Arabayı temizleyeyim derken çizdim çözüm var mı

Şimdi köpükler var sadece yıkamak için fırça bile degirmiyorlar çizilecek diye ne kıymetli arabamız var
Yatırım amaçlı alınıyorsa mecbur dikkat ediliyor. :) Satmaya kalktığın zaman müşteri gelip " şurada çizik burada çürük var " deyip arabanın değerini düşürmek için elinden geleni yapıyor o yüzden biraz dikkat etmek iyidir :)

Ahahahahaha dimi aynen öyle yapıyorlar valla yatırımlar araba çok kesmiyor ama beni

Ahahahahaha dimi aynen öyle yapıyorlar valla yatırımlar araba çok kesmiyor ama beni
Yani genelde 3-5 lirası olanlar hem altıma araba çekerim sıkışınca satarım o sürede de işimi görür mantığı ile ilerliyorlar. Ha bazıları var ki arabasına toz değse toza kafa atar :))

Yani genelde 3-5 lirası olanlar hem altıma araba çekerim sıkışınca satarım o sürede de işimi görür mantığı ile ilerliyorlar. Ha bazıları var ki arabasına toz değse toza kafa atar :))
Ahahahajah kocam öyle işte benim sıfır araba alacakmış yatirimlik ama bende diyorum gelse biri vursa arkadan ayvayı yedik diye

Ahahahajah kocam öyle işte benim sıfır araba alacakmış yatirimlik ama bende diyorum gelse biri vursa arkadan ayvayı yedik diye
Kamera taktırn :) kasko sigorta tamamdır :) kötüyü düşünürsek. Altın olsa çalınır, ev olsa yanar para olsa yine çalınır ya da bankada hortumlanr

Kamera taktırn :) kasko sigorta tamamdır :) kötüyü düşünürsek. Altın olsa çalınır, ev olsa yanar para olsa yine çalınır ya da bankada hortumlanr
Ahahahahjajaja kız felaket tellalı gibisin kasko sigorta olacak zaten de ben korktum gene

E senin dediklerarabasizana ben de örnek verdim işte bişey olmaz merak etme. Araba artık lüks değil ihtiyaç. O kadar rahat oluyor ki anlatamam :)
Biliyorum kuzum vardı zaten fiestamiz sattık birde iş arabamız var biz arabasiz yapamayız zaten yakında wc ye bile arabayla gidicez

Ufak bir alanı bulaşık süngerinin tersiyle ovaladım minik ince çizikler oluştu. Ovma çiziği
Buna çözüm bilen vardır belki diye bir sormak istedim sizlere..
Benim içim giderdi
Fırça bile sürmüyorum arabaya
O bölgeye pasta cila yaparsanız düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…