Arabam

kikirikiri

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
69
31
8
İyi geceler hanımlar. Eşimin şirket aracı var benim ise kendime ait iyi model bir aracım. Yaklaşık yedi yıldır kullanıyorum. Aynı şehirde yaşadığımız eşimin akrabasının da şirket aracı var eşinin de kendi aracı. Şimdi bu akraba aracının modelini yükseltmiş otomatik almış ve gelmiş bana diyor ki hafta sonları benim aracımı alacakmış bazen kendininkini de bana verecekmiş. Eşime kardeşime vermediğim aracı bu akrabaya mı verim dedim kavga çıktı arabanı s...dedi. Allah aşkına hanımlar sizce kim haklı?Sonuçta ben ne kimsenin aracını emanet alırım ne de kendi aracımı emanet vermek isterim. Eşime ne diyeyim şimdi?

İyi geceler hanımlar. Eşimin şirket aracı var benim ise kendime ait iyi model bir aracım. Yaklaşık yedi yıldır kullanıyorum. Aynı şehirde yaşadığımız eşimin akrabasının da şirket aracı var eşinin de kendi aracı. Şimdi bu akraba aracının modelini yükseltmiş otomatik almış ve gelmiş bana diyor ki hafta sonları benim aracımı alacakmış bazen kendininkini de bana verecekmiş. Eşime kardeşime vermediğim aracı bu akrabaya mı verim dedim kavga çıktı arabanı s...dedi. Allah aşkına hanımlar sizce kim haklı?Sonuçta ben ne kimsenin aracını emanet alırım ne de kendi aracımı emanet vermek isterim. Eşime ne diyeyim şimdi?
Tam anlamadım bu akrabaya neden vermenizi istiyor iş mi yapıyorsunuz beraber

Degil araba elektronik esyalarin bile istenmesine sinir olurum istemem de vermem de.Bozulur bişey olur dostluk biter durduk yere ne gerek var.Vermeyin arabanızı zaten eşiniz söyleyecegini söylemiş bu lafı işittiğinize değsin bari

Ne alaka ?.Ikisinde de totosunu tasiyacak 4 tekerlek mevcut degil mi?

Niye arabaları değişiyor ki ? Akrabam Yok yaşadığım ilde ,arkadaşlarıma filan vermem , yanlışlıkla arabayı sürtse bile ufacık bir hasar arabanın değerini çok düşürüyor....sadece eşime veririm ... ne başkasının arabasını kullanırım nede veririm,senin vermemende gayet normal ..ama arabayı değişme gerekçesini merak ettim

Hayatımda duyduğum en saçma fikir.Seyir halindeyken birine çarpip kacsa sizin arabayı ödünç alan üstün zekali arkadaş, esin mi alicak cezayı??Trafik cezalarını kim ödeyecek?? Araci bakima kim sokacak?Arkadaş şirket aracina binmeye alışmış düşünmüyor bunları.Not;arabayı servise sokucam diyip arabayı noterden başkasına satan erkek gördüm,arkasından eşini boşadı

Aklima ne geldi.Acaba arabasini cizdirdi vs de sendeyken oldugunu,senin yaptigini mi soyleyecek? Yani istedigi o kadar sacma ki boyle sacma bir sebebi olabilir belki

Arabaya yükselen es kişisi araba daha mı çekici geldi gözüne acebaaa
Tabiki Hayır diyçeksin ,sen o arabayi seninki hem taciz etsin hem peşkeş çeksin diyemi aldin
Ne günlere kaldık ayol:KK53:

akraba şirket arabasının modelini yükseltmiş,eşinin de aracı var ,ortada sizin aracınızı istemesine için bir sebep yok.bugüne kadar istememiş de aracın modelini yükseltince niye istiyor.ya sizin aracınız çok lüks bir araç hep hevesi vardı sizin arabaya karşı, kendi aracının modelini yükseltince sizin ara sıra vereceğinizi düşündü böyle bir teklifle geldi ya da akrabanın yeni şirket arabasının modeli eşinizin hoşuna gitti hafta sonları kullanmak istedi bu fikir eşiniz den çıktı.

İyi geceler, siz haklısınız taviz vermeyin, ne alaka yani??

Arabanızı niye alıyor anlamadım ben.
Kavga akrabayla mı çıktı?
Öyleyse baya yüzsüzmüş. Görüşmeyin gitsin. Kimseye arabanızı vermek zorunda değilsiniz. Eşiniz ne diyor bu işe?

Bu kadar insan sebebini sormuş size ama siz haklısınız araçınızı vermek zorunda değilsiniz

Back
X