Benimde canımı sıkardı.Yakın arkadaşmișsiniz bide.Ben o arkadaşının yerinde olsam hiçbir açıklama yapmadığım için acaba beni yanlış anlar mi ayıp oldu vs.Şeyler düşünürdüm ve kendim tuhaf olurdum.Merhaba kızlar. Biliyorsunuz normalleşme süreciyle evdeki karantina hayatı bitti şu anlık. Bir arkadaşımla bir bir kuruma gidiyoruz. Akşam 21.40 gibi işimiz bitiyor. Bu virüsten önce arkadaşım bana, akşam arabasıyla beraber gidebilecegimi söylemişti. Normalde yürümeyi seven bir insanım ama eve dönüşüm yarım saat sürüyor. Biz her akşam beraber çıkar onun arabasıyla eve dönerdik. İkimizin evi de aynı güzergahta oldugu için beni, ikimizin orta yolunda bırakırdı. Ama bugün çıkıştı hiç yüzüme bakmadı, hemen çıktı gitti. Açıkçası çok bozuldum. Aklıma beni unuttu herhalde dedim, nasıl olsa mesaj atar falan dedim ama hiç mesaj gibisinden bir şey de atmadı. Sonra aklıma dank etti virüsten dolayı beni arabasına almak istememiş olabilir diye ki durumlar şu an bunu gösteriyor.
Elbette arabasına alma zorunluluğu yok ama biz iyi arkadaştık yani en azından bir açıklama beklerdim virüsten dolayı tedirginim kusura bakma bu süreçte yalnız gitmeyi planlıyorum gibisinden. Dolmuşu da kaçırdım maalesef gece vakti yorgun argın yarım saat yürümek bacaklarımı epey agrıttı
Belki sizin için öyle büyük bir dert degil ama yine de canım sıkıldı. Sizinle paylaşmak istedim.
Siz böyle bir konuya canınızı sıkar mıydınız?
Neden anlayış göstermeyeyim ki. Haklısın der çekilirim köşeme. Bu karantina başladıgından beri market dışında hiçbir yere çıkmadım. 10 dakika mesafe olan ablamın evine dahi gitmedim kimseyi riske atmamak için. Makul bir açıklama ile en azından şu anki gibi bir üzülme durumum olmazdı.Söylenmiyor, sanki söylese anlayış mı göstereceksiniz, kimsenin malına ortak değilsiniz, Kendi imkanlarınızla mutlu olmaya bakın....
sonuçta onun arabasına güvenip işe gitmiyorsunuz diye düşünüyorum yorgun argın eve döndüm yürüdüm falan diye ah vah etmek alakasız.sizin koronaya rağmen arabaya binmek istiyceğinizi düşünmemiştir ya da başka bir işi vardır ki kimseye hesap vermek zorunda değil.elin varsa başını kaşı diye bir söz vardırMerhaba kızlar. Biliyorsunuz normalleşme süreciyle evdeki karantina hayatı bitti şu anlık. Bir arkadaşımla bir bir kuruma gidiyoruz. Akşam 21.40 gibi işimiz bitiyor. Bu virüsten önce arkadaşım bana, akşam arabasıyla beraber gidebilecegimi söylemişti. Normalde yürümeyi seven bir insanım ama eve dönüşüm yarım saat sürüyor. Biz her akşam beraber çıkar onun arabasıyla eve dönerdik. İkimizin evi de aynı güzergahta oldugu için beni, ikimizin orta yolunda bırakırdı. Ama bugün çıkıştı hiç yüzüme bakmadı, hemen çıktı gitti. Açıkçası çok bozuldum. Aklıma beni unuttu herhalde dedim, nasıl olsa mesaj atar falan dedim ama hiç mesaj gibisinden bir şey de atmadı. Sonra aklıma dank etti virüsten dolayı beni arabasına almak istememiş olabilir diye ki durumlar şu an bunu gösteriyor.
Elbette arabasına alma zorunluluğu yok ama biz iyi arkadaştık yani en azından bir açıklama beklerdim virüsten dolayı tedirginim kusura bakma bu süreçte yalnız gitmeyi planlıyorum gibisinden. Dolmuşu da kaçırdım maalesef gece vakti yorgun argın yarım saat yürümek bacaklarımı epey agrıttı
Belki sizin için öyle büyük bir dert degil ama yine de canım sıkıldı. Sizinle paylaşmak istedim.
Siz böyle bir konuya canınızı sıkar mıydınız?
Benim burda vurgulamak istediklerim bunlar degil kusura bakmayın siz farklı bir açıdan bakıyorsunuz. Ben "iyi ve sürekli iletişim halide olan arkadaş olmamızı " ve "Bana olan tavrını" vurguladım. Sizin arkadaşlık anlayışınız farklıysa yorumunuzda haklısınız elbette.sonuçta onun arabasına güvenip işe gitmiyorsunuz diye düşünüyorum yorgun argın eve döndüm yürüdüm falan diye ah vah etmek alakasız.sizin koronaya rağmen arabaya binmek istiyceğinizi düşünmemiştir ya da başka bir işi vardır ki kimseye hesap vermek zorunda değil.elin varsa başını kaşı diye bir söz vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?