Mide bulantısı işin göbek deliğine çapraz 2 yarabandı yapıştırman tavsiye ediliyor ama ben hiç denemedimMerhaba kızlar.basliktata gördüğünüz gibi arabaya bindiğim anda bana bi şeyler oluyor midem bulanıyor başım dönüyor.cocukken öyle bir şey yoktu ergenlik döneminden sonra başladıotobüsle gittiğimde gayet iyiyim ama araba beni mahv ediyor kusmayim dige Allaha yalvara yalvara yolculuk yapıyorum.eczaneden mide bulantisini önleyen ilaç aldım ama oda çok etki göstermedi( benim durumumda olan var mı? Nasıl baş ediyorsunuz bu durumla.bu yüzden memleketime 1 yıldır gitmiyorum
Bende strese bağlı oluyor + ibs de var. Üstüne bir de baş ağrısı.Merhaba kızlar.basliktata gördüğünüz gibi arabaya bindiğim anda bana bi şeyler oluyor midem bulanıyor başım dönüyor.cocukken öyle bir şey yoktu ergenlik döneminden sonra başladıotobüsle gittiğimde gayet iyiyim ama araba beni mahv ediyor kusmayim dige Allaha yalvara yalvara yolculuk yapıyorum.eczaneden mide bulantisini önleyen ilaç aldım ama oda çok etki göstermedi( benim durumumda olan var mı? Nasıl baş ediyorsunuz bu durumla.bu yüzden memleketime 1 yıldır gitmiyorum
İbs ile nasıl başa çıkıyorsunuz ya :/ bende de ishal yapanından var. Neyin tetiklediğini az buçuk çözdüm Allahtan ama lanet bişey yaBende strese bağlı oluyor + ibs de var. Üstüne bir de baş ağrısı.
Ucak, otobus, araba farketmiyor.
Ailem şehir dışında ve her gidip gelişimde resmen hașatim cikiyor.
O bulantı ilacını yolculuktan bir saat once iciyorum, yola cikinca etkisi başlamış oluyor ve cokta güzel uyutuyor.
Bir de göbek deliğine sirkeli pamuk koyup bantlama var, o da işe yariyor.
Ben. Farkimiz ben kendimi bildim bileli çektim bu illeti. Hatta araba adi gelince midem bulanir. Ve arabayi gorunce çikarirdim. Sonra universiteye 2 otobus, işe 3 otobus derken yollarda aliştim. Arabalarda yine de bulanir ama şimdi saga sola bakinca, telefona bakinca falan. Düz gidip düz gelsem kusmuyorumMerhaba kızlar.basliktata gördüğünüz gibi arabaya bindiğim anda bana bi şeyler oluyor midem bulanıyor başım dönüyor.cocukken öyle bir şey yoktu ergenlik döneminden sonra başladıotobüsle gittiğimde gayet iyiyim ama araba beni mahv ediyor kusmayim dige Allaha yalvara yalvara yolculuk yapıyorum.eczaneden mide bulantisini önleyen ilaç aldım ama oda çok etki göstermedi( benim durumumda olan var mı? Nasıl baş ediyorsunuz bu durumla.bu yüzden memleketime 1 yıldır gitmiyorum
O çocukları kandırmak için değil miydiMide bulantısı işin göbek deliğine çapraz 2 yarabandı yapıştırman tavsiye ediliyor ama ben hiç denemedim
ibs ile otobüs yolculuğu nasıl yapıyorsunuz ya, bende ibs-d var. Bazen şehir ici araçta bile benzinlik arıyorumBende strese bağlı oluyor + ibs de var. Üstüne bir de baş ağrısı.
Ucak, otobus, araba farketmiyor.
Ailem şehir dışında ve her gidip gelişimde resmen hașatim cikiyor.
O bulantı ilacını yolculuktan bir saat once iciyorum, yola cikinca etkisi başlamış oluyor ve cokta güzel uyutuyor.
Bir de göbek deliğine sirkeli pamuk koyup bantlama var, o da işe yariyor.
Sizde de mi var ibs :/ bende de var ibs-d yani diare. Ne zaman nasıl geleceği hiç belli olmuyor. Neyin tetiklediğini nasıl çözdünüzİbs ile nasıl başa çıkıyorsunuz ya :/ bende de ishal yapanından var. Neyin tetiklediğini az buçuk çözdüm Allahtan ama lanet bişey ya
Çocukluktan beri var. Ne yiyince oluyor ne içince oluyo dikkat ediyorum. Hangi psikolojik durumlarda tetikleniyor ona dikkat ediyorum. Anksiyete tetikleyici durumlarda zaten hemen oluyor, o duruma gireceğimi bildiğimde pasiflora içiyorum biraz sakin kalıyorum. Aniden yaşarsam bu duygu değişikliğini tuvalete koşuyorum malesefSizde de mi var ibs :/ bende de var ibs-d yani diare. Ne zaman nasıl geleceği hiç belli olmuyor. Neyin tetiklediğini nasıl çözdünüz
Sessiz alanlar benim icin kabus sizde de öyle miÇocukluktan beri var. Ne yiyince oluyor ne içince oluyo dikkat ediyorum. Hangi psikolojik durumlarda tetikleniyor ona dikkat ediyorum. Anksiyete tetikleyici durumlarda zaten hemen oluyor, o duruma gireceğimi bildiğimde pasiflora içiyorum biraz sakin kalıyorum. Aniden yaşarsam bu duygu değişikliğini tuvalete koşuyorum malesefDışarıda minimum yemek yiyorum. Çantamda mutlaka reflor bulunur. Bir de tuvalet hijyen spreyi.
O yangı başladığında benim muz yiyecek sürem pek olmuyo yaSessiz alanlar benim icin kabus sizde de öyle mipsikolojik durumlar malesef çok tetikliyor,
Passiflora dönemini çoktan aştım yardim aldım ama bırakınca devam etti aynı şekilde. İnşallah bi çaresi bi ilacı bulunur böyle yaşam çok zor. Nerede tuvalet var ezberledim resmen, banada yangı anında (diare oncesi bagirsaklar hareketlenip yanmaya başladığında) muz cok iyi geliyor, benim arabada çantamda hep muz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?