Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl ya?indin mi
çok şaşırdım walla keşke inmeseydin ya da sen inince baktın kocan susuyor bi taksiye binip gitseydin böyle terbiyesizlik olur mu ya bi de yeni evliymişsiniz çok ayıp çokkkEvet indim
Çünki zorla indirdi beni..
Eşimin yanında önde oturuyordum ve yeni evliyiz 2 haftalık felan..
Eltimden onu alıcaz bize geçicez(bizle kalıyodu) bu binadan aşşa indi bende öyle oturuyorum baktım yanıma doğru geliyo izliyorum öylece kapımı açtı kucağımdaki çantam yere düştü ve mah. arası herkes bana bakıyo in aşşa dedi..
Ve o gerizekalı kocam hiç bişe demedi..
Bende tıpış tıpış indim cahillik işte..
Şimdiki aklım olsa inerdim ve ne o arabaya binerdim ne de o eve giderdim..
çok şaşırdım walla keşke inmeseydin ya da sen inince baktın kocan susuyor bi taksiye binip gitseydin böyle terbiyesizlik olur mu ya bi de yeni evliymişsiniz çok ayıp çokkk
insanın nutku tutuluyor bazen bilirim öyle anları :)bi kez bana da oldu halen pişmalığını yaşarımİnsanın o an nutku tutuluyo !
Bende öyle oldu afalladım nolduğunu anlamadım ki..
Bak aklıma geldi yine bi daha sinir oldum..![]()
insanın nutku tutuluyor bazen bilirim öyle anları :)bi kez bana da oldu halen pişmalığını yaşarım
:)peki şmdi kim oturuyor ön koltuğa:)
iyi yapmışsın ne deyim böyle bi kadınla anlaşmak zordur sanırım:)O zaten bana kasti yapıyodu biliyordum..
1.5 yıldır görüşmüyoruz kendisiyle..
iyi yapmışsın ne deyim böyle bi kadınla anlaşmak zordur sanırım:)
amin canım.o indirme olayı da kıskanmanın tavan yaptığı bi an dı sanırım oğlunu kaptırmış psikolojisine giriyorlar yaAynen canım..
Kıskançlık ve inat varsa korkcaksın o insandan..
İkimiz aynı anda biniyo olsak her daim ben zaten yol veririm..
Ama arabadan indirmek..
SENİN NE HADDİNE ORDA OTURMAK SEN KİMSİN DER GİBİ..
Rabbim böyle insanların şerrinden herkesi korusun..
amin..
şimdi ben eşim kayınvalidem ve kayınpederim bi yere gidiyoruz, kv önde eşimin yanında oturcak ben de arkada kp ile mi oturcam öyle saçmalık olmaz, herkes kocasının yanında oturur ama kayınvalideyi bi yere gezmeye falan götürüyosak bırakırım otursun önde, belki bi süre bunu zafer olarak algılayacaktır ama arkada tek başıma olduğumda yayılmayı ne kadar sevdiğimi görünce bu zafer yerini başka duygulara bırakacaktır :)
kadin kirk yilda bi gelip oglunun yanina oturuyomus ne var yani sen kocanin yanina her zaman oturuyorsun,
ayrica nedir bu on koltuk arka koltuk meraki sonucta onde arkada ayni yere gidiyor..![]()
kocanın yanı karısının yeridir annesinin değil. anneler babalar arkada keyifli keyifli gitsin öne kurulup da eşi arkaya atınca noluyo.
bu surekli olan birsey olsa belki tamam derimde,
kayinvalide 1000 km uzaktaymis hep yanlarinda degil,
ayrica kocanin zaten her zaman yanindasin,
adam arabada arabayi suruyor sen yanina otursan ne olur oturmasan ne olur..
su arabalarin onu jakuzili filanmida onde keyifle gidecek onde ayni arkada ayni![]()
![]()
aynı şeyi babannem anneme yapıyordu ordan biliyorum
annem de kimseyi kırmadan zamanla bu soruna çözüm buldu,
bunu 1 kere kabul etsen ömür boyu kabullnmiş olacaksın onun hakkı gibi olacak halbuki değil
tabi ki öne oturmazsan bişey olmaz ama bu yazılı olmayan bir kuraldır herkes de bilir, ben büyük konuşmayayım ama istemezdim ve tavrımı alırdım diye düşünüyorum
benim kayınvalideyi kessen öne oturtamazsın,
kucağımda minicik bebekle bana ön koltuğu işaret ediyor,
canı tatlı canı![]()