Arabada ön koltuğa oturma yarışı!

ayy yok yok konunun hortlaması iyi olmuş, malum yeni gelinlerin de böyle sorunları var bakalım onlar napıyor dimi ama :)))
bende bu konudan vicdanen muzdaribim
uzun seyahatte herkes kendi eşinin yanına otursun mantığıyla hoooppp kapıyorum ön tarafı
çünkü kayınpeder eşime çok karışıyor araba kullanırken, çocuğun aklını karıştıracak, bir dk susmuyor
yavaş git şöyle git böyle git
ayyy artık arkada bana afakanlar basıyor
kayınvalidem de hoş sohbet bir insan değil zaten, niye onca yolu onunla gideyim ki, sıkılıyorum sonra arkada
hem önde gidince eşime yardımcı da oluyorum, su içerken radyoyu değiştirirken vs.

valla sıkıntılı konu, ama benimkiler sessiz insanlar problem yapmıyorlar
ama ben vicdanımda çok konuşuyorum, kendimi haklı çıkarmak içinde yukardaki nedenleri sayıp duruyorum
üstelik, kendilerinin kızı bile babasına yer vermemişken önde, ben neden vereyimki
herkes eşinin yanına bence :52:
off offf çok fenayım :36:

kesinlikle arkandayım :52:

vaay 3,5 sene önceki konu, kim hoplattı bunu:1:

Son düzenleme:
bu saygi mevzusu evet bence kv hakli
o arkadas siz önce hic hos degil
bir kere kv degil bir büyük varsa o önde oturmali
ben rahatsiz olurum valla

vaay 3,5 sene önceki konu, kim hoplattı bunu:1:

ayy yok yok konunun hortlaması iyi olmuş, malum yeni gelinlerin de böyle sorunları var bakalım onlar napıyor dimi ama :)))
bende bu konudan vicdanen muzdaribim
uzun seyahatte herkes kendi eşinin yanına otursun mantığıyla hoooppp kapıyorum ön tarafı
çünkü kayınpeder eşime çok karışıyor araba kullanırken, çocuğun aklını karıştıracak, bir dk susmuyor
yavaş git şöyle git böyle git
ayyy artık arkada bana afakanlar basıyor
kayınvalidem de hoş sohbet bir insan değil zaten, niye onca yolu onunla gideyim ki, sıkılıyorum sonra arkada
hem önde gidince eşime yardımcı da oluyorum, su içerken radyoyu değiştirirken vs.

valla sıkıntılı konu, ama benimkiler sessiz insanlar problem yapmıyorlar
ama ben vicdanımda çok konuşuyorum, kendimi haklı çıkarmak içinde yukardaki nedenleri sayıp duruyorum
üstelik, kendilerinin kızı bile babasına yer vermemişken önde, ben neden vereyimki
herkes eşinin yanına bence :52:
off offf çok fenayım :36:

ya ben tekrar gündeme taşımışım galiba :)
ama dikkatimi çekti, yazayım dedim
hem haksız mıyım arka koltuğa üst rütbeler oturmuyor mu
benim gördüğüm kadarıyla ön koltuk çok önemli gibi algılanıyor
ama geçenlerde müdür yardımcısının arabasına bindik
müdür gider öne oturur ben de arkaya geçerim diye düşündüm ön koltuk daha önemli diye
müdür gitti arkaya oturdu
müdür arkadayken ben gidip öne oturamam ayıp olur diye düşündüm ben de gittim yanına oturdum
müdür yardımcısı önce direksiyonda tek kaldı :)
hocam kusura bakmayın böyle olmadı dedim
o da arka koltukların bir ve iki numaralalı kişilere önün de üç numara ve şoföre ait olduğunu ifade etti :) bunun gibi bir şey anlattı işte tam hatırlamıyorum, ben de ilk defa orada duydum
ben de diyordum ki neden önemli kişiler şoförün yanına oturmuyor, acaba şoförle yüz göz olmamak için mi diyordum, öyle değilmiş :)

Son düzenleme:
babam aklıma geldi, geçen sene zor zamanlar geçirdi, hastalıklar falan, rahat gitsin arka taraf çok hopluyo diye hep öne otur derim her seferinde
asla oturmaz, evet bu durumda en büyük en rütbeli benim babam bu davranışıyla
:1:

Son düzenleme:
kocamın yanı da,oğullarımın yanıda benim,ön koltuğu gelinlere yar etmem uleynnnnnn:60::33::21::52:

bir kaç cvp okurken bişi faRk ettim..
KaynaNam önde OtuRsun! diyenlerin bi çoğu kaynanasının önde oturmasına müsade ettiği gelinler..
Ve duRum böyleyken biiz Anlayamazlar tabiki..

siz hiç ön koltukda otuRuyoken aşşağıya indirildiniz mi?

Bunuda mı? yaşadIm evEt evEt bunuDa yAşadım..

bir kaç cvp okurken bişi faRk ettim..
KaynaNam önde OtuRsun! diyenlerin bi çoğu kaynanasının önde oturmasına müsade ettiği gelinler..
Ve duRum böyleyken biiz Anlayamazlar tabiki..

siz hiç ön koltukda otuRuyoken aşşağıya indirildiniz mi?

Bunuda mı? yaşadIm evEt evEt bunuDa yAşadım..
nasıl ya?indin mi

hem kaynanayı takmıosun hem gelinleri:)ön benim diyosun yani ben k.pederim gelince öne geçmiorum geçsem mi acaba:)hatuna baksana hep benim diyor

ön koltuğu başkasına yar etmem diyorum(elini masaya vuran smili):52:

Yanimda Kaynanam felan varken ben asla öne esimin yanina oturmam...
Kendimi cok kötü hissederim, saygisizlik yapmis gibi...

Bu sadece kaynanam icin gecerli degil...benden yasca bayagi büyük olan herkesde öyle...
asla oturamam...oturursam batar o koltuk bana...

kimileri böyle...kendince haklısın belki..

ama bence bu hareket yanlış...

Ön sol taraf benim, arka sağ da ise oto koltuğu var. Kalan yerlere kim nasıl istiyorsa oturur :34:

amann....bi süre sonra baska sorunlar cıkar onu kafana bile takmazsın canım ya...BOSVERRR...

şimdi ben eşim kayınvalidem ve kayınpederim bi yere gidiyoruz, kv önde eşimin yanında oturcak ben de arkada kp ile mi oturcam öyle saçmalık olmaz, herkes kocasının yanında oturur ama kayınvalideyi bi yere gezmeye falan götürüyosak bırakırım otursun önde, belki bi süre bunu zafer olarak algılayacaktır ama arkada tek başıma olduğumda yayılmayı ne kadar sevdiğimi görünce bu zafer yerini başka duygulara bırakacaktır :)

peki kayınpederr ,,, yok artık tabiki öne oturucak diyceksiniz gibi bir his var içimde ama, ben hep eşimin yanında oturasım var nedense evet aslında gereksiz bir inat ne farkeder sanki

Araba Yoksa Koltuk kapma derdi de yok :27:
Biz kayınvalidemle otobüste yer kapma oyunu oynuyoruz :21:

Back
X