Yöresel Tarif Arabaşı/Yozgat

Yöresel Yemekler
ayyy canım çekti valla
babamı arayımda yapsın yiyelim
kızlar yuttuğunuz şey kemik değilki hamur yutuyosunuz
hamurun lezzetinden çok çorbasının lezzeti başkadır acı olcak çorbası
yemeyenlere denemelerini tavsiye ederim
MÜKEMMELDİRyerimseniben

herkese afiyet olsun,yutmak zor değil alışınca yutuluyor hemen çorbaysa nefis...

ben çok güzel yutarım bayılırım acılı acılı yutmasına çorbası harika olur çorbasını güzel yaparım hamuru kkonusunda tecrübesizim kayınvalidemle annnem ler güzel yapr basit bir yemek

evet mükemmel insanın içini ısıtır. karlı kış aylarında yapar annemde. iç anadolunun yemeği genel olarak sivaslılar yozgatlılar, kayserililer ve benim gibi konyalılar tarafından bilindiğini biliyorum.
arkadaşımın dedği gibi löp löp gidiyor şifalı bir yiyecek. şişkinlik falan yapmıyor hiç.

ewet kiloda aldırmıyor bende bayılırım

bende kırşehirliyimhihoyyyt çok güzeldir arabaşı. yozgata ait değil iç anadoluya ait. bol limonlu acılı ohhhhhhhcokacimcoook

bende yozgatlı arkadaşımın elinden yedim çok lezzetli bir çorba,burda da sırf arap aşı için gittiğim yerler vardır

ewet canım ben yaz kış yerim bu yemeği.

Arabasi yozgata ait bi yemek bence bi yozgatli olarak cok severim annem harka yapar keske simdi turyede olsaydimda annecigimin elinden yeseydim offfffffffffffff

abbacım bende bolvadinliyim.bilirim yılbaşında yutuldugunu.hatta komşular yapar.diger komşularda çalardı arabaşını...hahahah

of bu sene hic yiyemedim, hayrına yakınlarımda yapan olsada yemeye gitsem
ellerine sağlık hemşom valla kokusu geldi burnuma:))

Arabaşı çok güzel oluyor ya, acı acı suya daldırıp o hamuşları yutmak enfes, bugünlerde canım istiyor ama işten güçten yapamıyoz valla, biraz zahmetli bi iş. Annemde uzakta, sürekli yapıp içiyorlar ben ayda yılda bir. Herkese tavsiye ederim. yutulmasından korkmayın.

ben kayserliyim ve buranın yöresel yemeği olarak biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…