• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabamız çalındı

minikkurbaaa

hayvan hakları savunucusu
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
239
203
103
İstanbul
Kapının önüne park etmiştik...arkasında ve önünde başka araç vardı iki araç arasındaydı daha borcu bitmemişti..
Kaskosu bugün yapılacaktı..
Polise gittik sokakta bir tane bile güvenlik kamerası yok :( ne yapacağız bilmiyorum araba gitti borcu kaldı bir ay olmamıştı alalı kısmet..

Kapının önüne park etmiştik...arkasında ve önünde başka araç vardı iki araç arasındaydı daha borcu bitmemişti..
Polise gittik sokakta bir tane bile güvenlik kamerası yok :KK43: ne yapacağız bilmiyorum araba gitti borcu kaldı bir ay olmamıştı alalı kısmet..
Oy kiyamam ya allah ondan bulsun ulan borç harç bi şey sahibi oluyoruz lan nasıl içine sinecek binerken allah bindirmesin ya sinirlerim bozuldu:KK43:

Yaa cok gecmis olsun :( pesini birakmayin o araba illa ki kamerali bir sokaktan gecti ya da birileri gördü .Gerekirse dedektif gibi kapi kapi dolaşıp sorun .Bazen kucuk bir ayrintidan neler çözülüyor.

Polise gittik sokakta bir tane bile güvenlik kamerası yok :KK43: ne yapacağız bilmiyorum araba gitti borcu kaldı bir ay olmamıştı alalı kısmet..

Okurken ben bile sinir oldum çok kötü bir durum geçmiş olsun .
Bu aracın plakası var doğal olarak bir yerde kameraya yakalanır. Umarım bir an önce çözüm alırsınız.

Aa çok üzüldüm geçmiş olsun zor bi durum ya bizim arabaya da park halindeyken çarptilar anlayabiliyorum sizi..

Gerçekten sinir bozucu bir durum. yanlarına kalmaz. İlahi adalet var..Allah size daha iyisini verir. Bi arkadaşım aynı şeyi yaşadı ve çalan kişi fena kaza yaptı arabada bilinmez bi sorun yüzünden, çalınmasaydı kız yapacaktı o kaçınılmaz kazayı (sorun olmuş arabada). Bazen hayır şerdir, şerde hayırdır bilemeyiz ama o arabanın gitmesi ve paranızı ödemeye devam etmeniz bence size kat kat geri döner inşallah

arabanın modeli ne, yeni nesil arabaları çalmak zordur diye biliyorum ama .

bir polis tanıdık bulursanız daha çok üstüne düşerler, bir sokak öte değil bir sonraki sokağa bakarlar, illaki takip ederler. peşini bırakmayın sakın.

Çok geçmiş olsun .
İnşallah direk arabayı hurdacıya gönderip parçalara ayırmazlar.
Patronumun başına geldi . Arabayı direk parçalatmışlar . Ama onların kaskosu vardı .

Kasko yaptırmak için beklemeseydiniz keşke:KK43: parçalatıyorlar genelde, adamlar bulunsa da çok geç olabilir.

Back
X