Arabasına almak istemeyen arkadaş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke söyleseymiş ayıp etmiş.

Kim olursa olsun minnet etme.Bunun icin kırıldım vs deme hiç durumun farkında olmamis gibi davranıp sende karantina ve bundan sonra ki sosyal hayatının,cok yakın arkadaşın sanıp aslında o kadar olmadığının bilinciyle mesafeni koy.

Belki özel bir işi vardı ve bunu size söylemek istemedi. Yakın arkadaşız demişsiniz, yakın arkadaşlık böyle bir şey değil :) Arayıp kibarca nedenini sorup herhangi bir sıkıntısı olup olmadığını öğrenebilirdiniz belki de sizi almamasından daha büyük bir problemle uğraşıyordur o sırada.

Arkadaşınıza sormadan tam olarak ne olduğunu bilemezsiniz. Ben olsam ben de bozulurdum en azindan iyi aksamlar falan deseydi cikarken bu yüzden en guzeli kimseden bir sey beklememek.

Arkadasiniza deger veriyorsaniz bence kötü seyler düşünmeyin ve bu zamana kadar yaptigi iyilikleri düşünüp bu sekilde kabul edin. Günde yarim saat yürümek de abartilacak bir sey degil aksine yapmamiz gereken bir sey. Hava karli falan degilse yaniniza spor ayakkabi getirin, takin kulakligi ya muzik dinleyin ya sesli kitap ya da sadece guzel seyler düşünün, hem gunluk sporunuzu yapmis olursunuz hem de işte yorulan kafaniz dagilir.

eskden face de şöyle sözler dolaşırdı; ''iyilik yaparken dikkat edin de vazifeniz haline gelmesin.'' evet doğruymuş.

Bence söylese daha ayıp olurdu ve daha çok kırılabilirdiniz. Belki sizin anlamanızı beklemiştir, ben üstünde durmazdım. Çünkü ben de aynını yapardım

Şimdi arkadaşınız kendi arabası için niye size hesap versin ki .Zamanında iyilik etmiş düşünmüş ve sizi de bırakıyormuş ,sonrasında neden açıklama bekliyorsunuz ? Yakın arkadaşsanız bu şekilde düşünmeniz yanlış ve şöyle de bir durum var ; neden siz gün içinde beraber gitmeyelim virüs var vs demediniz ?

Garip bir şekilde bir çok insan tarafından suçlu bulundum. Ben asla bu durumu vazifesi gibi algılayıp davranmadım, o tarz bir imada bulunmadım. Biz sürekli beraber olan, iletişim halinde olan iki iyi arkadaştık. Anlatamıyorum galiba akşam vakti herkese iyi akşamlar deyip yüzüme bile bakmadan çıkmasına darıldım çünkü insan sevdigi birinden küçükte olsa izah bekliyor yoksa yüzüne bile bakmadan herkese selam verip sana vermeden gidiyorsa ve buna ragmen 'olsun canım virüs var yüzüme bakmasa da hakkı var, ne izahı istedigi gibi davransın bana.....' gibisinden düşünüyorsanız bilemem. Arkadaşlığın da gerekleri vardır diye düşünüyorum. İsteyince yüzüne bakıp istemediğin zaman selam bile vermeden çekip gitmek sizin arkadaşlık anlayışınız ise size arkadaşınız olacak kişilerle mutluluklar tabi gerçek bir arkadaş bulabilirseniz!

Soyleseydi de olgun karsilamayacak böyle dramatik hale getireceginizi bildiği için söylememiş bence ..
Ben olsam açık açık bu süreçte alamayacağım derdim .
Normal süreçte de almazdim o ayrı da neyse o almış zamanında , onca zaman sanki benzin odediniz mi ? Hiç sanmiyorum ..
Görev gibi insanların üstüne bindirmeyin yaptıkları iyilikleri sonra hiç yapmıyoruz ..
Yarım saat yürümüş de bilmem ne .
Minibüsü kacirmaniz da o arkadas nasıl olsa götürecek rahatlığından ..
Kacirmasaydiniz işinizi sağlama alın.
Yarım saat yurumekle bir yerimiz aşınmaz
Tırnağınız varsa başınızı kasiyin..
Ama siz şunu yapacaksınız oooonca zaman getirip götürdüğünü yok sayıp bolca trip atmak ...

Anladıgım kadarıyla kendi bencilliginizi sayfama yansıtmışsınız şu yazdıklarınıza sonra emin oldum da sizin gerçek bir dostunuz kesinlikle yoktur. Bu bencil düşüncelerle size kim arkadaşa olmak ister ki anca çıkar ilişkisi vardır hayatınızda. Yazık.

Dürüstçe söylese de bozulmayacak mıydınız? Yarım saat yürüdüm diye kızmayacak mıydınız? Değişen bir şey olacak mıydı gerçekten?

Yakıta katkınız var mı? Eğer yoksa acaba onu mu bekledi. Yani evet almak zorunda değil ama bir açıklama yapabilirdi.

Yoo bolca arkadaşım var ama kimse sizin gibi sırtımda taşısın beni muhabbeti yapmıyor
Tahmin ettiğim gibi benzin parası bile odememissiniz ..
Arkadaşınızı tebrik ederim iyi insanmış
Ama akillanmis

ben kötü niyet görmedim belki zor bir gün geçirdi, kafası çok doluydu aklına bile gelmedi. Olur ya insanlık hali unutmuş bile olabilir. Bence çok takılma uygun bir zamanda yüzyüze konuş

Arkadasliginiz sadece araba muhabbeti uzerine kurulu gibi davranmis. Ben ayni yone gttigim kisilerden asla para beklmedim. Hatta araba işe yaryor diye de sevindim. Baska bi neden olmali ya.. ben olsam sorardim. Bi hata mi yaptim diye sorardim. Benim de bazen biriktrip boyle ani tepkiler verdigim olablyor. Karsi taraf cok net yaptgi bi hatayi nasil goremyor diye dusunup kizip dile bile getirmiyorum ama kirgnlgm tersligim belli oluyor. Belki arkadasnza karsi bi hataniz olmstr. Bence iyi düşünün ve gerekirse sorun..boyle arada kalacgnza sz de ona karsi tavirlarinizi netlestirirsiniz..

Tabii ki de arabasina almak zorunda değil ama sürekli beraber gidiyorsaniz en azindan canim ben artik tek gidecegim diyebilirdi. Önce size güvence verip sonra da ortada birakmis gibi olmuş.

Siz “iki iyi arkadaş” olduğunuza emin misiniz? Siz kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz sanki

Evet almak zorunda degil ama herkese iyi akşamlar diyip size soylememesi hic de burada arkadaşların yazdığı gibi bir derdi vardir vb. değil bence.

Tavır vb yapmayın ama demekki sizin dediğiniz gibi yakın arkadaş mısınız bunu bir daha düşünün. Belki de zorunluluktan oluşan mecburi bir arkadaşlıktır..

Düne kadar izinde miydiniz? Eğer öyleyse arkadaşının tedirginliği çok normal. Yeni yeni dışarıya çıktığımız için herkes birbirinden korkuyor. Yakın arkadaş olarak bir şey diyememiştir ve bence zaten binmek isteyeceğine ihtimal vermemiştir. Anlarım çok da haklı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…