- 25 Nisan 2013
- 484
- 577
- 103
- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
Arkadaşlar eşim bir araba almayı düşünüyor sabah tekrar konusu açıldı tamam alalım öderiz dedim. Peşinat kısmını ayarladık kalanı taksitlendirilecek.. arabayı Ahmetin üstüne yapacağım dedi neden şirketi olduğu için vergi indirimi falan mı olacak dedim hayır dedi.. Şahıs olarak aldığımızda da aynı fiyat geçerli değil mi dedim evet dedi. Araya başka şeyler girdi konu yarım kaldı.
Ben bu konuya çok bozuldum eşim çeşitli sebeplerden kendi üzerine mal alamıyor mantıken o aracı benim üzerime alması gerekmez mi? Bu konuya bozulduğumu söylemek istiyorum ama doğru kelimelerle anlatmalıyım yoksa mal meraklısı olurum. Ayrıca olası bir boşanma durumunda yarısı iddia edemiyorum kardeşinin üzerine olursa ama taksitlerini biz ödeyeceğiz bu sizce de saçmalık değil mi?
Ben bu konuya çok bozuldum eşim çeşitli sebeplerden kendi üzerine mal alamıyor mantıken o aracı benim üzerime alması gerekmez mi? Bu konuya bozulduğumu söylemek istiyorum ama doğru kelimelerle anlatmalıyım yoksa mal meraklısı olurum. Ayrıca olası bir boşanma durumunda yarısı iddia edemiyorum kardeşinin üzerine olursa ama taksitlerini biz ödeyeceğiz bu sizce de saçmalık değil mi?