O kadar iyi anlıyorum ki yangı başladığında panikle ağlamaya başlayıp tuvalet ariyorum sonra daha çok ağlıyorumO yangı başladığında benim muz yiyecek sürem pek olmuyo yabirden giriyo hızlanmaya ve yangıya başlıyo ya tamam. Çok zor gerçekten ya inanılmaz sinir bozucu niye böyleyim diye tuvalette ağladığımu biliyorum . Aynen öyle ortamda gürültü arıyor insan
Cikiyorum diyemem. Bende de ishal oluyor. Uzun yola cikacaksam bir hafta öncesinde belirli gidalari tuketmiyorum, hatta yolculuk öncesi, muz ve bir parca ekmek dışında bir şey yiyemiyorum.İbs ile nasıl başa çıkıyorsunuz ya :/ bende de ishal yapanından var. Neyin tetiklediğini az buçuk çözdüm Allahtan ama lanet bişey ya
Uzun yola cikmadan bir hafta once bazi yiyeceklrri tuketmiyorum, şehir icinde gittigim yere bagli olarak yine yediklerime dikkat ediyorum. Ama bu öyle bir şey ki, bazen haftalarca olmuyor, ortalik günlük gulistanlikken, bugun olmaz dediğim anda bastiriyor ve genelde stres ve heycan tetikliyor.ibs ile otobüs yolculuğu nasıl yapıyorsunuz ya, bende ibs-d var. Bazen şehir ici araçta bile benzinlik arıyorum
Bazen ne kadar dikkat edersek edelim, aniden oluyor ya o durum çok korkutuyor beni. Peki acil durumlar icin kullandığınız biseyler var mı?Uzun yola cikmadan bir hafta once bazi yiyeceklrri tuketmiyorum, şehir icinde gittigim yere bagli olarak yine yediklerime dikkat ediyorum. Ama bu öyle bir şey ki, bazen haftalarca olmuyor, ortalik günlük gulistanlikken, bugun olmaz dediğim anda bastiriyor ve genelde stres ve heycan tetikliyor.
Malesef yok.. Peki acil durumlar icin kullandığınız biseyler var mı?
Gözünüzün arabanın gittiği istikamette olması, telefona veya arabanın yan camından etrafa bakmak yerine ileriye doğru bakmak faydalı olabilir.Merhaba kızlar.basliktata gördüğünüz gibi arabaya bindiğim anda bana bi şeyler oluyor midem bulanıyor başım dönüyor.cocukken öyle bir şey yoktu ergenlik döneminden sonra başladıotobüsle gittiğimde gayet iyiyim ama araba beni mahv ediyor kusmayim dige Allaha yalvara yalvara yolculuk yapıyorum.eczaneden mide bulantisini önleyen ilaç aldım ama oda çok etki göstermedi( benim durumumda olan var mı? Nasıl baş ediyorsunuz bu durumla.bu yüzden memleketime 1 yıldır gitmiyorum
Valla işe yarıyor mantıksız saçma ama beni otobüs çok tutuyor yata bandı yapistirdigimda kusmuyorumO çocukları kandırmak için değil miydi
Tuzlu kraker ,naneli şeker ya da limon denedin mi ? Arabanın kendine has bir kokusu vardır o da sizi etkiliyor olabilir daha hafif limon nane etkili bir araba kokusu alabilirsiniz.Merhaba kızlar.basliktata gördüğünüz gibi arabaya bindiğim anda bana bi şeyler oluyor midem bulanıyor başım dönüyor.cocukken öyle bir şey yoktu ergenlik döneminden sonra başladıotobüsle gittiğimde gayet iyiyim ama araba beni mahv ediyor kusmayim dige Allaha yalvara yalvara yolculuk yapıyorum.eczaneden mide bulantisini önleyen ilaç aldım ama oda çok etki göstermedi( benim durumumda olan var mı? Nasıl baş ediyorsunuz bu durumla.bu yüzden memleketime 1 yıldır gitmiyorum
Sessiz alanlar benim icin kabus sizde de öyle mipsikolojik durumlar malesef çok tetikliyor,
Passiflora dönemini çoktan aştım yardim aldım ama bırakınca devam etti aynı şekilde. İnşallah bi çaresi bi ilacı bulunur böyle yaşam çok zor. Nerede tuvalet var ezberledim resmen, banada yangı anında (diare oncesi bagirsaklar hareketlenip yanmaya başladığında) muz cok iyi geliyor, benim arabada çantamda hep muz olur
O yangı başladığında benim muz yiyecek sürem pek olmuyo yabirden giriyo hızlanmaya ve yangıya başlıyo ya tamam. Çok zor gerçekten ya inanılmaz sinir bozucu niye böyleyim diye tuvalette ağladığımu biliyorum . Aynen öyle ortamda gürültü arıyor insan
Ibs başlı başına bir sorun zaten. Bende de var sizi çok iyi anlıyorum bende ishal yapıyor yolculuk çok zor cidden. Geçmiş olsunBende strese bağlı oluyor + ibs de var. Üstüne bir de baş ağrısı.
Ucak, otobus, araba farketmiyor.
Ailem şehir dışında ve her gidip gelişimde resmen hașatim cikiyor.
O bulantı ilacını yolculuktan bir saat once iciyorum, yola cikinca etkisi başlamış oluyor ve cokta güzel uyutuyor.
Bir de göbek deliğine sirkeli pamuk koyup bantlama var, o da işe yariyor.
Fodmap beslenme yapabilirsin önce, sonra tek tek besinleri ekleyerek hangisinin kötü geldiğini bulabilirsin.Sizde de mi var ibs :/ bende de var ibs-d yani diare. Ne zaman nasıl geleceği hiç belli olmuyor. Neyin tetiklediğini nasıl çözdünüz
Teşekkürler, size de geçmiş olsun.Ibs başlı başına bir sorun zaten. Bende de var sizi çok iyi anlıyorum bende ishal yapıyor yolculuk çok zor cidden. Geçmiş olsun
Teşekkürler.Teşekkürler, size de geçmiş olsun.
Arkadaș bana sormuştu ben de size sorayim,
acil durumlarda kullandığınız bir şey var mı?
Sosyal hayatımı inanilmaz etkiliyor,
Ertelenen randevular, gidilemeyen davetler, etkinlikler, dışarıda yapilan bütün aktiviteler.
Hani asosyal bir insan da değilim ama dışarıya cikacagim zaman hic birseyim yoksa bile "yine olacak mi?" düşüncesiyle bile tetikleniyor zalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?