Arabamız çalındı

Evet bende onu düşündüm çok garip. 2 ay önce eşimde arabayı marketin önünde unutmuş eve yürüyerek gelmiş ve bu kismi hatırlamıyor.bisey lazım oldu arabadan ara tara araba yok bizde çalındı diye düşündük baya korktuk ama sonra gittiği yerlere baktık marketin onunde duruyor araba. :KK48:
Sanırsın poşet unutmuş :D :D ayyy nasl.güldüm :D

Ayy insallah bulursunuz bzimde kapınin onunde 1 metre zincir asma kilit vardi yarm saat demedi gnduz gunduz calmıslar sabah beri soleniyorum szinki daha kotu olmus uzuldum gerckten bolelerine ilenesim geliyor siddetlee hemde

geçmiş olsun. çevre esnaftan yardım isteyin varsa. Belki onların kamerası vardır ve kim oldukları çıkar ortaya. Sosyal medyada filan paylaştıysanız yakın çevreniz bile olabilir. Umudunuzu yitirmeyin.

Aaaaa bir yaşıma daha girdim galiba ben cok cahilim. Arabalardan teyp yada poset falan çalındığını biliyordum ama bir arabanın çalındığını ilk kez duyuyorum ya ben nerde yaşıyorum acaba. Yani bir arabanin anahtarini baska bi anahtar ya da cisim acabiliyor mu bu arada ehliyetim var araba da suruyordum bekarken ama kocam bana araba almiyor sanirim bu salakligimi bildiginden almıyor. Cok gecmis olsun

Back
X