordum çok da iyi bir patrondu çok iyi anlaşıyorduk abim gibiydi ama laubalice bir ilişkşmiz yoktu tabi patron çalışan yani her neysee bir gün çok hastamız olduğu için epeyce para birikmişti keyfi yerindeydi yani hadi yemeğe gidelim tamam gidelim dedik aşağı indim adam arabanın kapılarını açtı ben direk arkakapıya yönelmiştim görgüsüzlük olmasın diye yaaa ((adam bana demişti öne gelsene ben senin özel şoförün müyüm gülerek sevimlice tabii:) ben de yok estağfurullah dedim öne bindim ya şu terbiyeizliğime bakın ya
Aynisi benim de basima geldi.17 yasindayim staj yapiyorum babamda o isyerinde calisan adama dediki bunu sen getir gotur arabasi vardi.Ya var ya ben ne görgüsüz bir insanmışım şu an çok utanıyorumo zamanlar 24 yaşımda falandım bir öocuk doktorunun yanında çalılıyordum çok da iyi bir patrondu çok iyi anlaşıyorduk abim gibiydi ama laubalice bir ilişkşmiz yoktu tabi patron çalışan yani her neysee bir gün çok hastamız olduğu için epeyce para birikmişti keyfi yerindeydi yani hadi yemeğe gidelim tamam gidelim dedik aşağı indim adam arabanın kapılarını açtı ben direk arkakapıya yönelmiştim görgüsüzlük olmasın diye yaaa ((adam bana demişti öne gelsene ben senin özel şoförün müyüm gülerek sevimlice tabii:) ben de yok estağfurullah dedim öne bindim ya şu terbiyeizliğime bakın ya
Aynen ya :) ben adama ayıp olmasın diye öne oturmayayım demiştim meğer öyle değilmiş:) valla ne yalan söyliyeyim iyi ki varsınız kızlaaaaar:) her gün bşr şey öğreniyorum burda heAynisi benim de basima geldi.17 yasindayim staj yapiyorum babamda o isyerinde calisan adama dediki bunu sen getir gotur arabasi vardi.
Bende oyle arka kapiya yoneldim adam demesin mi ben senin ozel soforunmuyum :)))ozmn ne dedim bilmiyorum ama.
Bende ayip olmasin adama karsi arkaya geciyodum.
Aynen ya :) ben adama ayıp olmasın diye öne oturmayayım demiştim meğer öyle değilmiş:) valla ne yalan söyliyeyim iyi ki varsınız kızlaaaaar:) her gün bşr şey öğreniyorum burda heAynisi benim de basima geldi.17 yasindayim staj yapiyorum babamda o isyerinde calisan adama dediki bunu sen getir gotur arabasi vardi.
Bende oyle arka kapiya yoneldim adam demesin mi ben senin ozel soforunmuyum :)))ozmn ne dedim bilmiyorum ama.
Bende ayip olmasin adama karsi arkaya geciyodum.
Ben hic binmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?