Arabada ön koltuğa oturma yarışı!

senin iyiniyetini ve rahatlığını takdir ettim valla ben öyle olamam diye düşünüyorum bide uzakta oldugu için arada otursa ne olur diyorsun doğru

ben çok yakında yaşayacağım eğer kısmet olur da evlenirsek, o yüzden bu tür mesafeleri baştan koymam lazım yoksa her gün arkada oturmaya mahkum olurumm

boyle ufak tefek seyleri sorun etmemelisin bence,sonucta kayinvalidenle surekli binecek degilsin arabaya arada bir denk gelince bineceksiniz,
bence ondada onde oturtman sana bi arti kazandirir kendini iilla ben one oturacam diye sartlamamani tavsiye ederim..

.....................................................................

Son düzenleme:
çocuk olunca zaten mecbur kalıyorsun arkaya oturmaya, benim kv bunu bana yapmıştı zamanında, yani öne ben oturacağım dedi ve oturdu, o zaman çok sinirlenmiştim, öne oturmasına değil bunu yarış psikolojisine sokmasına kızmıştım, hem de evleneli 10 gün felan olmuştu, sonra baktım kadın zaten görgüsüz bir tip, şimdi oğluşla arkaya oturuyorum ama o direkt oturmuyor öne, nedense eşim otur deyince oturuyor, bunu da pek anlamıyorum, Allah'tan benimki de uzakta, yakın olsa ben de sorun ederdim sanırım, öne oturmasını değil yarış yapmasını

ne kadar basit seyleri abartiyorsunuz boyle omur mu? gecer ya !

anasidir oturuversin bir seferlik nedir bu kin ofke egoistlik

one oturunca basiniz goge mi? erdi

o eskidenmis lafi ise coook ayip :50::50:

herkes kendi kocasının yanına otursun ya,oğul da geln de bırakın da istedkleri gibi otrsun. bence anne misafr edilmş gibidr arabaya, bunun saygyla alaksı yok.asıl saygısızlık gelini arkaya atmaktr.siz evlendniz ama ben hala oğlm için öncelkliyim demektr öne otrmak.ben kv mi nişanlıyken otrtmaya çalışmıştm öne kolundan çekmştm hayr demişti ben eşimn yanında öne otrrum demşti. iki üç defa aynı şey tekrarlandı şimdi evliyim ama o hareketi ben yapmam şimdi. gel otur demem.desemde kolundan çekmem.desem de o oturur mu bilmiyom ama o arkadayken de rahatsz olyom. ama kendi annemi de arkaya otrtmuştuk.

Bende sorun olarak görmüyorum bu meseleyi, mesela ben, sevgilim bir yere gidecek olsak ve abisi olsa ön koltuğu ona verirdim, bu evlenince de değişmez. Normalde zaten her zaman olan bir şey değil bu. Hay önde gitsem ne olur? Arkada gitsem ne olur? Aynı yere gitmiyor muyuz? No problem.. :52:

Evet indim
Çünki zorla indirdi beni..
Eşimin yanında önde oturuyordum ve yeni evliyiz 2 haftalık felan..
Eltimden onu alıcaz bize geçicez(bizle kalıyodu) bu binadan aşşa indi bende öyle oturuyorum baktım yanıma doğru geliyo izliyorum öylece kapımı açtı kucağımdaki çantam yere düştü ve mah. arası herkes bana bakıyo in aşşa dedi..
Ve o gerizekalı kocam hiç bişe demedi..
Bende tıpış tıpış indim cahillik işte..
Şimdiki aklım olsa inerdim ve ne o arabaya binerdim ne de o eve giderdim..

Haahh işte bu saygısızlıktır.
Siz onu almaya gitmişsiniz sonuçta sen eğer vermek istersen yerini verirsin ki buna hiç gerek yok. Sizi in aşağı deyip kaldırması tam bir terbiyesizlik, eişinizin bu duruma normalmiş gibi tepkisiz kalması da ayrı bir olaymış neyse ki atlatmışsınız bunları, geri de kalmış. Allah ağzınızın tadını bozmasın..

Back
X