Arabam ben ve trafik...

canım hiç meraklanma.. kadınların bu arabayı park edemem sorunu hepimizde var maalesef.. ama kendine güven..gerekirse çarpa çarpa öğrenirsin :)))) bi de bayanlar için küçük arabalar park etmeye daha uygun bence.. c3 veya 206 gibi...

benim ki hackbek ama, yüksek bir araba ve büyük dediğin modellere biraz daha.park ediyorum da geri geri gitme işe girince yok olmuyor :)

ehliyetimi almışmıydım hatırlamıyorum.sene 99 sanırım.bi gün deli cesareti babamın arabayı aldım çıktım tecrübeye.babam hiçbir zaman bana alma çıkma demedi.hep cesaretlendirdi sağolsun.tek başımayım.kadıköy rıhtımdan eve doğru geliyorum.natuliusun oraya geldim.hani tren altgeçitinde ışıklar var.orada en önde durdum kırmızıda.orasıda hafif rampa.yeşil yandı ve ben acemi:37:araba stop ettirdim mi.oarayı bilenler anlar.acayip trafik.arkadan kornalar laflar offf...kısa süren şaşkınlıktan sonra toparlandım ve yola devam ettim.
önce çok kötü oldum tabi kendime kızdım vs.ama bu benim hevesimi kırmadı aksine daha da hırslandım.
bigün bu sefer ehliyetimi almıştım.babamda arabayı yenilemişti.izinli olarak gezmeye çıktım.tam bizim caminin oradayım.cuma vakti cemaat dağılıyor.babam da o camiden emekli.yani herkes tanıyor beni.sola dönecem.oradan komşu camdan el salladı.ona bakarken,direksiyon da hidrolik.sol elim sen az fazla kay.tam köşeye park etmiş kartalın farını al:53:genç bir delikanlı hemen geldi.çok amaçok nazik biriydi.olur böyle şeyler dedi.araba da beş günlük sıfır.hemen gidip hallettik.bizim arabanın da kapısı ezilmişti onu hallettim.babam sonradan duymuş.ben bişey dememiştim.duymaması imkansızdı zaten.olay bütün arkadaşlarının önünde oldu.hiç kızmadı hatta güldü.öptü beni.
kadıköyde yine dolmuşla dokunduırduk.benim far gitti.yani oluyor bunlar ilk zamanlar.şimdi yaptığım manevralarla kadınları bırak koca koca adamlar helal olsun bee analar ne evlatlar doğuruyor diyor.elhamdülilllah.:54:hiç hevesin kırılmasın.gözünü dört aç.kurallara uy.Allah yardım eder.

tatlım merhaba seni kendime benzettim valla bende 1 ay oluyor bugün tam otomatik bir araba aldım.
aldığımın 15 günü işe tek başıma gidicem diye tutturdum ve çok salakça ve yuh detirtecekkadar arabayı yan taraftaki arabaya sürttürdüm.ve evdekilere duyurmadan ogün pasta cila yaptırdım o hafta arabadan soğdum dedimki ben bu işi yapamıycam neyse biraz kendme geldim ve şuan gerçi otobanda ara sokaklarda felan gidiyorum geliyorum iyiyim ama tek başıma çıkamıyorum halağ ve park sorunum var park edemiyorummmmmmmm varsa bir tavsiyesiolan banda tavsiye versin geri geri park konusunda....

bende bir heves ehliyet aldım eşim hiç istemiyor du kiii bende ondan habersiz gittim yazıldım sınavlara girdim yüksek puanlarla geçtim parasını da bizzat ödedim ama gel gelelim aldında ne oldu araba yı vermiycem diye inatlaşıyor benle arabanın anahtarı önümde duruyor ama o izin vermeden alamıyorum çarparım sürtttürürüm idye korkuyorum bu gidişşle bldiğimi de unutacam süreye sürmeye bnimde iyice cesaretim gidiyor senin kendi araban mış ne güzel hiiiiiiç kimseyi mursama sürttürmeler felan olacak tabi ama en sounda yani zaman la güzel bir şofor olacağına eminim

Bence senin sorunun vites değil, direksiyon hakimiyeti, el- göz koordinasyonu.

Zamanla halledersin; daha 20 gün olmuş çok normal.

direksiyon hocasından yardım alabiliriniz
araba kullananların çoğu bu tür olayları yaşamıştır bende dahil

tatlım merhaba seni kendime benzettim valla bende 1 ay oluyor bugün tam otomatik bir araba aldım.
aldığımın 15 günü işe tek başıma gidicem diye tutturdum ve çok salakça ve yuh detirtecekkadar arabayı yan taraftaki arabaya sürttürdüm.ve evdekilere duyurmadan ogün pasta cila yaptırdım o hafta arabadan soğdum dedimki ben bu işi yapamıycam neyse biraz kendme geldim ve şuan gerçi otobanda ara sokaklarda felan gidiyorum geliyorum iyiyim ama tek başıma çıkamıyorum halağ ve park sorunum var park edemiyorummmmmmmm varsa bir tavsiyesiolan banda tavsiye versin geri geri park konusunda....

ay aynı bende öyle anname babam duymadan kaynak pasta cila hallettirdim. :) hiç yandakine sürtmedim ama duran yere çarptım işte :) bende soğudum bakalım aşılacak bunlar inş.

Bence senin sorunun vites değil, direksiyon hakimiyeti, el- göz koordinasyonu.

Zamanla halledersin; daha 20 gün olmuş çok normal.

evet direksiyon hakimiyetim kötü :( bir de arabayla bütünleşemedim yani ne bilim paniğim ya kazadan sonra eğreti davranıyorum allah trafiktekilere yardımcı olsun :)

Back
X