Ne yazık ki güvenlik kamerası yok etrafta.Gecmiş olsun. Sıkıcı bir durum. Arabanızı güvenlik kameralarının görüş alanına giren bir konumda parkederseniz belki o kisiyi yakalama şansı olabilir.
Çocuk işi değil bu gerçekten çok bariz biri bilinçli olarak yapmış Nasıl bir vicdan Nasıl bir sorunlu düşüncedir bu anlamıyorum. Ne derdi olabilir bir insanın bunu yapmak içinYa cocuk isi yada bazi insanlar kiskancligindan yapiyor.Allah insaf ,merhamet,vicdan versin
Bu sabah ben fark etmedim kardeşim görmüş. Arabanın bir bölgesini bariz bir şekilde çizmişler. Öyle araba sürtmesi falan da değil, bildiğiniz bir cisimle çizmişler arabayı. Ortalık yerde de değil araba birkaç apartmanın olduğu bir yerde yani yabancı kimselerin geçtiği arabasını park ettiği bir yer de değil. Gece yapılmıştır büyük ihtimal çünkü gündüz mutlaka birileri oluyor etrafta gören olurdu. Yani bu Nasıl bir sorundur normal bir insan neden bunu yapar anlamıyorum. Kimseyle bir sorunumuz da yok ki tahmin edebileceğim biri olsun. Kamera mı taksam arabanın içine bilmiyorum ki. Araştırıyorum ama çok can sıkıcı bir şey bu. Kiminle ne sorunumuz olabilir ki böyle bir şey yapıyor anlamadım. O kadar bariz bir yeri çizmiş ki kim yaptıysa, direkt göze çarpıyor kazımış resmen ya. Ben Allah'a havale ediyorum bunu yapanı, hakkımı da helal etmiyorum yazık değil mi emeklere Nasıl normal bir insan böyle bir şey yapar ki? Sizin öneriniz var mı arkadaşlar bu konuyla ilgili ne yapabilirim? Nasıl bir önlem almalıyım?
Kiskanclik canim.benim yok onun var.ama sen o arabayi alabilmek icin ne kadar calistin fedakarlik yaptin,yemedin ,giymedin.iste o bunlari ah bir düşünse.arkadasin dedigi gibi kamera acisina giren yerlere parket canim.gecmis olsun.Çocuk işi değil bu gerçekten çok bariz biri bilinçli olarak yapmış Nasıl bir vicdan Nasıl bir sorunlu düşüncedir bu anlamıyorum. Ne derdi olabilir bir insanın bunu yapmak için
Geçmiş olsun size de umarım bir daha yaşanmaz. Gerçekten ortalık bir yerde olsa sokaktan geçen birileri yapmıştır deyip susarım. Ama öyle değil ki birkaç apartman var bir yerde ve sadece o apartmanların arabaları insanları oluyor etrafta. Ne derdi olabilir bir insanın bunu yapmak için anlamıyorum ki.Benim arabama da yapmislar. Genelde usendigimden araba toz icindedir. Bir gun yikatayim dedim ne goreyim. Kapinin yani boydan boya cizilmis. Zaten diger cizikleri de cikti ortaya. Hay yikamaz olaydim dedim
Çamur atmak değil bu ben yapmadığıma göre birileri yaptı yani isim vermiyorum ki çamur atmış olayım. Kamera düşünüyorum. Sadece takıldığım üzüldüğüm nokta kimin ne derdi olabilir ki bizimle bunu yapmış.bence hemen millete çamur atmayın kamera taktırın ona göre belli olur
Amin. Çok geçmiş olsun size de. Bizimki sıfır havalı bir şey de değil ki anlamadım neden böyle yapılır yani. Allah beterinden korusun.1 ay kadar once yeni sifir arac aldik. Aldigimizin 2.gunu arka camurlugu biri cizmis.sizinki gibi aynen,biri cizmis belli yani. Esim saydi sövdü,bi elime gecirsem yapani falan diye. Neyse üzüldük tabii,ta ki 10 gun kadar once ciddi bir trafik kazasi gecirene kadar. 20bin tl masraf cikartti servis. Diyecegim o ki,birincisi allah beterlerinden korusun. Ikincisi,cok da yapacak bir sey yok,allaha havale edin. Kamera taktirsaniz da arabanin her tarafini goremez o kamera.
Garaj yok ne yazık ki. Çocuk işi değil inanın. Çünkü öyle bir yerde ki öyle bir şekilde çizilmiş ki bilinçli bir şekilde zarar vermek için yapılmış bariz. Allah olmayana gözü olana da versin, versin ki bunları yapmasınlar. Nasıl bir düşünceyle böyle bir şey yaparlar anlamıyorum ki.Arabası olmayan kıskançlıktan mı çiziyor yoksa çocuklar mı yapıyor bilmiyorum ama arabanı sokağa park ettiğin sürece bunlar olacak. Arabanı garaja park ettiğinde de sürekli yeni sürtmelerle karşılaşman olası velhasıl çözümü yok. Gözü olanın gözü çıksın!
Amin. Çok geçmiş olsun size de. Bizimki sıfır havalı bir şey de değil ki anlamadım neden böyle yapılır yani. Allah beterinden korusun.
Benim de değil araba, babamın emeği. Yıllarca çalıştı didindi bir arabamız olsun dedi aldı. Ben bu yüzden daha çok üzülüyorum. Neden yapılır ki böyle bir şey. Neden yani anlamıyorum. Yazık değil mi ne büyük düşüncesizliktir bu.Kiskanclik canim.benim yok onun var.ama sen o arabayi alabilmek icin ne kadar calistin fedakarlik yaptin,yemedin ,giymedin.iste o bunlari ah bir düşünse.arkadasin dedigi gibi kamera acisina giren yerlere parket canim.gecmis olsun.
Cwp wermiycem iyi gecelerÇamur atmak değil bu ben yapmadığıma göre birileri yaptı yani isim vermiyorum ki çamur atmış olayım. Kamera düşünüyorum. Sadece takıldığım üzüldüğüm nokta kimin ne derdi olabilir ki bizimle bunu yapmış.
direk sizle bir dertleri olmaları gerekmiyor,içi kötü olan insan kendi sahip olamadığı şeyleri başkasında görünce sanki onun hakkını gasp edip almışsın gibi intikam duygusuyla yapıyor işte.kötülükten adam öldürenler varken kıskançlıktan arabayı çizmelerine şaşırmamak lazım.yakınızda otopark varsa oraya koyun dicem ama onlarda dünya para.aykkabımızı kapının dışına bırakamayız çalınır diye ama kaç bin liralık arabalar sokakta duruyor öylece.Geçmiş olsun size de umarım bir daha yaşanmaz. Gerçekten ortalık bir yerde olsa sokaktan geçen birileri yapmıştır deyip susarım. Ama öyle değil ki birkaç apartman var bir yerde ve sadece o apartmanların arabaları insanları oluyor etrafta. Ne derdi olabilir bir insanın bunu yapmak için anlamıyorum ki.
Çok haklısınız.direk sizle bir dertleri olmaları gerekmiyor,içi kötü olan insan kendi sahip olamadığı şeyleri başkasında görünce sanki onun hakkını gasp edip almışsın gibi intikam duygusuyla yapıyor işte.kötülükten adam öldürenler varken kıskançlıktan arabayı çizmelerine şaşırmamak lazım.yakınızda otopark varsa oraya koyun dicem ama onlarda dünya para.aykkabımızı kapının dışına bırakamayız çalınır diye ama kaç bin liralık arabalar sokakta duruyor öylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?