• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arabayı satmak ya da kredi çekmek...

Ne kadar bir destekten bahsediyorsunuz?
20-30 binse eğer bunun için arabanızı satmayın şu ortamda aynı segmentte bir araca çok daha fazlasını vermiş olursunuz, ya da çok daha düşük modelle ederinin çok fazlasını vermeniz gerekir.
Kredi çekerseniz ne kadar çekeceksiniz?

Kaynanasina ev yaptırmış biri olarak yazıyorum ceplerinden 1 lira çıkmadı buna inanın bütün samimiyetimle söylüyorum şimdi eve almıyorlar bizi, hoş çokta lazım değil ama yinede insanın zoruna gidiyor fazla detay vermeden bu kadar anlatabiliyorum

Ne kadar bir destekten bahsediyorsunuz?
20-30 binse eğer bunun için arabanızı satmayın şu ortamda aynı segmentte bir araca çok daha fazlasını vermiş olursunuz, ya da çok daha düşük modelle ederinin çok fazlasını vermeniz gerekir.
Kredi çekerseniz ne kadar çekeceksiniz?

Kredi çekmeye karar verdim. Biraz daha fazla bir meblağ ama yine de arabayı satmaktan daha mantıklı olacak.

Kaynanasina ev yaptırmış biri olarak yazıyorum ceplerinden 1 lira çıkmadı buna inanın bütün samimiyetimle söylüyorum şimdi eve almıyorlar bizi, hoş çokta lazım değil ama yinede insanın zoruna gidiyor fazla detay vermeden bu kadar anlatabiliyorum

Ben zaten birine bir borç verirken karşılığını almamayı göze alarak veriyorum. Burada da eşimin ailesine karşı vefa borcu var. Yani onların hakkı geçsin ama benim geçmesin. Yoksa benim de sonradan olabilecekler hakkında bazı fikirlerim var. Sağlam adımlar atmak zorundayım o yüzden.

Ben zaten birine bir borç verirken karşılığını almamayı göze alarak veriyorum. Burada da eşimin ailesine karşı vefa borcu var. Yani onların hakkı geçsin ama benim geçmesin. Yoksa benim de sonradan olabilecekler hakkında bazı fikirlerim var. Sağlam adımlar atmak zorundayım o yüzden.
Arabanızı asla satmayın şimdi arabayı satarsınız 15 değil 20 verin beklenti yükselir ama kredi çekerseniz 15 se 15 tir. Beklentileri kalmaz sizde sonra sürekli kredi ödüyoruz napalim diye sürekli dillendirin ki unutmasinlar

Detay vermemissiniz ama hazırda birikiminiz de yok,eviniz de yok.kendinizin ve çocuklarınızın rizkindan keserek bu şekilde kimsenin ev sahibi olmasına yardım edilmez. Size bu konuda duygu sömürüsü mu yapıyorlar? Evladından önce kendi rahatını düşünen insanlar bana hep garip gelmiştir. Nedense böyle durumlarda sonra kuruş yardım görülmüyor. Bunu bilerek yardım edin edecekseniz de.

Böyle sağlam adım mi olur ?
Eşinin ailesine vefa borcu varda senin yok mu ?
Annenler ev almak isteseydi eşin ceker miydi bir düşün.
Bence cekmezdi çünkü eski yaşadıkların ortada.
Belli ki bu kredi çekilmezse eşinle aran bozulacak korkusu ile bunu yapıyorsun.
Ayrıca borç karşılığı beklenmeden verilmez verilirse adı borc olmaz hibe olur zaten.

Kayınvalide ev yapicak diye ne borca girerim ne arabamı küçültürüm. Beni ilgilendirmez paraları yoksa yapmasınlar. Durumunuz belliki cok cok iyi degil. Neden yardim etmeliyiz diye düşünüyorsunuz ki

Back
X